• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Venttiilit

Asco Aventics tarjoaa laajan venttiilivalikoiman. Toiminnaltaan venttiilit ovat tyypillisesti 2/2-, 3/2-, 5/2- tai 5/3-toimisia yksi- tai kaksikelaisia venttiileitä. Venttiilien valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut ilman, nesteiden ja kaasujen ohjaamiseen. Putkistoasenteisilla venttiileillä ohjataan tyypillisesti suoraan prosessin kaasuja tai nesteitä kun taas pilottiventtiilit ohjaavat toimilaitetta jolla prosessia tai toimilaitteita ohjataan.

Valikoimassa on yksittäiset venttiilit tai ryhmäasenteiset venttiilit, joihin on mahdollista saada myös teollisuuden väyläliityntä. Teollisuuden väyläkommunikointi mahdollistaa venttiilien ohjauksen suoraan automaatiojärjestelmän kautta ja saada diagnostiikkatietoa venttiilien toiminnasta automaatiojärjestelmään.

Laaja venttiilivalikoiman lisäksi meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia ATEX-venttiileitä, jotka voidaan asentaa räjähdysvaaralliseen tilaan kunhan ensin varmistamme yhdessä, että ATEX-venttiili on valittu vastaamaan asennusympäristön vaatimuksia. Tätä täydentää valikoima SIL/PL-luokiteltuja venttiileitä, jotka täyttävät koneturvallisuuden vaatimukset.
Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tekninen asiantuntija / myynti

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti