Sähkömagneetit ja solenoidit

Valikoimastamme löytyvät espanjalaisen Nafsan solenoidit ja sähkömagneetit. Pitkän kokemuksen omaavan yrityksen päätavoitteena on ollut alusta asti löytää asiakkaalle suunniteltu sopivin ratkaisu. Tästä johtuen suuri osa Nafsan tuotannosta koostuu nimenomaisesti asiakkaan tarpeisiin räätälöidyistä komponenteista.
Sähkömagneetit ja solenoidit
Sähkömagneetit

Sähkömagneetit

Solenoidien ja sähkömagneettien Espanjalainen valmistajamme Nafsa on asiantunteva tuotteidensa suunnittelun ja myynnin alalla. Heillä on vankka kokemus, joka ulottuu vuoteen 1996 saakka, ja he ovat palvelleet asiakkaitaan ympäri maailmaa. Nafsa toimii maahantuojana useissa eri maissa. Yksi Nafsan vahvuuksista on kyky tarjota asiakaskohtaisia tuotteita, jolloin tuotteiden ominaisuudet voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Sähkömagneetteja heiltä löytyy kahdenlaisia: 1. Sähköisesti pitävät magneetit, eli kun virtaa syötetään syntyy magneettikenttä, joka pitää kappaleen kiinni magneetissa. 2. Pitomagneetit, joihin virtaa syöttämällä saadaan kappale irtoamaan magneetista.
Solenoidit

Solenoidit

Nafsalla on laaja valikoima solenoideja jotka tarjoavat ratkaisun moniin teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme solenoidit sekä AC- että DC-jännitteellä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Iskunpituuksiltaan 1-25 mm:n solenoidi valikoima mahdollistaa tarkan ja monipuolisen käytön erilaisissa sovelluksissa. Yksi Nafsan vahvuuksista on laajat räätälöintivaihtoehdot. Voit valita solenoidiin eri ominaisuuksia, kuten iskunpituisia, kiinnitystapoja ja liitäntöjä, jotka täyttävät tarkat vaatimuksesi. Erityisesti lukituskäyttöön suunnitellut solenoidit vahvennetulla karalla tarjoavat entistä luotettavamman ja turvallisemman suorituskyvyn. Nämä solenoidit soveltuvat erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja lujuutta.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti