Hyvää yhdessä

OEM on sitoutunut rakentamaan parempaa tulevaisuutta ja toimimaan vastuullisesti yhteisöissä, joissa se toimii. Tämä onkin syynä siihen, että olemme aktiivisesti mukana useissa eri hyväntekeväisyysjärjestöissä. Tuemme erityisesti järjestöjä, jotka toimivat lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi, sillä uskomme vahvasti, että he ovat tulevaisuutemme.

Hyväntekeväisyys- ja vastuullisuuskumppanimme

AuttamisestaArkea.fi

AuttamisestaArkea.fi

Tavoitteenamme on tehdä vastuullisuustyöstämme avointa ja osallistavaa myös organisaatiomme ulkopuolisille henkilöille. Siksi olemme aloittaneet yhteistyön AuttamisestaArkea.fi -lahjoituspalvelun kanssa.

Ideana on tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuus valita itse lahjoituksen kohde lahjoitussetelin avulla. AuttamisestaArkea huolehtii lahjoituksen ohjaamisesta valitulle kohteelle, mikä voi olla esimerkiksi lasten harrastustoimintaa tai ympäristönsuojelua. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä lahjoitus juuri omalle tärkeälle kohteelle ja voi inspiroida jatkossa lahjoittamaan myös muille tärkeille kohteille. Tutustu AuttamisestaArkea toimintaan ja tule mukaan tekemään hyvää!

Hope Ry

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry

Lahjoitimme Jouluna 2022 joululahjarahamme Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Lahjoituksilla tuetaan lasten ja nuorten elämää tasa-arvoisempien mahdollisuuksien  takaamiseksi.

Lahjoituksilla jaetaan vaate- ja tavaralahjoituksia sekä tuetaan lasten harrastamista ja vapaa-ajan elämyksiä. Hopen joulukeräys tukee myös vähävaraisten perheiden joulunviettoa ja välittää näiden perheiden lapsille joululahjoja 20 paikkakunnalla. Tutustu Hope Ry:n toimintaan lisää heidän kotisivuillaan!

Veripalvelun työpaikkasertifikaatti

Punainen Risti, Veripalvelu

Haluamme, että jokainen työntekijämme voi olla ylpeä siitä, että olemme yhdessä sitoutuneet vastuullisuustavoitteisiimme. Yksi konkreettinen tapa toteuttaa tätä on tarjota verenluovutusmahdollisuus työajalla.

Verenluovutus on kokreettinen tapa ojentaa käsi niille jotka apua tarvitsevat. Yhden luovutuskerran avulla voi auttaa jopa kolmea eri potilasta, ja luovuttajia tarvitaan joka päivä. Siksi on tärkeää, että tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden auttaa mahdollisimman helposti. Mikä olisikaan hienompaa kuin se, että voit auttaa toisia samalla kun olet töissä? Liity sinäkin verenluovuttajaksi ja ilmoita myös yrityksesi mukaan!

Raide Ry

Raide Ry

OEM haluaa olla mukana rakentamassa parempaa huomista ja siihen erityisesti kuuluvat nuoret ja heidän hyvinvointinsa. Siksi Lähdimme mukaan tukemaan Raide Ry:n työtä, joka keskittyy ehkäisevään päihdetyöhön.

Päihdeparkki on Raide Ry:n toteuttama ilmainen tapahtuma kouluissa, jossa kohderyhmänä ovat erityisesti 5–9-luokkalaiset. Tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia kohtaamalla nuoret heitä kiinnostavalla tavalla. Raide Ry haluaa vahvistaa nuorten omaa ajattelua ja vastuuta omista valinnoista oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy

Suomen pakkauskierrätys, Rinki Oy

Me olemme mukana Rinki-tuottajayhteisössä ja huolehdimme pakkaustemme vastuullisesta kierrättämisestä. Koska vastaanotamme tuotteita valmistajiltamme pakattuina ja myös pakkaamme ne enne niiden lähettämistä asiakkaille, olemme velvoitettuja huolehtimaan materiaalien vastuullisesta kierrättämisestä. Logistiikkakeskuksissamme on lajitteluastiat kaikille materiaaleille.

Käytämme myös mahdollisuuksien mukaan laatikoita ja muuta pakkausmateriaalia uudelleen, jolloin saamme uusien pakkauksien määrää vähennettyä. Olemme lisäksi ottaneet käyttöön kierrätysmateriaaleista valmistettuja pakkausmateriaaleja joiden määrä lähetyksissämme on tällä hetkellä 40 %. Haluatko tietää lisää tuottajavastuusta ja Ringin toiminnasta? Lue lisää heidän sivuiltaan!

Epassi

E-passi

Haluamme tukea työntekijöidemme terveyttä sekä dyysisesti että henkisesti. Siksi meillä on käyttö Epassi, jolla tuemme työntekijöidemme harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksia. Epassilla työntekijät voivat harrastaa juuri itseään kiinnostavia lajeja tai tutustua kulttuuriin käymällä mielenkiintoisissa museoissa, teattereissa ja musiikkitapahtumissa.

e-passi bike

EpassiBIKE

Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden työsyhdepyörään. EpassiBIKE-palvelulla työnantaja hankkii polkupyörän työntekijän käyttöön leasingsopimuksella. Edun piiriin kuuluvat kaikenlaiset pyörät perinteisistä malleista sähköpyöriin. Edun tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea liikunnallista sekä kestävää elämäntapaa, joka edesauttaa työntekijöidemme terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi päästöt vähenevät kun enenevässä määrin työmatkoja kuljetaan auton sijasta pyörällä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti