• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kohdepoisto

Valikoimastamme löydät Purexin kattavan valikoiman erilaisia kohdepoistolaitteita kärynpoistoon, sekä JBC:n valmistamat käryimurit JBC:n juotosasemille.

Purex International Ltd on jo yli kolme vuosikymmentä kehittänyt ja valmistanut liikuteltavia kohdepoistolaitteita ilman epäpuhtauksien ja käryn poistoon eri työprosesseissa. Purexin tuotevalikoima kattaa tarpeet yksittäisen käyttäjän käryimureista tehokkaisiin, keskitettyihin monen käyttäjän kohdepoistojärjestelmiin sekä korkean volyymin automaatioprosesseihin, kuten PCB-tuotantolinjoihin. Purexin kohdepoistoihin on saatavilla useita eri luokituksen filttereitä käyttökohteesta riippuen. Kohdepoistot sopivat siis sekä partikkeleiden, että kemikaalien filtteröintiin.

Käryimurilla vaaratekijät kuriin

Monista elektroniikkateollisuuden prosesseista vapautuu haitallisia, ja mahdollisesti jopa myrkyllisiä kaasuja. Riskienhallinnan kannalta helpointa olisi poistaa riskin synnyttäjä kokonaan, mutta se ei ole aina mahdollista. Kohdepoistolaitteet ovat merkittävässä roolissa riskienhallinnassa, ja monesti oikein suunnitellulla kohdepoistolla pystytään vaaratekijät laskemaan niin alhaisiksi, ettei henkilösuojaimia tarvita. Käryimureiden suodattimet tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta työympäristö pysyy turvallisena. Purexin käryimureihin on saatavilla kaasu- ja partikkelisensorein varusteltuna, jotka varoittavat työntekijöitä, jos huoneilmaan vapautuu haitallisia määriä partikkeleita tai kaasuja, jos esimerkiksi filtteri on asennettu väärin, tai se on elinkaarensa lopussa. Kärynpoiston esimerkkikohteita ovat elektroniikkatuotanto, laserkaiverrus, offset- ja digipaino ja terveydenhuolto.

Kohdepoisto - Käryimuri - Kärynpoisto
Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti