Kotelolämmittimet

Kotelolämmitin valikoimaamme kuuluvat lämpöelementit ja puhallinlämmittimet.

Tyypillisesti lämmönlähteenä toimii PTC-elementti, jonka teho muuttuu ympäristön lämpötilan mukaan. PTC-elementille on ominaista korkea käynnistysvirta, jolloin se toimii täydellä teholla lähes välittömästi. Jännitteen kytkennän jälkeen virta laskee nopeasti, minkä jälkeen elementti on itsesäätyvä. Lämpöelementti soveltuu hyvin laitekaappeihin estämään kondensoitumista ja pitämään yllä vaadittavaa minimilämpötilaa.

Tutustu keskuskaapin laskentaperusteisiin
Termostaatit ja hygrostaatit
Lämmitin HG 140

Lämpöelementit

Tyypillisesti koteloissa lämmönlähteenä toimii PTC-elementti, jonka teho muuttuu ympäristön lämpötilan mukaan. PTC-elementille on ominaista korkea käynnistysvirta, jolloin se toimii täydellä teholla lähes välittömästi. Jännitteen kytkennän jälkeen virta laskee nopeasti, minkä jälkeen elementti on itsesäätyvä. Lämpöelementti soveltuu hyvin laitekaappeihin estämään kondensoitumista ja pitämään yllä vaadittavaa minimilämpötilaa.
Puhallinlämmitin 100-400 W, HVL 031 -sarja

Puhallinlämmittimet

Puhallinlämmittimen lämmönlähteenä toimii PTC-elementti, jonka teho muuttuu ympäristön lämpötilan mukaan. PTC-elementille on ominaista korkea käynnistysvirta, jolloin se toimii täydellä teholla lähes välittömästi. Puhaltimen ansiosta kaappiin saadaan hyvä ilmankierto ja tasainen lämpötila. Puhallinlämmitin soveltuu erityisen hyvin ulkotiloissa oleviin laitekaappeihin (lippuautomaatit, liikenneopasteet yms.) estämään kondensoitumista ja pitämään yllä vaadittava minimi lämpötila.
Signaalimuuntimet

Termostaatit ja hygrostaatit

Lämpöelementin tai puhallintuulettimen kanssa halutun lämpötilan saavuttamiseksi kotelossa/keskuksessa tarvitaan aina erillinen termostaatti. Erilliseksi termostaatiksi sopii erinomaisesti Stegon oma elektromekaaninen termostaatti avautuvalla koskettimella, jota voidaan käyttää esim. lämmittimien ohjaukseen. Termostaatti sulkeutuvalla koskettimella on hyvä valinta, esim. tuulettimen tai ylilämpöhälytyksen ohjaukseen.
Paineentasausventtiili DA 284 -sarja

Tarvikkeet kotelolämmittimille

Kotelolämmittimien tarvikkeista löydät kondenssiveden poistoventtiilit, paineentasausventtiilit sekä kiskokiinnikkeet, joiden avulla myöhemmät muutokset ja lisäykset kaappiin ovat helppoja tehdä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat DIN-kiskoasenteiset pistorasiat sekä lukittava asennuskotelo, jolla on helppo estää tahattomat ohjaukset sekä asiattomien henkilöiden pääsy käyttämään laitetta. Tutustu valikoimaamme!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jouni PulliJouni Pulli

Tuotepäällikkö

+358403412425 040 3412 425

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti