Sulakkeet

Valikoimastamme löytyy perinteisen sulakesuojauksen lisäksi älykkäät elektroniset suojauslaitteet. Perinteinen sulakevalikoimamme sisältää johdonsuojakatkaisijoiden lisäksi IEC- ja UL-putkisulakkeet, kahvasulakkeet, tulppasulakkeet sekä erikoisnopeat sulakkeet. Sulakepesien ja -pohjien lisäksi tarjolla on kattava valikoima varokekytkimiä. Meiltä saat myös ylijännitesuojia. Valikoimamme kattaa tyyppien 1, 1+2, 2 ja 2+3 ylijännitesuojien lisäksi ylijännitesuojat aurinkopaneeleille ja LED-katuvalaisimille.
Sulakkeet
Elektroniset suojauslaitteet

Elektroniset ylivirtasuojat

Lutzen elektroniset suojalaitteet eivät sisällä mekaanisia osia, vaan ne perustuvat prosessointiin, joka mittaa virtaa. Ylikuormituksen tai oikosulun tapahtuessa sulake reagoi välittömästi ja katkaisee virran. Tämä tapahtuu myös pitkien kaapelinmatkojen tapauksessa. Suojalaite tarjoaa erittäin joustavan järjestelmän, jossa jokainen LoccBox vastaa yhtä kanavaa; voit ostaa tarvittavan määrän sovellusta varten, ja leveys on vain 8,1 mm. Nimellisvirta voidaan valita välillä 1-10 A etuosan rullan avulla, myös karakteristiikka voidaan valita rullan avulla; nopea, keskinopea ja hidas. Lisäksi elektronisissa suojalaitteissa on LED-merkkivalo, joka osoittaa tilan: vihreä valo aktiiviselle sulakkeelle, vilkkuva vihreä valo, kun kuormavirta on saavuttanut 90 % nimellisvirrasta. Lauennut sulake vilkkuu punaisena ja lähtösignaali putoaa 24 V DC:stä 0 V:iin. Jos suojalaite on lauennut se voidaan kuitata helposti sen päällä olevasta painikkeesta taas aktiiviseksi. Kytkennän helpottamiseksi valikoimassa on myös syöttöliittimet millä saadaan monta suojalaitetta samaan virransyöttöön.
Johdonsuojakatkaisijat

Johdonsuojakatkaisijat

Johdonsuojakatkaisijoilla suojataan nimensä mukaisesti johtimia ja kaapeleita ylikuormitukselta, sekä henkilöitä ja laitteistoja oikosulkutilanteissa. Lovato Electricin johdonsuojakatkaisijoita on saatavilla B-, C- ja D-kuormituskäyrillä. Lovato johdonsuojakatkaisijat on saatavana 1-, 1+N-, 2-, 3- ja 4-napaisena, joilla on seuraavat hyväksynnät: cURus - file E359585, IEC/EN 60947-2UL 1077, CSA C22.2 no 235. Lovato Electricin johdonsuojakatkaisijoiden katkaisukyky on 10 kA, lukuunottamatta 1+N-napaisia versioita, joiden katkaisukyky on 6 kA. Johdonsuojakatkaisijoissa on tilaindikointi ja ne voidaan tarvittaessa sinetöidä. Lisävarusteina saatavilla mm. apukoskettimet, alijännitelaukaisijat ja työvirtalaukaisijat.
Sulakkeet 2050325P 10x38 gR

Sulakkeet

Perinteinen sulakevalikoimamme sisältää johdonsuojakatkaisijoiden lisäksi IEC- ja UL-putkisulakkeet, kahvasulakkeet, tulppasulakkeet sekä erikoisnopeat sulakkeet.
Vikavirtasuojakytkimet

Vikavirtasuojakytkimet

Vikavirtasuojakytkimen tehtävä on suojata laitteiden käyttäjiä sähköiskuilta ja estää tulipaloja. Lovato Electricin valikoimasta löydät määräysten ja sääntöjen mukaiset vikavirtasuojakytkimet, joiden avulla estät vaaratilanteet helposti.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti