LCD-, TFT- ja OLED-näytöt

Valikoimistamme löytyy perinteisesti LCD-näytöt, TFT-näytöt ja OLED-näytöt (nyt myös Micro OLED-näytöt). Näillä tuotteilla löytyvät ratkaisut kaikkiin näyttötarpeisiisi, riippumatta siitä tarvitsetko näytön kosketuspanellilla tai ilman. Tarjonnastamme saat sopivan koon alle 1” koosta 15” näyttömoduleihin saakka.

Käy tutustumassa lisää tuotesivuilla, ja kysy lisää myyjiltämme näytöistä.

Tutustu valmistajan sivuilla


Paineanturi

Lisätietoa - LCD-, TFT- ja OLED-näytöt

TFT-LCD-näytöt. Yksinkertaistettuna, nestekidenäyttö muodostuu kahdesta lasilevystä, joiden välissä on nestekidekerros. Nestekidenäyttö koostuu sähköisesti ohjatusta, valoa polarisoivasta nesteestä, joka on suljettu kahden läpinäkyvän polarisoivan lasilevyn väliin. Levyjen polarisaatioakselit ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Lasilevyihin (ITO) voidaan johtaa sähköä, jolloin sen sisällä olevaan nesteeseen muodostuu sähkökenttä.

OLED-näyttö (Organic Light Emitting Diode) on litteä näyttö, jonka toiminta perustuu orgaaniseen aineeseen, joka käyttäytyy samalla tavalla kuin diodi.
Näyttö tuottaa valoa, kun siihen tuodaan sähkökenttä. Erillistä taustavaloa ei tarvita. OLED-tekniikka mahdollistaa LCD-näyttöä nykyistä suuremman kontrastin ja paremman mustan tason.
Micro OLED-näyttö käyttää yhtä silikonipohjaista piikiekkoa pikselien alustana, jonka etuna on, että pikseleissä ei ole välejä, näyttö on ohuempi ja kevyempi. Micro OLED-näyttö kuluttaa vähemmän virtaa, se on itsevalaiseva ja näytöllä on korkea valoteho.

Lisäksi näytön valinnassa voidaan ottaa huomioon mahdollisuus tehdä tarvittavia muutoksia vakionäyttöjen taustavaloihin, kaapelointeihin ja ohjauskortteihin.
Teknisiä neuvoja
Janne SaarnilehtoJanne Saarnilehto

Osastopäällikkö

+358403412431 040 3412 431

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti