Merkinantolaitteet

Merkinantolaitetoimittajamme Auer Signal tarjoaa erittäin laajan valikoiman valotorneja, varoitusvaloja, äänihälyttimiä ja yhdistelmähälyttimiä sekä merkinantolaitteita Ex-tilaan. Auer Signal panostaa uusien tuotteiden kehittämiseen, mikä tekeekin Auer Signalista yhden markkinoiden johtavista merkinantolaitteiden valmistajista.
Merkinantolaitteet
Valomastot

Valomastot

Valotorneja löytyy 30, 40, 50, 60 ja 70 mm halkaisijalla sekä 90 mm valotorni seinäasennukseen.
Varoitusvalot

Varoitusvalot

Varoitusvaloja on saatavana 30 mm halkaisijasta jopa 160 mm halkaisijaan asti. Valikoimasta löytyvät myös kuution muotoiset varoitusvalot, jotka ovat kooltaan 94 x 94 mm ja suurimmillaan 228 x 228 mm.
ASM äänihälyttimet

Äänihälyttimet

Äänihälyttimiä löydät meiltä aina pienestä 30 mm halkaisijalla olevasta summerista aina isoihin äänigeneraattoreihin asti. Suurimmissa generaattoreissa äänenvoimakkuus voi nousta jopa vaikuttavaan 127 dB asti.
Ääni + valo merkinantolaitteet

Ääni + valo

Yhdistelmähälytin Valikoimastamme löydät yhdistelmähälyttimiä summerilla, torvella tai äänigeneraattorilla. Varoitusvaloissa vaihtoehtona ovat LED-, hehku- ja xenon -lamppu. Hälyttimet ovat saatavilla sekä erillisellä ohjauksella, jossa ääni ja valo ovat erikseen ohjattavissa että yhteisellä ohjauksella, jossa ääni ja valo ovat samassa ohjauksessa.
ATEX-sarjan merkinantolaitteet

ATEX-sarja

Ex-tilan merkinantolaitteet Kattava valikoima Ex-tiloihin tarkoitettuja äänihälyttimiä, kuten torvia, hälytyskelloja ja äänigeneraattoreita. Valikoimasta löytyy myös LED-varoitusvalot jatkuvalla, vilkkuvalla, pyörivällä ja strobovalolla. Tarjoamme myös xenon välähdysvaloja, jotka ovat erinomainen lisä Ex-tilojen varoitusjärjestelmiin.
Tarvikkeet merkinantolaitteille

Tarvikkeet merkinantolaitteille

Tarvikkeista löydät kannat, äänimoduulit, polttimot ja kiinnikkeet merkinantolaitteille. Asennusvaihtoehtona on esimerkiksi pohja- ja seinäasennuskannat, M12-liittimillä. Äänimoduuleita löytyy usealla eri käyttöjännitteellä ja niiden äänenvoimakkuus yltää 80-100 dB. Meiltä löytyy myös hehkulamput usealla eri käyttöjännitteellä sekä LED-moduulit. LED-moduuleissa on parempi suorituskyky ja pidemmät huoltovälit verrattuna hehkulamppuihin, joten päivitä sinäkin merkinantolaitteet nykypäivään! Tutustu alhaalta valikoimaan.
Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti