Materiaalit & Laitteet

Materiaalivalikoimamme kattaa kokonaisvaltaisesti elektroniikkatuotannon materiaalitarpeet yksittäisten komponenttien kiinnittämisestä lähtien aina valmiiden piirilevyjen suojaamiseen ulkoisilta tekijöiltä.

Laitevalikoimamme pitää sisällään elektroniikkatuotannon pienlaitteet, kuten juotos- ja rework-asemat, kohdepoistolaitteet sekä optiset tarkastuslaitteet.

Edustamme kaikilla tuotealueillamme alansa johtavia brändejä tarjotaksemme asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja elektroniikkatuotannon tarpeisiin.
Materiaalit ja Laitteet -tuotealue
Dispenserit ryhmäkuva

Dispenserit / Annostelijat

Valikoimastamme löydät Henkelin ja JBC:n välineet juotospastan, liimojen, sekä muiden prosessimateriaalien annosteluun. Henkelin valikoimasta löytyy kaikki tarvittava 3-55ml ruiskuilla suoritettavaan manuaaliseen dispensointiin, ja annostelupistoolit 300ml patruunoille, sekä 2-komponentti materiaaleille. JBC:n valikoima kattaa välineet pienimuotoiseen 3cc ruiskuilla tehtävään annosteluun, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pienimuotoiseen R&D-, Rework-, tai tuotantokäyttöön.
EMI-materiaalit

EMI-materiaalit

Valikoimastamme löydät Parker Chomericsin valmistamat EMI-materiaalit. Parker Chomerics on yksi maailman johtavista EMI-materiaalivalmistajista. Parker Chomericsin emo-organisaatio Parker Hannifin työllistää n. 60 000 henkilöä 15mrd€ liikevaihdolla maailmanlaajuisesti. Parker Chomericsin valikoima pitää sisällään todella kattavasti erilaisia ratkaisuja sähkömagneettisten häiriöiden poistoon EMC-sovelluksissa. Valikoimasta löydät muun muassa erilaiset EMI-tiivisteet, EMI-teipit, kaapeleiden EMI-suojukset, EMI-suojatut kutistesukat, EMI-suojatut ilmanvaihtopaneelit, sekä EMI-maalit
Kapselointimateriaalit

Kapselointimateriaalit

Valikoimastamme löydät Henkelin valmistamat kapselointimateriaalit komponenteille. Kategoria pitää sisällään Underfill-, Dam & Fill-, sekä Glob Top-materiaalit. Underfill-materiaalien tarkoitus on täyttää komponentin ja piirilevyn väliin jäävä tyhjä tila kestävällä, sekä aukottomalla massakerroksella, joka vähentää juotosliitoksiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta, ja joka parantaa näinollen mekaanista kestävyyttä ja luotettavuutta huomattavasti. Glob Top ja Dam & Fill materiaalit on suunniteltu erityisesti lankabondausliitosten suojaamiseen. Glob Top menetelmällä valuaine annostellaan suoraan komponentin päälle, ja tiksotrooppisten ominaisuuksien ansiosta valu levittyy komponentin ja liitoslankojen päälle tasaisesti. Dam & Fill menetelmällä komponentin ympärille luodaan seinämä, jonka sisäpuoli täytetään matalan viskositeetin valuaineella.
Liimat

Liimat

Valikoimastamme löydät Henkelin useat liimaratkaisut eri prosesseihin. Kysy lisää!
Piirilevyn suojausmateriaalit

Piirilevyn suojaus

Valikoimastamme löydät Henkelin laadukkaat materiaalit piirilevyjen suojaamiseen. Valikoima pitää sisällään mm. erilaiset piirilevylakat, epoksi- ja uretaanipohjaiset valumateriaalit, sekä tiivistysaineet piirilevyille.
Printattavat musteet ja pinnoitteet

Printattavat musteet ja pinnoitteet

Henkelin tuotevalikoiman sähköä johtavat ja eristävät musteet ovat suosittuja niin joustavilla kuin jäykilläkin pinnoilla. Ne voidaan kuivata lämmössä sekä UV:lla.
Silikonit

Silikonit

Meiltä saatavilla luotettavia Wackerin silikonimateriaaleja. Wacker-silikonigeeleillä voit suojata herkkiä komponentteja ulkoisilta vaikutuksilta. Silikonigeelit hylkivät vettä, niillä on korkea sähkövahvuus ja ne vaimentavat mekaanista tärinää erinomaisesti.
Juotoslaitteet ja tarvikkeet

Juotoslaitteet ja tarvikkeet

Juotoslaitteiden ja tarvikkeiden valikoimastamme löydät myös Henkelin laadukkaat ja maineikkaat Loctite Multicore juotostinat ja muut juotosmateriaalit.
Juotosmateriaalit

Juotosmateriaalit

Henkelin innovatiivinen ajattelutapa ja yrittäjyys ovat työntekijöidensä DNA: ssa. Olemme uteliaita ja intohimoisia asiantuntijoita, joilla on syvä markkina- ja sovellustieto. Ylivoimainen valikoima liimoja, tiivisteitä ja toiminnallisia pinnoitteita on suunniteltu muuttamaan markkinoita ja työskentelytapojasi. Olemme globaali kumppanisi valmis käsittelemään kaikkia haasteita ja kehittämään älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja - yhdessä teidän kanssanne. Paremmaksi.
Kärynpoistolaite

Kohdepoisto

Valikoimastamme löydät Purexin kattavan valikoiman erilaisia kohdepoistolaitteita kärynpoistoon, sekä JBC:n valmistamat käryimurit JBC:n juotosasemille. Purex International Ltd on jo yli kolme vuosikymmentä kehittänyt ja valmistanut liikuteltavia kohdepoistolaitteita ilman epäpuhtauksien ja käryn poistoon eri työprosesseissa. Purexin tuotevalikoima kattaa tarpeet yksittäisen käyttäjän käryimureista tehokkaisiin, keskitettyihin monen käyttäjän kohdepoistojärjestelmiin sekä korkean volyymin automaatioprosesseihin, kuten PCB-tuotantolinjoihin. Purexin kohdepoistoihin on saatavilla useita eri luokituksen filttereitä käyttökohteesta riippuen. Kohdepoistot sopivat siis sekä partikkeleiden, että kemikaalien filtteröintiin.
Optiset tarkastuslaitteet

Optiset tarkastuslaitteet

Optilia Instruments on keskittynyt laadunvalvonnassa, tarkkuutta vaativassa työskentelyssä ja tutkimuksessa käytettäviin optisiin digitaalisiin kuvantamislaitteisiin. Optilia tunnetaan maailmalla erittäin korkeasta laadusta, ja se edustaa tarkastuslaitteiden kärkeä. Optilian mikroskoopit ja kamerat sisältävät viimeisintä teknologiaa tarjotakseen käyttäjälleen maksimaaliset hyödyt tarkastusajassa, kustannuksissa sekä luotettavuudessa. Mikroskooppeihin on saatavilla useita erilaisia linssejä ja jalustoja erilaisiin tarpeisiin, aina BGA-juotosten tarkastuksesta XYZ-metrologiaan.
Puhdistusaineet

Puhdistusaineet / Cleaners

Henkelin Loctite puhdistusainevalikoima pitää sisällään erilaisia laadukkaita puhdistus- ja pesuaineita, jotka soveltuvat esimerkiksi juotospastojen, fluksien ja muiden juotosprosessien jättämien epäpuhtauksien puhdistamiseen elektroniikkateollisuudessa. Henkelin puhdistusaineet sopivat niin manuaaliseen kuin koneelliseenkin puhdistukseen.
Teipit

Teipit

Meiltä löydät laajan valikoiman teippejä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki teippimme ovat täysin kustomoitavissa, ja saatavilla juuri tarvitsemassanne leveydessä, pituudessa tai vaihtoehtoisesti haastavaankin muotoon leikattuna. Muotoon leikkaamisella pystytään monesti nopeuttamaan tuotantoa huomattavasti, kun tarvitaan tietynlaisia paloja teipistä. Muotoon leikattu teippi voi toimia esimerkiksi tiivisteenä, tai vaikkapa suojakalvona. Laminoimalla on mahdollista saada liimapinta lähestulkoon mihin tahansa materiaaliin, ja näin ollen pystytään valmistamaan asiakkaan tarpeiden mukaisia teippejä monista erilaisista materiaaleista. <h2>Asiakaskohtaisia teippiratkaisuja</h2> Sivuiltamme löydät yleisimpiä standarditeippejä, mutta autamme mielellämme teitä löytämään ratkaisun juuri teidän tarpeeseenne.
Lämmönhallintamateriaalit

Lämmönhallintamateriaalit

Valikoimastamme löydät Henkelin Bergquist lämmönhallintamateriaalit. Valikoima pitää sisällään lämpöä johtavat matot ja massat, joita käytetään esimerkiksi komponentin ja jäähdytyslevyn, tai komponentin ja kotelon välissä. Tavallisesti komponenttien, heat-sinkkien tai koteloiden pinnat ovat hyvin läheltä katsottuna epätasaisia ja rosoisia, ja näinollen yhdistettäessä pintojen kontakti lämmön johtumisen kannalta on huono. Ohuella ja joustavalla lämpöä johtavalla materiaalilla kontakti saadaan helposti maksimoitua, ja lämmönjohtokyky moninkertaistettua. <b>OEM Finland on Henkelin elektroniikkateollisuuden materiaalien valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.</b>

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti