• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 27 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Tietoa meistä

Toimimme valmistajiemme myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla lähellä sinua. Meiltä saat ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja ammattitaitoisten, omiin tuotteisiinsa perehtyneiden myyjien ja tuotepäälliköiden avun ilman turhia välikäsiä. Toimituksemme lähtevät nopeasti ja luotettavasti Turun logistiikkakeskuksestamme.

OEM kaava

ARVOA TUOVA LENKKI VALMISTAJAN JA ASIAKKAAN VÄLILLÄ

Tehokkaan ja erikoistuneen organisaatiomme ansiosta, voimme tarjota erikoisosaamista sekä nopeaa että tehokasta palvelua. Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen jokaiseen sovellukseen – näin säästät kokonaiskustannuksissa. Tämä osaltaan vahvistaa kilpailukykyäsi ja mahdollistaa ostojen keskittämisen.

OEM pyrkii pitkäaikaisiin ja läheisiin suhteisiin sekä asiakkaiden että valmistajien kanssa. Tämä on menestyksekästä yhteistyötä positiivisessa hengessä. Yhteistyön kanssamme tulee olla mukavaa.

Yhteistyökumppanit

PITKÄAIKAINEN KUMPPANI, JOKA VAHVISTAA KILPAILUKYKYÄSI

Jo yli 35 vuoden ajan olemme panostaneet tiiviiseen yhteistyöhön erikoistuneiden ja omien alojensa johtavien valmistajien kanssa. Toimimme ympäri maailmaa sijaitsevien valmistajiemme paikallisena myyntiorganisaationa Suomen markkinoilla.

Tuotevalikoimamme on laajuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ainutlaatuinen. Yrityksemme kuuluu markkinajohtajiin alallaan ja valikoimaamme kuuluvat monet maailman johtavat tuotemerkit. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

Tuote-esitteet

LÄHELLÄ ASIAKASTA PARHAIMMAN PALVELUN TARJOAMISEKSI

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Turussa. Lisäksi meillä on myyntikonttori Oulussa, jotta voimme tavoittaa tehokaasti asiakkaamme myös pohjoisessa. Myyjämme matkustavat aktiivisesti ympäri Suomea tarjotakseen henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme. Näin voimme analysoida asiakkaidemme tarpeita ja keskustella tarjoamistamme ratkaisuista suoraan kohteessa ja olla apuna optimaalisten ratkaisujen löytämisessä.
 
OEM toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Puolassa, Virossa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa, Slovakiassa, Liettussa, Latviassa ja Kiinassa. Yhdessä olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista.
Tehokas logistiikka

tehokas Logistiikka

Pystymme toimittamaan yli 15 000 tuotetta suoraan Turun logistiikkakeskuksestamme.

Kaikki varastotuotteiden tilaukset, jotka saapuvat ennen klo 15:00, lähetetään vielä samana päivänä. Useimmissa tapauksissa saat tavarasi jo seuraavana päivänä.

Tekninen osasto

TEKNINEN OSASTO

Pystymme tekemään yksinkertaisia asennuksia ja kokoamaan valikoimamme tuotteista suurempia jatkojalostettuja kokonaisuuksia. Näin autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintojaan ja saamaan kustannustehokkaampia toimituksia.

Teemme tiivistä yhteistyötä omien valmistajiemme kanssa ja sitä kautta meidän on mahdollista tarjota jatkojalostettuja, juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä komponentteja.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti