Tietoa meistä

Toimimme valmistajiemme myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla lähellä sinua. Meiltä saat ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja ammattitaitoisten, omiin tuotteisiinsa perehtyneiden myyjien ja tuotepäälliköiden avun ilman turhia välikäsiä. Toimituksemme lähtevät nopeasti ja luotettavasti logistiikkakeskuksestamme.

OEM kaava

ARVOA TUOVA LENKKI VALMISTAJAN JA ASIAKKAAN VÄLILLÄ

Toimintamme perustana on lisäarvon tuottaminen sekä asiakkaillemme että valmistajillemme. Asiakkaillemme tarjoamme erittäin laajan ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi teknistä asiantuntemusta ja nopean toimituksen. Valmistajillemme takaamme vahvan paikallisen kumppanin, joka tuntee markkinat ja toimii tehokkaana jakelukanavana.

OEM Finland on luotettava yhteistyökumppani, joka tuo laajan kirjon laadukkaita tuotteita helposti saatavillesi. Ammattitaitoiset, omiin tuotteisiinsa perehtyneet myyjämme ja tuotepäällikkömme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään teknisesti parhaan ratkaisun. Nopeat toimitukset sekä selkeä viestintä ja toimintatavat ovat meille itsestäänselvyys. Olemme helppo ja luotettava yhteistyökumppani!

Yhteistyökumppanit

PITKÄAIKAINEN KUMPPANI, JOKA VAHVISTAA KILPAILUKYKYÄSI

Jo yli 40 vuoden ajan olemme panostaneet tiiviiseen yhteistyöhön erikoistuneiden ja omien alojensa johtavien valmistajien kanssa. Toimimme ympäri maailmaa sijaitsevien valmistajiemme paikallisena myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla.

Tuotevalikoimamme on laajuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ainutlaatuinen. Yrityksemme kuuluu markkinajohtajiin alallaan ja valikoimaamme kuuluvat monet maailman johtavat tuotemerkit. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

Olemme lähellä asiakkaitamme hyvän palvelun takaamiseksi

LÄHELLÄ ASIAKASTA PARHAIMMAN PALVELUN TARJOAMISEKSI

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Turussa. Lisäksi meillä on myyntikonttori Oulussa, jotta voimme tavoittaa tehokaasti asiakkaamme myös pohjoisessa. Myyjämme matkustavat aktiivisesti ympäri Suomea tarjotakseen henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme. Näin voimme analysoida asiakkaidemme tarpeita ja keskustella tarjoamistamme ratkaisuista suoraan kohteessa ja olla apuna optimaalisten ratkaisujen löytämisessä.
 
OEM toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Puolassa, Virossa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Slovakiassa, Liettussa, Latviassa ja Kiinassa. Yhdessä olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista.
OEM Automatic, OEM Electronics

Liiketoimintayksikkömme

Toimimme kahdessa liiketoimintayksikössä, jotka ovat  OEM Automatic ja OEM Electronics. OEM Automatic liiketoimintayksikkö markkinoi komponentteja teollisuudelle ja OEM Electronics komponentteja, prosessimateriaaleja sekä tuotannon apuvälineitä elektroniikka- ja laitevalmistajille Suomessa. Panostamme läheiseen yhteistyöhön omaan tuotealueeseensa erikoistuneisiin valmistajiin ympäri maailmaa, ja toimimme heidän myyntiorganisaationa Suomessa.

Varastoautomaatit ja tuotteiden nopea keräys

Tehokas logistiikka

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Turussa ja se on kaikkialle Suomeen ja Baltiaan toimitettavien tilausten solmukohta.

Kaikki ennen klo 15:00 saapuvat varastotuotteiden tilaukset lähetetään vielä samana päivänä. Useimmissa tapauksissa tavara saapuu perille jo seuraavana päivänä.

Tekninen osasto

Kokoonpano ja jatkojalostus

Tekninen osastomme pystyy tekemään alustavia asennuksia ja kokoamaan valikoimamme tuotteista suurempia jatkojalostettuja kokonaisuuksia. Näin autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintojaan ja saamaan kustannustehokkaampia toimituksia.

Teemme tiivistä yhteistyötä omien valmistajiemme kanssa ja sitä kautta meidän on mahdollista tarjota jatkojalostettuja, juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä komponentteja. Teknisen osastomme kautta voimme löytää kullekin asiakkaalle tehokkaimman logistiikkaratkaisun.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti