Juotosmateriaalit

Henkelin innovatiivinen ajattelutapa ja yrittäjyys ovat työntekijöidensä DNA: ssa. Olemme uteliaita ja intohimoisia asiantuntijoita, joilla on syvä markkina- ja sovellustieto. Ylivoimainen valikoima liimoja, tiivisteitä ja toiminnallisia pinnoitteita on suunniteltu muuttamaan markkinoita ja työskentelytapojasi. Olemme globaali kumppanisi valmis käsittelemään kaikkia haasteita ja kehittämään älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja - yhdessä teidän kanssanne. Paremmaksi.
Juotosmateriaalit
Juotospastat

Juotospastat

Komponenttien juottaminen piirilevyille muuttuu koko ajan haasteellisemmaksi komponenttien pienentyessä, komponentin jalkojen sekä juotospallojen välien tihentyessä sekä piirilevyn juotostilan pienentyessä. Henkel johtaa juotosmateriaali-innovaatioiden markkinoita täydellisellä tuotevalikoimalla Loctite®-merkkisiä juotospastoja. Ne alentavat kokonaiskustannuksia sekä lisäävät luotettavuutta. Henkel on kehittänyt markkinoille muutamia vuosia sitten markkinoiden ensimmäisenä huoneenlämmössä vuoden ajan säilyvän juotospastan GC 10, joka on markkinoiden todellinen läpimurto. Loctite GC 10 -juotospasta säilyy vuoden ajan 26,5 asteessa ja yli kuukauden jopa 40 asteessa. GC 10 -juotospasta tarjoaa siis etuja logistiikkaketjuun kun kylmäkuljetusta ei enää vaadita sekä säästää tuotannossa aikaa kun ei tarvitse pastaa ottaa jääkaapista lämpeämään vaan on heti käyttövalmis. GC 10 -juotospasta tarjoaa lyömättömän printtaustuloksen sekä juottuvuuden.
Flux-materiaalit

Flux materiaalit

Henkel on kehittänyt erilaisia nestemäisiä fluxikoostumuksia helpottamaan lyijyttömiä ja lyijyllisiä aaltojuotosprosesseja, reworkeja ja laserjuottamista. Ei puhdistusta vaativat, vähäjäämäiset, VOC-vapaat, halogenidittomat ja halogeenittomat fluxit tarjoavat valmistajille useita vaihtoehtoja erityisille valmistusvaatimuksille, varmistaen tehokkaan, virheettömän juottamisen ja erinomaisen suorituskyvyn. Henkelin nestemäiset fluxi ovat ympäristöystävällisiä ja yhdenmukaisia tuotantovaatimusten kanssa.
Tinalangat

Tinalangat

Tinalankavalikoima pitää sisällään lyijylliset sekä lyijyttömät tinalangat käsinjuotokseen ja selektiivijuotokseen.
Loctite juotosmaskit

Juotosmaskit

Juotosmaski on erityisesti suunniteltu suojaamaan elektronisia komponentteja ja piirilevyjä juottamisen aikana. Se estää komponenttien ylikuumenemista ja suojaa ympäröiviä osia liialliselta lämmöltä samalla takaen tarkan juottamisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti