Paine & Virtaus

Tarjoamme tuotteita paineen, virtauksen ja voiman mittaukseen sekä valvontaan. Toimitamme myös hydraulisten ja pneumaattisten toimilaitteiden kaapelointiin tarvittavia liittimiä sekä kaapelointijärjestelmiä.
Paine ja Virtaus -tuotealue
Jakotukit

Jakotukit

Jakotukki toimii paineilman syöttäjänä ja jakajana käyttökohteille kenttäkoteloissa tai sellaisenaan prosessialueella. Jakotukin paineilmalähdöt voidaan sulkea, jolloin jäljempänä olevat laitteet saadaan paineettomiksi turvallista huoltoa varten. Jakotukkeja käytetäänkin laajasti erilaisissa instrumentoinnin sovelluksissa.
Lämpötilanvalvonta

Lämpötilan valvonta

Lämpötilan valvonnan tuotevalikoimasta löytyy mekaaniset lämpötilamittarit ja -kytkimet, sekä vastuslämpötila-anturit ja termolementit. Tästä valikoimasta voimme tarjota oikeat ratkaisut eri teollisuuden aloille, joissa lämpötilanvalvontaa tarvitaan.
Massavirtaus

Massavirtaus

Brooks Instrument on yksi massavirtasäätimien ja -mittareiden alan suurimmista valmistajista, ja siihen on hyvä syy. Heidän massavirtatuotteensa tarjoavat erinomaista tarkkuutta, toistettavuutta ja ennen kaikkea luotettavuutta erilaisiin prosesseihin. Näitä säätimiä voidaan hyödyntää laajasti aina puolijohdeteollisuuden tarpeista lääketieteellisiin tutkimuksiin. Brooks Instrument tarjoaa laajan valikoiman väylävaihtoehtoja, mikä mahdollistaa helpon suunnittelun ja erinomaisen diagnostiikan prosessiin
Sitek monitoimitukki

Monitoimitukit

Monitoimitukit ovat prosessi- ja koneautomaatiossa käytettäviä venttiilien asennustukkeja. Monitoimitukkien avulla varmistetaan laitteiden vaihtojen ja huoltojen turvallisuus jo tuhansissa laitoksissa kaikilla mantereilla yli 200 000 käyttökohteessa.
Paineilman huoltolaitteet

Paineilman huoltolaitteet

ASCO Aventics paineilman huoltolaitteet varmistavat, että ilma pysyy puhtaana ja sovellus toimii kuten pitääkin. Valitsemalla oikeat komponentit osaksi ilmanhuollon kokonaisuutta varmistat ISO 8573-1:2010 standardin mukaisen puhtaan ilman, jolla pneumaattiset toimilaitteet ja instrumenttilaitteet toimivat virheettömästi. Oikeilla komponenteilla varmistetaan, että partikkelit, veden ja öljyn määrä saadaan poistettua paineilmasta, jotta ne eivät aiheuta ongelmia paineilmajärjestelmässäsi. Tuotevalikoimasta saatavilla ilmanhuoltolaitteet joko yksittäisinä komponentteina tai asennusvalmiina kokonaisuutena. Tuotevalikoima sisältää mm. suodattimet, suodinsäätimet, paineensäätimet, paineenalentimet, sulkuventtiilit, slow-start-venttiilit, pikapoistot, ilman jakolohkot, sumuvoitelulaitteet, öljyerottimet ja ilmankuivaimet. Meillä OEM:llä tekninen osasto pystyy kasaamaan halutuista komponenteista juuri sellaisen kokoonpanon, joka palvelee sinun tarpeitasi. ASCO 651, 652 ja 653-sarja tarjoaa laadukkaat tuotteet ilmanpuhtauden varmistamiseksi erityisesti prosessiteollisuuden tarpeisiin. Aventics-tuotemerkillä kulkeva AS-sarja on suunnattu enemmän kappaletavarateollisuuteen, ja on siksi suunniteltu hieman kevyemmäksi. Autamme sinua valitsemaan sopivat komponentit, joilla saavutetaan ISO 8573 -standardin mukainen ilmanlaatu prosessin ja laitteiden virheettömälle toiminnalle.
Paineilmasylinterit

Paineilmasylinterit

Asco Aventicsin paineilmasylinterien valikoimasta löytyy sylinteri jokaiseen teollisuuden tarpeeseen. ISO 15552 -standardin mukainen alumiinirunkoinen profiilisylinteri tai pinnapulttirakenne mahdollistavat helpon anturoinnin ja standardin mukaisen rakenteen ja mitoituksen. Kompakti, ruostumattomasta teräksestä valmistettu minisylinteri, soveltuu ISO 6432 -standardin mukaisesti erinomaisesti automaation, pakkauskoneiden ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Männänvarrettomat paineilmasylinterit mahdollistavat vakaan liikkeen, paremman tarkkuuden ja suurimman liikematkan, jopa 10 m saakka. Valikoimaamme kuuluvat myös etupään kiinnikkeet ja takapään kiinnikkeet paineilmasylinterien asentamiseksi, sekä kääntösylinterit, paljesylinterit, lukkolaitteet ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeeseesi!
0166/0169 painekytkimet

Painekytkimet

Sucon painekytkinvalikoimasta löytyy ratkaisu moneen sovellukseen. Prosessi- ja sähköisiä liitäntämahdollisuuksia on paljon, ja niitä voi yhdistellä halutulla tavalla. Painealueet alkaen 100 mbar aina 400 bar asti. Elektronisissa painekytkimissä saavutetaan jopa 600 bar painealue. Elektronisten painekytkimien valikoima kattaa painekytkimet myös alipaineelle.
Painelähettimet

Painelähettimet

Painelähetin valikoimastamamme löytyy ratkaisu moneen sovellukseen paineen mittauksessa. Saatavilla lukuisia vaihtoehtoja painealueisiin, ulostuloviesteihin ja liitäntöihin. Painelähettimien yleismallit soveltuvat yleisimpiin hydrauliikan ja pneumatiikan sovelluksiin, mutta myös erittäin laajasti erikoisempiin ratkaisuihin, kuten hygieenisiin tai aggressiivisiin aineisiin. Räätälöidyt ratkaisut painelähettimissä ovat myös osa valikoimaa.
Painemittarit WIKA

Painemittarit

WIKA:n painemittarit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja laadustaan. Painemittari valikoimassamme on lukuisia malleja eri sovelluksiin ja tarpeisiin. Painemittareita on saatavilla suhteelliselle ja absoluuttiselle paineelle tai paine-erolle, sekä kosketintiedolla tai analogiaviestillä. Painemittareihin on saatavilla erikoismateriaaleja haastavampiin olosuhteisiin.
Pinnanvalvonta

Pinnanvalvonta

Italialaisen Val.Con osaamiseen kuuluu eristyisesti pinnankorkeuden mittaaminen ja valvonta. Valikoimassa on tuotteet niin pinnankorkeuden jatkuvaan mittaamiseen analogiaulostuloin kuin ylä- ja/tai alarajahälytyksiin sopivia kytkimiä. Toimintaperiaatteita on useita erilaisia kohteen mukaan.
Pneumatiikan tarvikkeet

Pneumatiikan tarvikkeet

Pneumatiikan tarvikkeet kattavat venttiilitarvikkeet, kuten pneumatiikkaliittimet, äänenvaimentimet ja kuristimet, sekä tarvikkeet paineilmasylintereille, kuten männän varren haarukat, etupään kiinnikkeet, takapään kiinnikkeet ja nivellaakerit, sekä pikapoistoventtiilit ja vastusvastaventtiilit.
Rotametrit

Rotametrit

Brooks Instrumentin toiminta alkoi rotametreistä, ja niiden laadukas perinne jatkuu yhä vahvana. Valikoimamme kattaa monipuoliset rotametrit niin laboratoriokäyttöön kuin teolliseen prosessiin. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia rotametri malleja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan käyttökohteen erityistarpeita. Olipa kyseessä laboratoriotutkimus tai teollinen prosessi, Brooks Instrumentin rotametrit ovat luotettava ja tarkka mittausratkaisu. Tarjoamme myös erilaisia lisävarusteita, kuten hälytyksiä ja venttiilejä, joiden avulla voit täydentää rotametrin käyttökohteen tarpeiden mukaisesti.

Tuplasuotimet

Tuplasuodin on kehitetty katkottomaan, puhtaan paineilman syöttöön ennen instrumenttilaitteita ja paineilmaohjauskoteloita. Tuplasuotimessa saa kahvaa kääntämällä toisen, puhtaan suotimen käyttöön ja suodattimen sisällä olevan suodatinelementin vaihto voidaan suorittaa käynnin aikana turvallisesti ilman katkoa paineilman syötössä. Yksikahvainen rakenne estää inhimilliset virhetoiminnot, koska tuplasuodinta ei voi sulkea. Vaihtoehdot suodatusasteeksi ovat 1, 3 ja 5 micronia.
Venttiililiittimet MPM

Venttiililiittimet

Venttiililiittimiä käytetään yleensä hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä. Venttiililiittimet ovat standardin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimien aikaisempi standardi oli DIN43650. Venttiililiittimiä käytetään pinta- ja lämpötila-antureissa sekä painekytkimissä. Ajoneuvojen ja muiden liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä käytetään usein 2-napaisia AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä. Molex mPm® DIN-venttiilipistokkeiden valikoimasta löytyy itsekytkettäviä ja valetulla kaapelilla. Liittimiä on myös intergoidulla elektroniikkapiirillä tai ilman transienttisuojaa tai LED-indikaatiota. MPM-venttiililiitinkaapeleita on saatavilla myös valetulla Junior Timer -liittimellä. Niitäkin saa integroidulla elektroniikkapiirillä tai ilman piiriä. Valikoimistamme löytyy myös toimittajamme Lutze GmbH:n Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla sekä integoidulla transienttipiirillä.
Venttiilit

Venttiilit

Asco Aventics tarjoaa laajan venttiilivalikoiman. Toiminnaltaan venttiilit ovat tyypillisesti 2/2-, 3/2-, 5/2- tai 5/3-toimisia yksi- tai kaksikelaisia venttiileitä. Venttiilien valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut ilman, nesteiden ja kaasujen ohjaamiseen. Putkistoasenteisilla venttiileillä ohjataan tyypillisesti suoraan prosessin kaasuja tai nesteitä kun taas pilottiventtiilit ohjaavat toimilaitetta jolla prosessia tai toimilaitteita ohjataan. Valikoimassa on yksittäiset venttiilit tai ryhmäasenteiset venttiilit, joihin on mahdollista saada myös teollisuuden väyläliityntä. Teollisuuden väyläkommunikointi mahdollistaa venttiilien ohjauksen suoraan automaatiojärjestelmän kautta ja saada diagnostiikkatietoa venttiilien toiminnasta automaatiojärjestelmään. Laaja venttiilivalikoiman lisäksi meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia ATEX-venttiileitä, jotka voidaan asentaa räjähdysvaaralliseen tilaan kunhan ensin varmistamme yhdessä, että ATEX-venttiili on valittu vastaamaan asennusympäristön vaatimuksia. Tätä täydentää valikoima SIL/PL-luokiteltuja venttiileitä, jotka täyttävät koneturvallisuuden vaatimukset.
Virtausvalvonta

Virtausvalvonta

GHM Groupiin kuuluva Honsbergilla on laajan valikoima tuotteita virtauksen valvontaan. Valikoimasta löytyy kytkimiä ja antureita useille eri nesteille ja kaasuille. Virtausalueita on muutamista millilitroista aina useisiin tuhansiin litroihin minuutissa.
Voima-anturit ja kuorma-anturit

Voima-anturit ja kuorma-anturit

Tecsis tarjoaa voima-antureiden valikoiman, josta löytyy ratkaisut useisiin sovelluksiin alkaen 0,5 N voimasta aina 6000 kN voimaan asti. Vakiovalikoiman lisäksi myös asiakassovelletut anturit ovat Tecsiksen vahvuus. Anturien lisäksi valikoimaan kuuluu oheiselektroniikkaa ja tarvikkeita.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti