Asennustarvikkeet

Keskusvalmistuksen tarpeisiin tarjoamme johtokourut ja DIN-kiskot johtavilta italialaisilta valmistajilta – kaapelikanavat Canalplastilta ja DIN-kiskot Profilatilta.

Kaapelikanavat ovat saatavilla eri levyisinä ja korkuisina tarpeiden mukaan. PVC-kouruja löytyy aukotettuina tai umpinaisina, toimitukseen kuuluu aina kansi mukaan. Tarjoamme
myös kaapelikourut halogeenivapaana. Kourut toimitetaan tavallisesti pakkauksittain 2 m pätkinä.

DIN-kiskot ovat saatavana sinkittynä ja galvanoituna. Valikoimissamme on TS35-kiskot 7,5 ja 15 millimetrin korkuisena, rei’itettynä tai ilman. Lisäksi meiltä saat TS15-, TS32- ja C-kiskot. Kaikki kiskot ovat RoHS-direktiivin mukaisia.

Palvelutarjontaamme kuuluu myös DIN-kiskojen ja kaapelikanavien katkaisu mittaan, tehostamaan tuotantoresurssien käyttöä ja vähentämään hävikkiä.
Asennustarvikkeita keskus-osastolta
DIN-kiskot

DIN-kiskot

DIN-kiskot 15 mm ja 35 mm leveydellä. Kiskoa on saatavilla sekä asennusrei'illä että ilman. Kiskon vakiopituus on 2 m, mutta voimme toimittaa myös määrämittaan katkottuna. Meiltä löydät myös kiskon kannattimet.
Johtokourut

Johtokourut

Johtokouruja käytetään yleisesti sähköjohdotusten ja tietoliikennekaapeleiden asennuksissa. Ne mahdollistavat johdotuksen helpon reitityksen ja pitävät johdot siististi paikoillaan. Johtokourut ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta, sillä ne auttavat vähentämään palo- ja sähköiskuriskejä. Ne suojaavat johdotusta ulkoisilta tekijöiltä ja estävät johdotusten sotkeutumisen tai vaurioitumisen. Alta pääset tutustumaan kattavaan johtokouru valikoimaamme!
SP kaapelispiraalit

Kaapelispiraalit

Kaapelispiraalit ovat erinomainen suoja johtonipuille. Tarjoamme kaapelispiraaleja myös halogeenivapaana. Kaapelispiraalien värivaihtoehdot ovat vihreä tai harmaa.
Taulumittarit ja asennonosoittimet

Taulumittarit ja asennonosoittimet

Meiltä löydät taulumittarit ja asennonosoittimet. Taulumittareista kiertorautamittarit on tarkoitettu AC-virran ja jännitteen mittaukseen, ja kiertokäämimittarit DC-virran ja jännitteen mittaukseen. Taulumittarivalikoimaan kuuluvat virta- ja jännitemittareiden lisäksi huippuvirtamittarit, taajuusmittarit, tehomittarit, loistehomittarit, tehokerroinmittarit ja kiertokäämimittarit sisäänrakennetulla tasasuuntaajalla. Mittarit ovat saatavilla halutulla asteikoilla ja eri taajuusalueilla. Mittareiden koot ovat 48x48 mm, 72x72 mm, 96x96 mm ja 144x144 mm. Valmistajasta riippuen mittarit täyttävät erilaiset kotelointiluokat, kuten IP52, IP54 tai jopa IP65. Kosketussuoja tulee mittareihin vakiona. Valikoimastamme löydät asennonosoittimet eri symboleilla. Asennonosoittimia on saatavilla useilla erikokoisilla etulevyillä. Asennus 22 mm aukkoon.
Pistorasiat

Pistorasiat

Kiskoon asennettava pistorasia metallisella lukitussalvalla. Pistorasioista löytyy myös LED-tilanäyttö. Rasiat ovat nopeasti asennettavissa DIN-kiskoon! 16A/250VAC. Katso lisää tuotesivulta.
Virtamuuntajat

Virtamuuntajat

Lumel tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia virtamuuntajia, joiden avulla voit lisätä erilaiset mittarit suurivirtaisiin sähköasennuksiin. Tarkkuusluokat virtamuuntajille: 0.2S; 0.2; 0.5S; 0.5; 1; 3 Saatavilla useilla eri ensiövirroilla. Virtamuuntajiin saatavilla DIN-kisko kiinnityslevy erikseen. Valikoimasta löydät myös avattavat virtamuuntajat, joiden asennus on helppoa ilman kaapeleiden irrotusta.
Virtakiskot ja tarvikkeet

Virtakiskot ja tarvikkeet

Teknomegan valikoimasta löydät mm. taipuisat virtakiskot, kiskopitimet, punosjohtimet ja tukieristimet.
Paineentasausventtiili DA 284 -sarja

Tarvikkeet Stego

Stegon tarvikkeista löydät kondenssiveden poistoventtiilit, paineentasausventtiilit sekä kiskokiinnikkeet, joiden avulla myöhemmät muutokset ja lisäykset kaappiin ovat helppoja tehdä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat DIN-kiskoasenteiset pistorasiat sekä lukittava asennuskotelo, jolla on helppo estää tahattomat ohjaukset sekä asiattomien henkilöiden pääsy käyttämään laitetta. Tutustu valikoimaamme!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti