Verkko ja kommunikaatio

IOT tarkoittaa esineiden internetiä (Internet of Things). Esineiden internet on verkko, johon liitetyt laitteet viestivät keskenään ja antavat käyttäjille hyödyllistä tietoa internetin välityksellä. Laitteita, jotka voivat viestiä toisilleen tällä tavalla, kutsutaan yleensä älylaitteiksi. Niiden keräämät tiedot auttavat tehostamaan ajankäyttöä, vähentämään kustannuksia ja parantamaan laatua.

Tarpeisiin löytyy laitteet yksittäisien I/O tietojen keruuseen, teollisuuden eri kenttäväylien muuntamiseen, ethernet kytkimet kaikkiin teillisuuden tarpeisiin ja langattomat tiedonsiirrot Wifi/Bluetooth pohjaisesti.
Verkko ja kommunikaatio

Lue aiheesta

iFactory – Älykäs tehdas

TOSIBOX etäyhteyslaitteet

Etäyhteys

TOSIBOX® -ratkaisu koostuu modulaarisista elementeistä, jotka mahdollistavat rajattoman laajennettavuuden ja joustavuuden. Kaikki tuotteet ovat yhteensopivia keskenään, kaikkien internet-yhteyksien palveluntarjoajien ja eri laitteiden kanssa. TOSIBOX® -ratkaisu toimii sekä sisäisissä että ulkoisissa verkoissa. TOSIBOX® Avain on verkkolaite, jota käytetään verkkoon pääsyyn. Master-Avaimen lisäksi ekojärjestelmään voidaan liittää useita käyttäjiä, joilla on fyysinen TOSIBOX® Avain, TOSIBOX® mobiilisovellus tai TOSIBOX® SoftKey-lisenssi. TOSIBOX® Lukko on palomuurilla varustettu reititin, joka jakaa pääsyn laitteisiin. Yksi TOSIBOX® Lukko suojaa kaikkia sen takana olevia laitteita. Yrityksen kasvaessa Lukko-laitteita voidaan lisätä eri toimipisteisiin. TOSIBOX® Virtual Central Lock on alusta, joka tarjoaa helpon pääsyn verkkoon ja käyttöoikeuksien hallintaan. Voit rajoittaa käyttöoikeuksia, lisää uusia käyttäjiä ja kohteita vetämällä ja pudottamalla.
Anybus Gateways

Anybus Gateways

Anybus® Communicator™ ratkaisee laitteidesi yhteysongelmat! Lähes kaikissa nykyisin käytössä olevissa koneissa ja laitteissa on sarja- tai CAN-pohjainen RS-232/422/485-liitäntä. Useimmat niistä toimivat hyvin, mutta niiltä puuttuu liitäntä kenttäväylään tai teollisuus-Ethernetiin. Tässä Anybus Communicator -tulee apuun. Se ottaa olemassa olevan laitteesi sellaisenaan ja mahdollistaa sen liittämisen teolliseen PLC-ohjausjärjestelmään ilman laitteistomuutoksia tai ohjelmointia.
Ixxat CAN kommunikaatio

Ixxat CAN kommunikaatio

Ixxatin PC-liitännät CAN-, CAN FD-, LIN- ja teollisuus-Ethernetille mahdollistavat ohjaus-, seuranta- ja konfigurointisovellusten yhdistämisen erilaisiin kenttäväyläjärjestelmiin. USB-, Ethernet-, PCIe-, PCIe Mini- ja Bluetooth-yhteydet. ilmaiset ajuripaketit kanssa Windowsille ja Linuxille tekevät niiden käytöstä helppoa. Lisäksi verkkosegmentit voidaan sähköisesti eristää käyttämällä galvanisesti erotettua toistinta, mikä lisää järjestelmän luotettavuutta ja suojaa komponentteja ylijännitteiltä.
Anybus langaton

Anybus Langattomat ratkaisut

Onko ongelmia kaapeleiden kestävyydessä, liikkuvien kohteiden kommunikoinnissa taikka hankalissa paikoissa olevissa laitteissa? Tässä on ratkaisuna HMS:n langattomat ratkaisut, Bolt ja Bridge tuotteilla voitte helposti ottaa yhteyden laitteistoon langattomasti joko sen toimiessa ensisijaisena yhteystapana taikka vain huoltojen yhteydessä. Myös muut yleisimmät teollisuuden kommunikaatiotavat onnistuvat näillä ratkaisuilla kuten, Profibus, Modbus ja CAN. Laitteita on muutamia, Bridge ja Bolt näitä voidaan käyttää pareina taikka yhdessä. Bridgellä kantama jota 400 m.
I/O-moduulit

I/O-moduulit

I/O-moduulien valikoimassa on lukuisia langallisia ja langattomia tuotteita, jotka muuntavat erilaiset protokollat ja käyttöliittymät nykyaikaisemmiksi verkkojärjestelmiksi, jotta olemassa olevaa laitteistoa tai laitteita ei tarvitse täysin uusia. Tämä säästää kustannuksia ja välttää ohjelmistovirheet. Laitteistolla saadaan vaikka laitteiston data sarjaliikenteestä suoraan pilveen missä sitä voidaan käsitellä halutusti, tämä mahdollistaa helpon datankäsittenlyn ilman suuria muutoksia.
Teollisuuskytkimet

Teollisuuskytkimet

Teollisuuskytkimet mahdollistavat teollisten sovelluksien verkon laajentamisen helposti ja tehokkaasti. Valikoimamme kytkimistä löytyy myös mallit, joissa on Ethernet- ja Gigabit-porttien lisäksi multi-protokolla tuki, kuten SNMP, PROFINET ja Ethernet / IP, jolloin saavutetaan yhteensopivuus myös vaativimpien IoT-sovellusten kanssa. Vaihtoehtoina on niin hallittavat kuin ei-hallittavat mallit. Vaikka tarpeet olivat Gb ethernet, PoE, laaja käyttölämpötila tai kuitu liitäntä niin valikoimastamme löytyy tuotteet kaikkiin sovelluksiin.

IIOT

Digitalisoi yrityksesi

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti