Meidän arvomme

Toimintaamme ohjaa viisi arvoa ja periaatetta, joiden keskiössä on tärkeimmät sidosryhmämme: asiakkaat, toimittajat, henkilöstö ja omistajat.
 

Aktiivisuus on yksi arvoistamme.

Aktiivisuus

Olemme aktiivisia ja läsnä markkinoilla. Teemme säännöllisesti henkilökohtaisia asiakas- ja toimittajatapaamisia, ja toteutamme niiden ympärille monipuolista markkinointiviestintää.

Yhdessä menestyminen on yksi arvoistamme.

Yhdessä menestyminen

Toiminnallamme on selkeät tavoitteet ja tavoitteilla mittarit. Tähtäämme kannattavaan ja kestävään kasvuun, johon kaikki tekemisemme perustuu. Tuloksellinen yhdessä tekeminen on palkitsevaa ja motivoi kaikkia sidosryhmiämme.  

Jatkuva kehittyminen on yksi arvoistamme.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme kehittyä organisaationa, työntekijöinä ja liikekumppaneina ja  kehittää sen myötä myös tuote- ja palvelutarjontaamme. 
Olemme avoimia muutokselle ja näemme uudistumisen mahdollisuutena.

Työilmapiiri on yksi arvoistamme.

Työilmapiiri

Yksi menestyksemme avainasioista on työssä viihtyminen, johon panostamme tietoisesti. Haluamme jokaisen työntekijän tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. 
Kun työntekijämme viihtyvät työpaikallaan ja työssään, he voivat paremmin, mikä edesauttaa työstä suoriutumisessa. Haluamme, että töissä on mukava olla. 

Kumppanuus on yksi arvoistamme.

Kumppanuus

Meille on tärkeää luoda pitkäaikaiset, luottamukselliset ja hyvinvoivat suhteet kaikkiin sidosryhmiimme sillä uskomme tuottavamme suurinta lisäarvoa heille tällaisen kumppanuuden myötä.   


Missio

Miksi olemme?

Missiomme on edustaa valmistajiemme laajaa tuotevalikoimaa paikallisilla markkinoilla mahdollistaen asiakkaidemme hankintojen keskittämisen yhdelle toimittajalle, tuottaen lisäarvoa kullekin osapuolelle.

Visio

Miksi haluamme tulla?

Haluamme olla johtava teollisuuskomponenttien ja -järjestelmien toimittaja Suomessa sekä asiakkaiden ja toimittajiemme paras mahdollinen kumppani.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti