Venttiilit

Asco Aventics tarjoaa laajan venttiilivalikoiman. Toiminnaltaan venttiilit ovat tyypillisesti 2/2-, 3/2-, 5/2- tai 5/3-toimisia yksi- tai kaksikelaisia venttiileitä. Venttiilien valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut ilman, nesteiden ja kaasujen ohjaamiseen. Putkistoasenteisilla venttiileillä ohjataan tyypillisesti suoraan prosessin kaasuja tai nesteitä kun taas pilottiventtiilit ohjaavat toimilaitetta jolla prosessia tai toimilaitteita ohjataan.

Valikoimassa on yksittäiset venttiilit tai ryhmäasenteiset venttiilit, joihin on mahdollista saada myös teollisuuden väyläliityntä. Teollisuuden väyläkommunikointi mahdollistaa venttiilien ohjauksen suoraan automaatiojärjestelmän kautta ja saada diagnostiikkatietoa venttiilien toiminnasta automaatiojärjestelmään.

Laaja venttiilivalikoiman lisäksi meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia ATEX-venttiileitä, jotka voidaan asentaa räjähdysvaaralliseen tilaan kunhan ensin varmistamme yhdessä, että ATEX-venttiili on valittu vastaamaan asennusympäristön vaatimuksia. Tätä täydentää valikoima SIL/PL-luokiteltuja venttiileitä, jotka täyttävät koneturvallisuuden vaatimukset.
Venttiilit
Magneettiventtiilit

Magneettiventtiilit

Tarjoamme laadukkaat ASCOn magneettiventtiilit. Nettisivuillamme löytyvät tuotteet ovat vain pieni osa venttiilien valikoimasta. Ota yhteyttä ja kysy meiltä venttiiliä sinun tarpeeseesi. ASCO venttiilien käyttöikä on pitkä kiitos kestävien vahvistettujen kalvojen ja korkealaatuisten kelojen. Tyypillisimmät käyttöjännitteet kuten 230VAC sekä 12V ja 24V AC ja DC käyttöjännitteellä löytyvät nopeasti ja erikoisemmat käyttöjännitteet kysyttäessä.
Venttiiliryhmät

Venttiiliryhmät

Venttiiliryhmällä tarkoitetaan ryhmäasenteista venttiiliä. Venttiilin ohjaus hoidetaan joko perinteisesti kytkemällä venttiilin kelalle suoraan sähköjohdot, viemällä ohjaussignaali moninapapistoliittimelle tai hoitamalla ohjaus teollisuudessa käytettyjä automaatioväyliä hyödyntämällä. Aventics AES-sarjan ohjauselektroniikka on tarkoitettu erityisesti koneenrakennuksen tarpeisiin ja tämän kommunikointimoduulin kanssa yhteensopivia ovat AV03- ja AV05-venttiilisarjat. Aiemmin Numatics tuoteperheeseen kuuluneet G3- ja 580-elektroniikkamoduulit on suunnattu prosessiteollisuuden tarpeisiin. Venttiileinä näiden elektroniikkamoduulien kanssa soveltuu käytettäväksi 501-, 502- ja 503-sarjan venttiilit. Näiden venttiilien kanssa noudatetaan pääsääntöisesti ISO 15407-1 -standardia. Väyläohjatun venttiiliterminaalin hyötynä on perinteisen johdotuksen vähentyminen. Diagnostiikan lisääntyminen venttiiliryhmän tilasta, sekä takaisinkytkentätietojen ja muun IO:n saaminen automaation piiriin näitä väylämoduuleita hyödyntämällä. Näin tarve perinteiselle hajautus-IO:lle vähenee ja kustannuksia säästetään.
Ohjausventtiilit

Ohjausventtiilit

ASCO Aventics ohjausventtiilit ovat toiminnaltaan 3/2-, 5/2- ja 5/3-asentoisia venttiileitä. Tyypillinen käyttökohde on paineilmasylinterin tai putkistoon asennetun venttiilin tai toimilaitteen ohjaaminen kiinni ja auki. ASCO on kehittänyt oman T-mallisen tiivisteen, joka parantaa ohjausventtiilin käyttöikää. SIL ja ATEX hyväksyntä mahdollistaa ohjausventtiilien käyttämisen suurta käyttövarmuutta vaativissa kohteissa sekä räjähdysvaarallisten tilojen alueella. Aventics tuotemerkillä (aiemmin Numatics) ohjausventtiilissä on tiivisteetön metallinen luisti-sylinterirakenne alle 1µm välyksellä, jonka ansiosta valmistaja takaa yli 200 miljoonaa toimintaa. Aventics venttiilien tausta on Bosch Rexroth sekä Mecman tuotteissa. Näiden valmistajien laadukkaat tuotteet ovat jo pitkään palvelleet teollisuuden tarpeita. Aventicsin omat kevyet ohjausventtiilit sopivat erinomaisesti koneikkoihin, joissa pieni koko ja kevyet materiaalit ovat tärkeitä vaatimuksia. Vastaavasti sinkkipainevalettu CD-sarja on erittäin jämäkkä rakenteensa puolesta ja sopii käytettäväksi haastavammissa olosuhteissa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti