Teollisuustietokoneet

Valikoimastamme löytyy teollisuustietokoneita vaativaan teollisuuskäyttöön, ajoneuvoihin ja logistiikkaan. Tietokoneet voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. On tarve sitten grafiikkatehossa tai laskentatehossa. Kevyempiä gateway-tietokoneita tiedonkeruuseen löytyy myös valikoimasta. Tarjoamillamme teollisuustietokoneilla on laaja käyttölämpötila-alue ja meiltä löytyy myös IP69K-luokitellut mallit.

Kaikki teollisuustietokoneemme on varustettu iDoor-järjestelmällä, joka takaa helpon laajennettavuuden standardiliitäntöjen lisäksi. iDoor-moduuleita löytyy tällä hetkellä yli 35 eri mallia mm. Profinet, EtherCat, EtherNet / IP ja monia muita.

Verkko ja kommunikaatio tuotteista löydät turvallisia etäyhteystuotteita Tosiboxilta ja hallittavia ja ei-hallittavia verkkokytkimiä Advantechilta. Verkkokytkimiä löytyy myös PoE-lähdöillä.
Teollisuustietokoneet

Lue aiheesta

iFactory – Älykäs tehdas

Automaatio-tietokoneet

Automaatio-tietokoneet

Täyttääkseen teollisuuden 4.0-aikakauden tarpeet, Advantech's tarjoaa täydellisen valikoiman sulautettuja automaatio tietokoneita, jotka pystyvät täyttämään IT: n ja OT: n välisen aukon. Ensiluokkaisella suunnittelulla ne sisältävät useita laajennusratkaisuja ja monipuoliset asennustavan täyttävät eri sovellusten tarpeet. UNO-1000/3000 -sarja on ihanteellinen din-kiskoon tai koteloon asentamiseen, kun taas UNO-2000-sarja on monipuolinen malli jalustakiinityksellä. Lisäksi kaikki uudet UNO-tuotteet tukevat Advantech iDoor -teknologiaa, joka antaa asiakkaille joustavuuden konfiguroida erilaisia ​​I / O-vaatimuksia, sisältää langattoman viestinnän, teollisen I / O: n ja oheislaitteet sekä teollisuuden kenttäväylän, joka perustuu erilaisiin sovelluksiin.
Paneeliasennettava teollisuustietokone

Paneeli-PC

Teollisuusympäristöt tuovat omat haasteensa tietokoneiden laitteistolle ja käyttöliittymille, siksi valikoimistamme löytyy erityisesti teollisuuteen suunnitellut Advantech paneeli PC:t. Koneet ovat saatavilla useilla eri kommunikaatio liitännöillä kuten USB, RS ja monia muita. Paneeleita löytyy resistiivisellä ja kapasitiivisella kosketuksella. Voit luottaa niiden pitkäikäisyyteen ja luotettavuuteen. Kokoja on saatavilla 6,5 tuumasta 21,5 tuumaan sekä 4:3- että 16:9-kuvasuhteilla, joten voit valita varmasti sopivan tuotteen laitteistoonne.
MIC-770 teollisuustietokone

Korkean suorituskyvyn teollisuustietokoneet

Advantechin MIC-7-sarjan PC:t tarjoavat tehokkaan laskennan, useita I/O-liitäntöjä ja joustavan laajennettavuuden i-Module- ja iDoor-integraatiolla, ja niitä voidaan käyttää laajasti tukemaan erilaisia ​​teollisia IoT-sovelluksia. Koneet pystytään räätälöimään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja vastaamaan todellista tarvetta.

IIOT

Digitalisoi yrityksesi

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti