Moottoriohjaimet

Valikoimaamme kuuluvat pääsääntöisesti Electromenin erilaiset moottoriohjaimet, tehonsäätimet, galvaaniset erottimet, signaalikonvertterit sekä muut tuotteet. Räätälöimme myös ohjaimia asiakkaan tarpeen mukaan. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi myös moottorivalmistajien omat ohjaimet. JVL-ohjaimet on integroitu moottorin yhteyteen ja ne soveltuvat useimpiin ja yleisimpiin kenttäväyliin. Tätä tukemassa on valmistajan oma softa, MAC-talk.
Moottoriohjaimet
AC-moottoriohjaimet

AC-moottoriohjaimet

AC-moottorit tai vaihtovirtamoottorit voidaan usein käynnistää suoraan verkkovirrasta käynnistimen kautta, esimerkiksi käsikytkimellä, releillä tai kontaktoreilla. Hallitumpaan toimintaan käynnistys/pysäytysrampin ja nopeudensäädön kanssa käytetään taajuusmuuttajaa tai pehmokäynnistintä. Nopeutta ohjataan taajuudella. 1-vaiheinen vaihekulmasäätö sopii sekä resistiivisten että induktiivisten kuormien tehonsäätöön, mutta ei sovellu käynnistysmomenttia vaativien moottorisovellusten ohjaamiseen.
Askelmoottoriohjaimet

Askelmoottoriohjaimet

Electromenin askelmoottoriohjaimien avulla voidaan saada kaikki hyöty paremmin irti askelmoottoreista. Sopivan ohjaimen avulla saadaan parempi tarkkuus, värinätön ajo oikealla nopeusalueella, kiihtyvyys- ja hidastusramppien laitto, virtarajat. Ohjaimet soveltuu monin osin käyttöön tuotemerkistä riippumatta, mutta valikoimastamme löytyy myös servoaskelmoottoreille tehtaiden omat ohjaimet.
DC-moottoriohjaimet

DC-moottoriohjaimet

Electromenin DC- eli tasavirtaohjaimien avulla sähkömoottoreiden ajo ja säätö on helppoa. Ohjaimen avulla voidaan säätää nopeutta, laittamaan nopeuksia muistiin, asettaa virta- ja jänniterajoja, kiihdyttää ja hidastaa moottoria, yms. Valikoimasta löytyy sopiva ohjain aina 160 A asti tai 24 V käytöllä 2700 W saakka.
Harjattomien moottorien ohjaimet

Harjattoman moottorin ohjaimet

Harjattomien DC-moottoreiden yleistyessä vuosi vuodelta, myös Electromenilta löytyy monipuolinen valikoima näille sopivia ohjaimia. Harjattoman ohjaimen avulla voit asettaa nopeuksia, asettaa jännite- ja virtarajoja. Ohjain kytketään yleensä moottorin hall-anturin ulostuloon.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Andreas LyrintzisAndreas Lyrintzis

Tuotepäällikkö

+358403412488 040 3412 488

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti