• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Silikonit

Meiltä saatavilla luotettavia Wackerin silikonimateriaaleja. Wacker-silikonigeeleillä voit suojata herkkiä komponentteja ulkoisilta vaikutuksilta. Silikonigeelit hylkivät vettä, niillä on korkea sähkövahvuus ja ne vaimentavat mekaanista tärinää erinomaisesti.

Elektroniikan suojaus lämmöltä, kosteudelta ja tärinältä

Silikonigeelien erityispiirre on niiden poikkeuksellinen joustavuus. Silikonigeelissä yksittäiset polymeerimolekyylit on kytketty toisiinsa löysästi silloitetun verkon muodostamiseksi.
Koska silikonigeelit ovat niin joustavia, ne kestävät lämpömekaanisen rasituksen paremmin kuin mikään muu materiaali. Siksi ne ovat ihanteellisia materiaaleja elektronisten kokoonpanojen ja aurinkokennojen kotelointiin. Erinomaisten sähköisten ominaisuuksiensa ansiosta ne estävät vuotovirrat ja räjähdykset. Toinen mielenkiintoinen silikonigeelien ominaisuus on niiden erinomainen lämpötilankestävyys.  Olipa -50 tai + 200 astetta - niiden fysikaaliset ja tekniset ominaisuudet pysyvät ennallaan jopa useiden tuhansien käyttötuntien jälkeen.

Lyhyesti sanottuna, useimmat Wacker-silikonigeelit ovat todennäköisesti kestävimpiä materiaaleja kapselointiin. Wacker-silikonigeelit todella osoittavat lujuutensa vaikeasti kiinnitettävien pintojen suhteen. Hyvän luontaisen tarttuvuutensa ansiosta ne muodostavat lujan ja kestävän sidoksen kaikkiin standardimateriaaleihin. Wackerin silikonigeelit ovat erittäin puhtaita niiden valmistustavan perusteella.

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti