Keskuskomponentit

Siemens Sirius ja Sentron tuoteperheet tarjoavat luotettavat pienjännitekojeet kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.
Keskuskomponentit
Moottorilähtökomponentit

Moottorilähtökomponentit

SIRIUS tuoteperheestä kaikki komponentit moottorilähtöjen toteuttamiseen: kontaktorit, käynnistimet, pehmokäynnistimet, moottorinsuojakytkimet
Ohjauskalusteet

Ohjauskalusteet

Painikkeet ja merkkivalot Siemens ACT -Painikkeissamme ja merkkivaloissamme on maksimaalinen toimivuus ja moderni muotoilu. Kahden käden ohjauskonsolit Kahden käden ohjauspultit ovat ensisijainen valinta aina, kun kuljettajan kädet on rajoitettava tiettyyn asentoon turvallisuussyistä. Kaapelikäyttöiset kytkimet Kaapelikäyttöisiä kytkimiä käytetään aina, kun laajoja alueita, kuten kuljetinhihnoja tai syöttöjärjestelmiä, on valvottava. Jalkakytkimet Jalkakytkimet ovat ihanteellinen ratkaisu aina, kun käyttäjillä on oltava molemmat kädet vapaana. Signalointipylväät Signalointipylväät ovat tärkeitä optisia apuvälineitä koneiden tai automatisoitujen prosessien monimutkaisten työnkulkujen valvonnassa. Integroidut merkkilamput Integroidut merkkilamput voidaan asentaa suoraan koneeseen visuaalisen signaalin antamista varten.
Turvareleet

Turvareleet

Yksinkertaisten turvallisuusvaatimusten joustava toteutus 3SK:n avulla. SIRIUS 3SK -turvareleet ovat johdonmukaisen ja kustannustehokkaan turvaketjun avainelementtejä. Tarvitsetko hätäpysäytystoimintoa, suojaovien valvontaa, valojärjestelmiä, laserskannereita tai puristimien tai lävistysten suojaa – ohuet SIRIUS-turvareleet mahdollistavat kaikkien turvallisuussovellusten toteuttamisen parhaalla mahdollisella tavalla suunnittelun ja hinnan suhteen. SIRIUS 3SK -turvareleet on hyväksytty sovelluksiin SIL 3 asti IEC 62061 -standardin tai PL e -standardin ISO 13849-1 mukaisesti. SIRIUS 3SK -turvareleet erottuvat joukosta joustavuuden ansiosta sekä parametrointi- että järjestelmäsuunnittelussa useilla arviointiyksiköillä.

Lisää luettavaa

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus
Yleistä

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus Tampereella!

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus järjestetään Tampereella 23.-26.1.2024. Kurssi on erityisesti tarkoitettu Siemens Simatic S7-1500-järjestelmän ylläpitohenkilöille.

Simatic S7-300 poistuu aktiivimyynnistä
Tuoteuutiset

Simatic S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä

Siemens SIMATIC S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä 1. lokakuuta 2023 alkaen. Lue lisää ja tutustu vaihtoehtoisiin ratkaisuihimme!

Siemens Simatic
Tuoteuutiset

Siemens Skaalautuva älykäs automaatio

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löydät kone- ja kyberturvalliset ratkaisut haastaviin olosuhteisiin sekä laskentatehoa vaativiin käyttökohteisiin.

Siemens OEM
Tuoteuutiset Yritysuutiset

Siemens-teollisuusautomaation Value Added Partner

OEM Sitek liiketoiminta-alueeseen liitetyllä Sitek-Palvelu Oy:lla on pitkäaikainen kokemus menestyksekkäästä toiminnasta Siemens - Teollisuusautomaation Value Added Partnerina Keski-Suomessa ja Pirkanmaan alueella.

Sitek tuotealue
Yleistä

OEM Automaticin uusi liiketoiminta-alue OEM Sitek

Prosessi- ja teollisuusautomaation sekä pneumatiikan asiantuntija Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta tullaan siirtämään automaatio- ja elektroniikkakomponenttien toimittaja OEM Finland Oy:lle 1.10.2020. Tämä muutos tarkoittaa ensi kädessä sitä, että Sitek-Palvelu Oy:n laskutus tulee jatkossa tapahtumaan OEM Finland Oy:n nimellä.

Työntekijöiden kouluttautuminen
Yleistä

Työntekijöiden koulutus ja kehittyminen

OEM:ssä haluamme kannustaa henkilöstöämme jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Lue lisää mahdollisuuksistamme!

Teknisiä neuvoja
Jari SelkosmaaJari Selkosmaa

Tekninen asiantuntija / myynti

+358500345684 0500 345 684

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti