Silikonit

Meiltä saatavilla luotettavia Wackerin silikonimateriaaleja. Wacker-silikonigeeleillä voit suojata herkkiä komponentteja ulkoisilta vaikutuksilta. Silikonigeelit hylkivät vettä, niillä on korkea sähkövahvuus ja ne vaimentavat mekaanista tärinää erinomaisesti.
Silikonit
Elastosil-silikoni

Elastosil®

Wackerin Elastosil-materiaalit ovat soveltuvia useisiin erilaisiin sovelluksiin. Silikonikumit koostuvat pääosin silikonipolymeereistä ja täyteaineista. Ne kovettuvat korkeassa lämpötilassa (HTV / LSR-laadut) tai huoneenlämpötilassa (RTV-laadut) sopivilla reagensseilla, muodostaen kolmiulotteisen rakenteen ja muuntamalla kovettamattoman yhdisteen muovisessa tilassa elastomeeriseksi kumiksi. Silikonielastomeerit ovat joustavia alhaisissa lämpötiloissa ja kestävät kuumuutta ja ikääntymistä (UV-säteily ja otsoni). Niitä on helppo käsitellä ja niillä on hyvät mekaaniset ominaisuudet, jotka pysyvät muuttumattomina laajalla lämpötila-alueella. ELASTOSIL®-silikonituotteita käytetään siksi kaikenlaisiin rakennus- ja teollisuussovelluksiin, joissa ne todistavat monipuolisia ominaisuuksiaan. Niiden rajaton potentiaali tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi melkein kaikilla toimialoilla: <ul style="line-height:0.7;"> <li>Auto- ja konetekniikka</li> <li>Elektroniikka ja sähkötekniikka</li> <li>Tekstiilit</li> <li>Vauvatuotteet</li> <li>Lääketeollisuuden tuotteet</li> <li>Talo - ja kulutustavarat</li> <li>Urheilu- ja elämäntapatuotteet</li> <li>Muotin valmistus ja pad-painatus</li> <li>Tiivistysaineet rakennusteollisuudessa</li> </ul>
SilGel-silikoni

SilGel®

WACKER SilGel® sisältää erittäin läpinäkyviä, silikoni-kumiyhdisteitä, jotka kovettuvat silikonigeelien muodostamiseksi. Ne erottuvat alhaisen viskositeettinsa ja voimakkaan luontaisen tarttuvuutensa takia, mikä tekee pohjamaalista tai tarttumisen edistäjästä tarpeettoman. Kaikki tuotteet voidaan prosessoida täysin automaattisesti sekoitus- ja annosteluyksiköissä, ja ne ovat ihanteellisia tehokkaaseen massatuotantoon. WACKER SilGel® -tuotteet ovat lisäkovettuvia, RTV-2-silikonielastomeerejä, jotka kovettuvat sekä huoneenlämpötilassa että korkeammissa lämpötiloissa.

Lisätietoa - Silikonit

ELEKTRONIIKAN SUOJAUS LÄMMÖLTÄ, KOSTEUDELTA JA TÄRINÄLTÄSilikonigeelien erityispiirre on niiden poikkeuksellinen joustavuus. Silikonigeelissä yksittäiset polymeerimolekyylit on kytketty toisiinsa löysästi silloitetun verkon muodostamiseksi.

Silikonit


Koska silikonigeelit ovat niin joustavia, ne kestävät lämpömekaanisen rasituksen paremmin kuin mikään muu materiaali. Siksi ne ovat ihanteellisia materiaaleja elektronisten kokoonpanojen ja aurinkokennojen kotelointiin. Erinomaisten sähköisten ominaisuuksiensa ansiosta ne estävät vuotovirrat ja räjähdykset. Toinen mielenkiintoinen silikonigeelien ominaisuus on niiden erinomainen lämpötilankestävyys. Olipa -50 tai + 200 astetta - niiden fysikaaliset ja tekniset ominaisuudet pysyvät ennallaan jopa useiden tuhansien käyttötuntien jälkeen.

Lyhyesti sanottuna, useimmat Wacker-silikonigeelit ovat todennäköisesti kestävimpiä materiaaleja kapselointiin. Wacker-silikonigeelit todella osoittavat lujuutensa vaikeasti kiinnitettävien pintojen suhteen. Hyvän luontaisen tarttuvuutensa ansiosta ne muodostavat lujan ja kestävän sidoksen kaikkiin standardimateriaaleihin. Wackerin silikonigeelit ovat erittäin puhtaita niiden valmistustavan perusteella.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti