Liimat

Valikoimastamme löydät Henkelin useat liimaratkaisut eri prosesseihin. Kysy lisää!
Liimat
Loctite pikaliimat

Pikaliimat

Pikaliimat ovat nopeasti kuivuvia ja vahvoja liimoja, jotka tarjoavat nopean ja luotettavan tavan liittää erilaisia materiaaleja yhteen. Niiden ominaisuudet tekevät niistä kätevän ratkaisun moniin liitos- ja kiinnitystehtäviin niin kotona kuin teollisuudessa.
Pintaliitosliimat

Pintaliitosliimat

Henkelin LOCTITE-pintaliitosliimoilla saavutat vahvan ja kestävän kiinnityksen erilaisille materiaaleille. Niiden nopea kuivumisaika ja luotettava tarttuvuus tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin kokoonpano- ja korjaustöihin.
Loctite kierrelukitteet

Kierrelukitteet

Kierrelukitteet ovat erikoisliimoja tai -aineita, jotka tarjoavat luotettavan tavan estää ruuvien, mutterien ja muiden kiinnikkeiden tahaton löystyminen tärinän, lämpötilan vaihteluiden ja muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Nämä lukitteet parantavat kokoonpanojen kestävyyttä ja vakautta erilaisissa mekaanisissa sovelluksissa.
Loctite sähköliimat

Sähköliimat

Sähköä johtavat liimat ovat erikoismateriaaleja, jotka yhdistävät liimaamisen ja sähkönjohtavuuden, tarjoten luotettavan tavan liittää ja kiinnittää elektronisia komponentteja samalla varmistaen sähkövirran kulun läpi liitoksen. Nämä liimat ovat arvokkaita elektroniikkateollisuudessa ja muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan vakaata sähköistä yhteyttä komponenttien välillä. Sähköä eristävät liimat ovat erityisesti suunniteltuja materiaaleja, jotka tarjoavat eristävän kerroksen elektronisten komponenttien tai liitosten ympärille estäen sähkövirran kulun. Nämä liimat ovat olennaisia sähköisten eristysvaatimusten täyttämisessä ja suojaavat komponentteja mahdollisilta sähköisiltä vaurioilta.
Loctite 641 laakerilukite

Laakerilukitteet

Laakerilukitteet ovat erityisiä lukitsevia yhdisteitä, joita käytetään laakerien ja muiden pyörivien komponenttien kiinnittämiseen akselille. Nämä lukitteet tarjoavat luotettavan tavan estää laakereiden löystyminen tärinän, iskujen ja kuormituksen vaikutuksesta, parantaen näin järjestelmän kestävyyttä ja suorituskykyä.
Loctite rakenneliimat

Rakenneliimat

Rakenneliimat ovat erityisesti suunniteltuja liimoja, jotka tarjoavat vahvan ja kestävän kiinnityksen erilaisille materiaaleille kuten metalleille ja muoveille. Niiden lujuus- ja luotettavuuskesto tekee niistä ihanteellisen ratkaisun eri teollisuudenaloille.
Loctite tiivisteaineet

Tiivisteaineet

Tiivisteaineet ovat materiaaleja, jotka on suunniteltu täyttämään ja tiivistämään aukkoja, raot ja liitokset erilaisten pintojen välillä. Ne tarjoavat tehokkaan suojan kosteutta, pölyä ja muita ulkoisia vaikutuksia vastaan.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti