Neulalaakerit

Neulalaakerit ovat erityisiä rullalaakereita, joissa käytetään neuloiksi kutsuttuja pitkiä ja ohuita rullia. Neulalaakereilla on suuri kuormankestävyys ja ne soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tila on rajoitettu ja korkea jäykkyys ja tarkkuus ovat tarpeen.

Neulalaakerit löytävät käyttökohteensa monissa sovelluksissa, kuten ajoneuvojen vaihdelaatikoissa, moottoreissa, moottoripyörän takahaarukoissa ja monissa teollisuuslaitteissa. Niitä käytetään myös korkean nopeuden sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja sujuvaa liikettä.
Neulalaakerit
Neulalaakerit

Neulalaakerit

Neulalaakeri on erityinen rullalaakeri, siinä käytetään neuloiksi kutsuttuja pitkiä ja ohuita rullia. Neulalaakerin kuormankestävyys on suuri ja se soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa tila on rajoitettu ja korkea jäykkyys ja tarkkuus ovat tarpeen. Neulalaakeri löytää käyttökohteensa monista sovelluksissa, kuten ajoneuvojen vaihdelaatikoista, moottoreista, moottoripyörän takahaarukoista ja monista teollisuuslaitteista. Neulalaakeri on käytössä myös korkean nopeuden sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja sujuvaa liikettä.
Yhdistetyt neulalaakerit

Yhdistetyt neulalaakerit

NTN-SNR:n yhdistetty neulalaakeri on laakeri, joka yhdistää paineneula- ja neulalaakerin parhaat ominaisuudet. Se on suunniteltu kestämään suuria radiaalikuormia ja aksiaalikuormia yhteen suuntaan. NTN-SNR:n yhdistetty neulalaakeri tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa.
Juoksurullat

Juoksurullat

Juoksurullat on suunniteltu kestämään suuria kuormia. Vaihtoehtona on täysirullainen, joka kestää suuret kuormat sekä rulla+pidin vierintäosilla, joka kestää suuret aksiaaliset kuormat
Nokkarullat

Nokkarullat

Nokkarullat on suunniteltu kestämään suuria kuormia. Vaihtoehtona on täysrullainen joka kestää suuret kuormat sekä rulla+pidin vierintäosilla joka kestää suuret aksiaaliset kuormat. Laakerissa on vakiona sisäakseli, jonka päässä on kierre. Tämä helpottaa laakerin asentamista koneen runkoon tai vastaavaan.
Paineneulakehät

Paineneulakehät

Paineneulakehää on tarkoitus käyttää, kun kyseessä on suuret aksiaaliset kuormat. Paineneulakehät kestävät hyvin iskukuormaa. Usein laakeroinnin kanssa käytetään myös aluslevyjä, joka takaa hyvän vastinpinnan neuloilla. Mikäli aluslevyjä ei käytetä, vastapinnan pitää olla karkaistu, mittatarkka ja hiottu, jotta paineneulakehän elinikä olisi normaali.
NTN-SNR painelaakerin aluslevy AS

Painelaakerin aluslevyt

Aluslevyä käytetään paineneulakehän ylä- ja alapuolella. Kun halutaan varmistaa mahdollisimman pitkä elinikä laakeroinnille, aluslevyä suositellaan käytettäväksi.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti