Keskuskomponentit

Sähkö- ja automaatiokomponentteja sekä tarvikkeita keskuskokoonpanoihin koneenrakentajille, laitevalmistajille ja loppuasiakkaille.
Keskus-osastomme tuotteet
Asennustarvikkeita keskus-osastolta

Asennustarvikkeet

Keskusvalmistuksen tarpeisiin tarjoamme johtokourut ja DIN-kiskot johtavilta italialaisilta valmistajilta – kaapelikanavat Canalplastilta ja DIN-kiskot Profilatilta. Kaapelikanavat ovat saatavilla eri levyisinä ja korkuisina tarpeiden mukaan. PVC-kouruja löytyy aukotettuina tai umpinaisina, toimitukseen kuuluu aina kansi mukaan. Tarjoamme myös kaapelikourut halogeenivapaana. Kourut toimitetaan tavallisesti pakkauksittain 2 m pätkinä. DIN-kiskot ovat saatavana sinkittynä ja galvanoituna. Valikoimissamme on TS35-kiskot 7,5 ja 15 millimetrin korkuisena, rei’itettynä tai ilman. Lisäksi meiltä saat TS15-, TS32- ja C-kiskot. Kaikki kiskot ovat RoHS-direktiivin mukaisia. Palvelutarjontaamme kuuluu myös DIN-kiskojen ja kaapelikanavien katkaisu mittaan, tehostamaan tuotantoresurssien käyttöä ja vähentämään hävikkiä.
EMC-suodattimet

EMC-suodattimet

Toimittajallamme Schaffnerilla on laaja valikoima 1- ja 3-vaiheisia EMC-suodattimia. 1-vaiheisten valikoimasta löytyvät mm. erilaiset IEC-liitinsuodattimet ja 3-vaiheisissa taajuusmuuttajille sopivat ilman nollaa olevat mallit ja koneasennuksiin sopivat nollalliset versiot. Verkkosuodattimien lisäksi Schaffnerilla on piirikorttikuristimia ja Power Quality -tuotteita, kuten sinisuodattimia ja harmoniskuristimia.
Energiamittarit ja energianhallinta

Energianhallinta

Teollisuudessa tehokas energianhallinta on tärkeää. Se on keino pienentää kustannuksia ja ohjata yritysten toimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan. Kansainväliset standardit, kuten ISO 50001 ja EN 16247 ohjaavat energianhallintajärjestelmien toteutusta. Yhdessä kumppanimme Lovato Electricin kanssa tarjoamme mittalaitteet ja ohjelmistot, joilla voidaan toteuttaa standardien mukainen mittausjärjestelmä.
HMI-paneelit

HMI-paneelit

HMI-paneelimme tekevät prosessin visualisoinnista ja ohjaamisesta helppoa. Valikoimamme tarjoaa erityisesti teollisuuden käyttöön suunnitellut HMI-paneelit, kooltaan 4,3” aina 12,1” asti. Paneelit ovat kestäviä, niissä on korkea resoluutio ja IP-luokitus. HMI-paneelit tukevat yli 300 eri logiikkaa, ja ovat ohjelmoitavissa ilmaisen WebAccess HMI Designer-ohjelman avulla.
Kaapeliläpiviennit

Kaapeliläpiviennit

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kaapeleiden läpivientiratkaisuja. Valikoimaan kuuluvat perinteiset holkkitiivisteet sekä IP66-luokan kaapeliläpivientilaipat valmiskaapeleille. Holkkitiivisteissä on runsaasti vaihtoehtoja, kuten Jacob:n muoviset ja metalliset tiivisteet eri kierretyypeillä sekä tiivistemateriaaleilla. Saatavilla on myös EX-luokan holkkitiivisteet. Useampaan helppoon kaapeliläpivientiin tarjoamme HT Hitech Polymers:n multilaipat ja ContaClip:n KDSClick läpivientijärjestelmän. KDSClick-järjestelmä sisältää IP66-luokan kaapeliläpivientilaipat ja halkaistavat holkkitiivisteet, jotka mahdollistavat valmiskaapeleiden käytön vaivattomasti ilman, että pitää tinkiä IP-luokasta tai vedonpoistosta.
Kotelojäähdyttimet

Kotelojäähdyttimet

Jäähdytinvalikoimaamme kuuluvat kompressori-pohjaiset (A/C) seinäasenteiset keskus-/kotelojäähdyttimet ja Peltier-jäähdyttimet. Valikoima kattaa sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitetut mallit. Kotelointiluokka on mallista riippuen IP54 – IP66 / NEMA 4X. Perusmallien materiaali on pulverimaalattu teräs, mutta myös SS304- ja SS316-malleja on saatavissa. Jäähdyttimet ovat filtterittömiä ja käytännössä huoltovapaita. Peltier-jäähdyttimien syöttöjännite on pienimmissä malleissa 24 VDC ja suuremmissa 120-230 V 50/60 Hz. A/C-mallien syöttöjännitevaihtoehtoina on 120 V 60 Hz, 230 V 50/60 Hz ja 400 V AC. Jäähdytysteho (L35/L35 @ 50 Hz) vaihtelee pienimpien Peltier-mallien 30 W mallista 6,2 kW A/C-malleihin.
Kotelolämmittimet

Kotelolämmittimet

Kotelolämmitin valikoimaamme kuuluvat lämpöelementit ja puhallinlämmittimet.
Kotelos ja asennuskaapit

Kotelot ja asennuskaapit

Muoviset asennuskotelot, moduulikotelot, polyesterikaapit, teräksiset asennuskotelot sekä seinä- ja lattiakaapit.
Kotelovalaisimet

Kotelovalaisimet

Stego kaappivalaisinta voidaan käyttää monenlaisissa kaappiasennuksissa optimaalisen suunnittelun ja pienen kokonsa ansiosta. LED-tekniikan ansiosta valaisimen käyttöikä on hyvin pitkä ja valaisin tuottaa 75 W hehkulamppua vastaavan valotehon vain 5 W. Asennusvaihtoehtoina ovat magneettikiinnitys tai ruuvikiinnitys. Valikoimaamme kuuluvat myös eri maiden standardien mukaiset DIN-kiskoon asennettavat keskuspistorasiat.
Käyttöaikamittarit

Käyttöaikamittarit

Käyttöaikamittareita käytetään mittaamaan esimerkiksi koneen käyttöaikaa. Mittareita löytyy eri kokoisia sekä IP50 ja IP54 luokituksilla. Lisäksi valikoimasta löydät tarvikkeet käyttöaikamittareille. DIN-kiskoon asennettavia käyttöaikamittareita löytyy kahdella eri leveydellä. Aika-alueet 0,01-99 999. Usealla eri käyttöjännitteellä.
Laskurit

Laskurit

Laskurit jokaiseen tarpeeseen. Meiltä löydät summalaskurit, käyttöaikalaskurit, käyttötuntimittarit sekä monitoimilaskurit. Laskurit ovat saatavilla sekä paneeli- että DIN-kiskokiinnityksellä, joten voit valita haluamasi asennustavan. Tarjoamme myös paristokäyttöisiä laskureita, jotka ovat käteviä erityisesti tilanteissa, joissa sähköliitäntää ei ole saatavilla.
Lämpötilasäätimet ja -anturit

Lämpötilasäätimet ja -anturit

Lämpötila-anturi valikoimaamme kuuluvat mm. PT100-vastusanturit, J- ja K-tyypin termoparit sekä lisäksi muutamia NTC- ja PTC-termistoreita termostaatteihin. Kun halutaan tarkkaa säätöä, niin termostaattia parempi ja tarkempi vaihtoehto on automaattisesti virittyvä (Autotune) PID-säädin. Sisääntuloina on tyypillisesti PT100, termopari tai jopa analogiasignaali, kuten 0 – 10 V tai 4 – 20 mA. Tyypillisesti perus PID-säätimillämme on kaksi tai kolme lähtöä. Näihin kuuluvat relelähdöt, puolijohdereleiden ohjaukset (SSD) ja prosessisäätimissä analogiset standardiviestit eri variaatioineen. Joihinkin malleihin on lisävarusteena saatavana RS232- tai RS485-kortit PC:n kanssa kommunikointiin ja ohjelmointiin. Suomenkieliset pikaohjeet löytyvät CAL-perussäädinsarjoihin CAL3300 ja CAL9400. Lisäksi CAL, Thermosystems ja Elco brändien valikoimista löydät paneeli- ja DIN-kiskoasenteisia elektronisia ON/OFF-termostaatteja.
Merkinantolaitteet

Merkinantolaitteet

Merkinantolaitetoimittajamme Auer Signal tarjoaa erittäin laajan valikoiman valotorneja, varoitusvaloja, äänihälyttimiä ja yhdistelmähälyttimiä sekä merkinantolaitteita Ex-tilaan. Auer Signal panostaa uusien tuotteiden kehittämiseen, mikä tekeekin Auer Signalista yhden markkinoiden johtavista merkinantolaitteiden valmistajista.
Merkintätarvikkeet

Merkintätarvikkeet

Merkintätarvikkeet kaikkiin kohteisiin. Asianmukainen merkintä vähentää huolto-, kunnossapito- jakorjauskustannuksia.
Kontaktorit

Kontaktorit, moottorin suojaus ja ohjaus

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita sähkönjakeluun sekä moottorin ohjaukseen ja suojaukseen. Valikoimassamme on Lovato Electricin kontaktorit ja moottorinsuojakytkimet sekä perinteisten lämpöreleiden lisäksi elektroniset ylivirtareleet. Moottorin hallitumpaan ohjaukseen löydät myös pehmokäynnistimet.
Ohjauskalusteet

Ohjauskalusteet

Ohjauskaluste valikoimaamme kuuluvat muoviset ja metalliset painonapit, valintakytkimet, hätäseispainikkeet ja painikekotelot sekä merkkilamput, riippuohjaimet, joystickit, nokkakytkimet ja kuormakytkimet.
Pienoislogiikat

Pienoislogiikat

Valikoimastamme löytyy Crouzet:n pienoislogiikat, jotka ovat kompakti, mutta tehokas ratkaisu erilaisten sovellusten ohjaukseen. Pienoislogiikat ohjelmoidaan ilmaisella tietokoneohjelmalla, jolla on hyvin vaivatonta luoda myös monimutkaisempia ohjauksia. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta, yhdellä pienoislogiikalla voidaan korvata useita eri komponentteja, kuten aikareleitä, laskureita ja termostaatteja. Tämä alentaa kuluja ja hallittavien komponenttien määrää, mikä parantaa kokonaisuudessaan kustannustehokkuutta. Valikoimastamme löytyy kolme eri pienoislogiikkasarjaa: Millenium 3, Millenium EVO ja em4.
Elektromekaaniset releet

Releet

Releet alan parhailta valmistajilta ja markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Oli kyseessä sitten millainen sovellus tai kohde tahansa, meiltä löytyy sopiva rele. Valikoimastamme löytyy myös "erikoisreleet" vaikeampien kuormien ohjaamiseen. Jos tarvitset apua sopivan tuotteen etsinnässä, ota yhteyttä!
Riviliittimet

Riviliittimet

Conta-Clip tarjoaa monipuoliset liitinratkaisut keskus- ja laitevalmistuksen tarpeisiin. Tuotevalikoima koostuu ruuvi-, jousi- ja push-in-liittimistä, suurteho-liittimistä pulttiliitännällä sekä erilaisista sovelluskohtaisista liittimistä. Mallisto kattaa liitintarpeet aina 300 mm² kytkentään asti. Conta-Clipin liittimet on suunniteltu vastaamaan kovimpiinkin teollisuuden vaatimuksiin. Tuotteet on suunniteltu täyttämään yleisimmät kansainväliset standardit ja käytetyt materiaalit ovat vallitsevien ympäristönormien mukaan valittuja. <h3>TUOTEVALIKOIMA KOOSTUU SEURAAVISTA KOKONAISUUKSISTA:</h3> <b>Ruuviliittimet</b> – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake-, mittaus- ja elektroniikkaliittimet, paneelinläpivientiliittimet, muuntajaliittimet jne. <b>Push-in-liittimet</b> – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake- ja elektroniikkaliittimet, anturi-/toimilaiteliittimet jne. <b>Jousiliittimet</b> – läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake- ja elektroniikkaliittimet, anturi-/toimilaiteliittimet, pistokeliittimet jne. <b>Suurteholiittimet</b> – läpivientiliittimet pulttiliitännällä
Signaalimuuntimet

Signaalimuuntimet

Signaalimuuntimia käytetään signaalien vahvistamiseen, erottamiseen ja muuntamiseen luotettavasti. Erityisen tärkeää on että tulo- / lähtösignaali ei vääristy tai heikkene. Meidän tarjoamat Lütze- ja Comadan-signaalimuuntimet täyttävät nykypäivän tiukat vaatimukset koskien tarkkuutta, isolointia, fyysisiä mittoja ja asennuksen helppoutta. Lütze:n LCIS-sarjan signaalimuuntimissa on erityisen pieni lämmönhukka ja tehohäviö. 6,2 mm kapeissa malleissa on 2500V galvaaninen erotus ja muuntimilla on laaja -40…+75°C käyttölämpötila-alue. LCIS-sarjan signaalimuuntimet ovat myös matalia, joten ne ovat täydellisiä käytettäväksi pienissä koteloissa. Monipuoliset merkintämahdollisuudet helpottavat asennusta ja minimoivat asennusvirheet.
Sulakkeet

Sulakkeet

Valikoimastamme löytyy perinteisen sulakesuojauksen lisäksi älykkäät elektroniset suojauslaitteet. Perinteinen sulakevalikoimamme sisältää johdonsuojakatkaisijoiden lisäksi IEC- ja UL-putkisulakkeet, kahvasulakkeet, tulppasulakkeet sekä erikoisnopeat sulakkeet. Sulakepesien ja -pohjien lisäksi tarjolla on kattava valikoima varokekytkimiä. Meiltä saat myös ylijännitesuojia. Valikoimamme kattaa tyyppien 1, 1+2, 2 ja 2+3 ylijännitesuojien lisäksi ylijännitesuojat aurinkopaneeleille ja LED-katuvalaisimille.
Suodatintuulettimet

Suodatintuulettimet

Suodatintuulettimia käytetään hyvän ilmankierron ja jäähdytyksen aikaansaamiseksi laitekaapissa. Stego suodatintuulettimien rakenteen ansiosta veden ja pölyn kulkeutuminen kaappiin estyy tehokkaasti. Tuulettimilla on hiljainen käyntiääni ja korkea ilmanvirtaus. Valikoimassamme on neljä erilaista tuuletinsarjaa: FF, FPI, FPO ja RFP. FF ja FPI imevät ilmaa kotelon sisään suodattimen läpi ja muodostavat koteloon näin ylipaineen, jonka ansiosta kotelon mahdollisten vuotokohtien kautta kotelon sisään ei pääse kulkeutumaan epäpuhtauksia.
Teholähteet

Teholähteet

Pulsin teholähteet ovat erittäin kompakteja, pienihäviöisiä, korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Valikoimaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset teholähteet, DC-UPS:t, DC/DC-muuntimet, redundanttiteholähteet, erotusmoduulit ja tarvikkeet. Lähtöjännitteet vaihtelevat 5-72 V DC välillä ja teho 15 – 960 W välillä. Laajan hyväksyntä paketin myötä teholähteet soveltuvat useisiin eri sovelluksiin.
Teollisuustietokoneet

Teollisuustietokoneet

Valikoimastamme löytyy teollisuustietokoneita vaativaan teollisuuskäyttöön, ajoneuvoihin ja logistiikkaan. Teollisuustietokoneet voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. On tarve sitten grafiikkatehossa tai laskentatehossa. Kevyempiä gateway-tietokoneita tiedonkeruuseen löytyy myös valikoimasta. Tarjoamillamme teollisuustietokoneilla on laaja käyttölämpötila-alue ja meiltä löytyy myös IP69K-luokitellut mallit. Kaikki teollisuustietokoneemme on varustettu iDoor-järjestelmällä, joka takaa helpon laajennettavuuden standardiliitäntöjen lisäksi. iDoor-moduuleita löytyy tällä hetkellä yli 35 eri mallia mm. Profinet, EtherCat, EtherNet / IP ja monia muita. Verkko ja kommunikaatio tuotteista löydät turvallisia etäyhteystuotteita Tosiboxilta ja hallittavia ja ei-hallittavia verkkokytkimiä Advantechilta. Verkkokytkimiä löytyy myös PoE-lähdöillä.
Verkko ja kommunikaatio

Verkko ja kommunikaatio

IOT tarkoittaa esineiden internetiä (Internet of Things). Esineiden internet on verkko, johon liitetyt laitteet viestivät keskenään ja antavat käyttäjille hyödyllistä tietoa internetin välityksellä. Laitteita, jotka voivat viestiä toisilleen tällä tavalla, kutsutaan yleensä älylaitteiksi. Niiden keräämät tiedot auttavat tehostamaan ajankäyttöä, vähentämään kustannuksia ja parantamaan laatua. Tarpeisiin löytyy laitteet yksittäisien I/O tietojen keruuseen, teollisuuden eri kenttäväylien muuntamiseen, ethernet kytkimet kaikkiin teillisuuden tarpeisiin ja langattomat tiedonsiirrot Wifi/Bluetooth pohjaisesti.
Viikkokellot

Viikkokellot

Saksalaisen Hugo Müllerin valikoimasta löytyvät sähkömekaaniset käyttöaikamittarit paneeli- ja DIN-kiskoasennukseen. Lisäksi Hugo Müllerillä on hyvä valikoima digitaalisia viikkokelloja esimerkiksi auringon nousun- ja laskun huomioivalla astro-toiminnolla. Viikkokelloissa on suomenkielinen käyttöohje ja valikosta on valittavissa myös suomenkieliset tekstit.
Ylijännitesuojat

Ylijännitesuojat

Ylijännitesuojat suojaamaan suorilta salamaniskuilta ja jännitepiikeiltä, standardin EN/IEC 61643 mukaan. Ylijännitesuojat sopivat ensimmäisen tason suojaukseen sähköpääkeskuksiin ja salamaherkille alueille, jossa rakennus on varustettu ulkoisella ukkosenjohdattimella. Tutustu ylijännitesuoja valikoimaamme lisää!

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti