Optiset anturit

Datalogic on laaja-alainen anturivalmistaja Italiasta. Voimakas panostus tuotekehitykseen näkyy myös laajassa valokennovalikoimassa. Valokenno valikoimastamme löytyy sekä peruskennot että erikoiskennot, lähes jokaiseen kohteeseen. Valokenno valikoimassa on useita laatikkomallisia vaihtoehtoja sekä M18-runkoisia kennoja. Useissa sarjoissa on saatavilla myös I/O-link ulostulolla olevat versiot.

Kattava optisten anturien valikoima sisältää myös valoverhot, jotka soveltuvat sekä kappaleen tunnistukseen että mittaamiseen, esimerkiksi kappaleen korkeuden mittaamiseen. Saatavilla myös etäisyyden mittaamiseen tarkoitetut laseretäisyysanturit, ahtaisiin tiloihin kuituvalokennot sekä erikokoiset haarukka-valokennot. Kontrastianturit, värianturit, luminesenssianturit sekä etikettianturit täydentävät jo laajaa optisten anturien sarjaa.
Optiset anturit
Optiset turvalaitteet

Optiset turvalaitteet

Datalogic on optisten antureiden valmistaja, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman kilpailukykyisiä turvavaloverhoja ja turvavalopuomeja. Turvavaloverhoja on 14 mm sormisuojauksella ja 30/40 mm kädentunnistuksella. Läsnäolon valvontaan 50/90 mm resoluutiot. Lisäksi valikoimassa on kattavasti tarvikkeita, jotka mm. helpottavat asennusta ja suojaavat itse turvalaitetta.
Laserskannerit

Laserskannerit

Hokuyon 2D-laserskannerit ovat korkealaatuisia ja tarkkoja mittalaitteita, jotka tarjoavat etäisyysmittauksen skannerin ja ympäristön välillä. Näiden skannerien avulla voidaan tunnistaa kohteen koko, sijainti ja liikesuunta perustuen skannauksen aikana kerättyyn dataan. Hokuyon laserskannereita on saatavilla erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Kohteen tunnistava malli tarjoaa digitaalisen ulostulon, joka helpottaa suoraan kohteen tunnistamista ja analysointia. Mittaava skanneri tarjoaa raakadata ulostulon eli luo 2D-pistepilven ympäristöstään.
Etäisyysanturit

Etäisyysanturit

Etäisyysanturi eli laseranturi on tarkka ja luotettava tapa mitata paikkaa ja etäisyyttä kosketuksettomasti suoraan kohteesta. Pidemmillä matkoilla mitataan peilin etäisyyttä. Antureissa on sisäinen lämpötilan kompensointi ja ne hälyttävät likaisesta linssistä. Ominaisuuksien ansiosta mittaus on mahdollista suorittaa luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa. S85-sarjan tunnistusetäisyys vaihtoehdot ovat 10 m tai 20 m. S67-sarja on erittäin tarkka, mikrometrin tarkkuudella mittaava laseretäisyysanturi. Ulostuloissa on valittavissa joko skaalaava analogia (0-10V tai 4-20mA) tai digitaalinen PNP/NPN.
S65-V kontrasti- ja väritunnistin valokenno

Kontrasti- ja väritunnistimet

Datasensingin valikoimasta löytyy kontrastiantureita, joissa on saatavilla eri LED-värivaihtoehtoja, kuten punainen, vihreä ja sininen. Nämä kontrastianturit on suunniteltu erityisesti merkkien kontrastierojen tunnistamiseen. Värianturiin voidaan opettaa kolme erilaista väriä. Tämä tarkoittaa sitä, että anturi voidaan ohjelmoida tunnistamaan tiettyjä värejä tai väriyhdistelmiä. Anturissa on kolme erillistä ulostuloa, jotka vastaavat opetettuja värejä. Kun värianturi havaitsee opetetun värin, se antaa vastaavan ulostulosignaalin.
Luminesenssianturit

Luminesenssianturit

Datasensingin luminesenssianturi hyödyntää UV-valoa tunnistuksessaan. Anturi toimii siten, että se lähettää UV-valoa kohteeseen ja havaitsee sen jälkeen fluorisoivan aineen heijastaman valon. Tämä mahdollistaa niiden merkkien tunnistamisen, jotka eivät ole näkyvissä paljaalle silmälle. Sopivia käyttökohteita löytyy mm. lääketeollisuudesta, puuteollisuudesta, kosmetiikkateollisuudesta ja tekstiiteollisuudesta.
Valoverhot

Valoverhot

Valoverho valikoimasta löytyy erilaisia malleja esimerkiksi niin kappaleen tunnistukseen kuin kappaleen korkeuden mittaamiseen. Mallistosta löytyy erittäin kattava valikoima eri tunnistuskorkeuksia. Valoverhot ovat saatavilla eri korkeuksilla, aina 69 mm melkein 6 m saakka. Myös tunnistusetäisyydet ulottuvat valoverhoissa jopa 6 m asti. Valoverhoista löytyy myös laaja valikoima eri koteloprofiileja, ja niiden tunnistustoiminto voidaan asettaa joko kapeammalle tai leveämmälle sivulle. Valikoimastamme löytyy myös erittäin kapeat ja kompaktit mallit. Valoverhojen ulostulovaihtoehtoihin kuuluvat PNP, Analogia, Ethernet, Profinet, Profibus, Ethercat ja CAN open.
S62 valokenno

Valokennot

Valokennoja on saatavilla joko M18-runkoisena tai laatikkomallisena kattaen melkein kaikki teollisuussovellukset. M18-valokennoja on saatavilla joko muovi- tai metallirungolla tai kulmaoptiikalla. Laatikkomalliset valokennot on saatavilla muovi- tai metallirungolla. Valokenno valikoimaan kuuluvat myös lasermallit sekä joukko erikoisversioita, kuten mallit läpinäkyville kohteille. Kaikista sarjoista löytyy lähetin-vastaanotin, peilistä heijastavat, kohteesta tunnistavat ja taustahäivytetyt versiot. Valokennotarvikkeissa on erilaisia kiinnikkeitä ja peilejä.
Kuituvalokennot

Kuituvalokennot

Kuituvalokennot ovat erinomainen ratkaisu kohteiden havaitsemiseen, kun asennustila on rajallinen tai pitää havaita erittäin pieniä kohteita. Lisäksi, jos on muita erityisvaatimuksia, kuten toimintaetäisyyden, lämmönkestävyyden, materiaalikestävyyden tai joustavan asennuksen suhteen, anturin ja valokuidun älykäs yhdistelmä voi tarjota erinomaisen ratkaisun. Laaja valokuituvalikoima sovelluskohtaisten optiikoiden kanssa tarjoaa ratkaisun useisiin sovelluksiin.
Haarukkavalokenno

Haarukkavalokennot

Haarukkavalokennoja ja etikettiantureita löytyy valikoimistamme kahdelta eri valmistajalta, Datasensingiltä ja Lion Precisionilta. Haarukkavalokennot ovat saatavilla kahdessa eri versiossa: LED-toimisena ja laserilla toimivana. LED-toimiset haarukkavalokennot soveltuvat hyvin suurempien kohteiden tunnistamiseen, kun taas laserilla toimivat haarukkavalokennot on suunniteltu pienempien kohteiden tunnistukseen. Näiden haarukkavalokennojen kitakoko vaihtelee 30-120 mm välillä. Etikettiantureissa tarjoamme erilaisia tunnistusvaihtoehtoja, jotka sopivat moniin eri tarpeisiin. Valittavana ovat LED-toimiset, kapasitiiviset sekä ultraäänellä toimivat etikettianturit.
Kiinnike, S6/S60/S62 valokennoille

Tarvikkeet valokennoille

Kaikki tarvikkeet valokennoille. Valikoimaan kuuluvat myös erilaiset peilivaihtoehdot peilistä heijastaville valokennoille. Saatavilla lisäksi tarrapeili, josta voi leikata halutun kokoisia paloja tarpeen mukaan. Valikoimasta löytyy omat kiinnikkeet eri valokennosarjoille sekä antureille digitaalisen lähdön muuntimia PNP-->NPN tai NPN-->PNP.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus VuoristoMarkus Vuoristo

Tuotepäällikkö

+358432014112 043 2014 112

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti