Keskuskomponentit

Siemens Sirius ja Sentron tuoteperheet tarjoavat luotettavat pienjännitekojeet kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.
Keskuskomponentit
Moottorilähtökomponentit

Moottorilähtökomponentit

SIRIUS tuoteperheestä kaikki komponentit moottorilähtöjen toteuttamiseen: kontaktorit, käynnistimet, pehmokäynnistimet, moottorinsuojakytkimet
Ohjauskalusteet

Ohjauskalusteet

Painikkeet ja merkkivalot Siemens ACT -Painikkeissamme ja merkkivaloissamme on maksimaalinen toimivuus ja moderni muotoilu. Kahden käden ohjauskonsolit Kahden käden ohjauspultit ovat ensisijainen valinta aina, kun kuljettajan kädet on rajoitettava tiettyyn asentoon turvallisuussyistä. Kaapelikäyttöiset kytkimet Kaapelikäyttöisiä kytkimiä käytetään aina, kun laajoja alueita, kuten kuljetinhihnoja tai syöttöjärjestelmiä, on valvottava. Jalkakytkimet Jalkakytkimet ovat ihanteellinen ratkaisu aina, kun käyttäjillä on oltava molemmat kädet vapaana. Signalointipylväät Signalointipylväät ovat tärkeitä optisia apuvälineitä koneiden tai automatisoitujen prosessien monimutkaisten työnkulkujen valvonnassa. Integroidut merkkilamput Integroidut merkkilamput voidaan asentaa suoraan koneeseen visuaalisen signaalin antamista varten.
Turvareleet

Turvareleet

Yksinkertaisten turvallisuusvaatimusten joustava toteutus 3SK:n avulla. SIRIUS 3SK -turvareleet ovat johdonmukaisen ja kustannustehokkaan turvaketjun avainelementtejä. Tarvitsetko hätäpysäytystoimintoa, suojaovien valvontaa, valojärjestelmiä, laserskannereita tai puristimien tai lävistysten suojaa – ohuet SIRIUS-turvareleet mahdollistavat kaikkien turvallisuussovellusten toteuttamisen parhaalla mahdollisella tavalla suunnittelun ja hinnan suhteen. SIRIUS 3SK -turvareleet on hyväksytty sovelluksiin SIL 3 asti IEC 62061 -standardin tai PL e -standardin ISO 13849-1 mukaisesti. SIRIUS 3SK -turvareleet erottuvat joukosta joustavuuden ansiosta sekä parametrointi- että järjestelmäsuunnittelussa useilla arviointiyksiköillä.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jari SelkosmaaJari Selkosmaa

Tekninen asiantuntija / myynti

+358500345684 0500 345 684

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti