Kohdepoisto

Valikoimastamme löydät Purexin kattavan valikoiman erilaisia kohdepoistolaitteita kärynpoistoon, sekä JBC:n valmistamat käryimurit JBC:n juotosasemille.

Purex International Ltd on jo yli kolme vuosikymmentä kehittänyt ja valmistanut liikuteltavia kohdepoistolaitteita ilman epäpuhtauksien ja käryn poistoon eri työprosesseissa. Purexin tuotevalikoima kattaa tarpeet yksittäisen käyttäjän käryimureista tehokkaisiin, keskitettyihin monen käyttäjän kohdepoistojärjestelmiin sekä korkean volyymin automaatioprosesseihin, kuten PCB-tuotantolinjoihin. Purexin kohdepoistoihin on saatavilla useita eri luokituksen filttereitä käyttökohteesta riippuen. Kohdepoistot sopivat siis sekä partikkeleiden, että kemikaalien filtteröintiin.
Kärynpoistolaite
Kohdepoistot työpisteille

Kohdepoistot työpisteille

Valikoimastamme löydät erilaisia kärynpoistoja, jotka soveltuvat työpisteiden kohdepoistoon. Erillinen kärynpoistolaitteisto on monesti helppokäyttöisin ja kustannustehokkain tapa järjestää kohdepoistot työpisteille, kun putkitukset jäävät lyhyiksi eikä tilojen rakenteisiin tarvitse tehdä reikiä, suodattimien vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti, eikä lämmitettyä sisäilmaa puhalleta ulkoilmaan. JBC:n valmistamat kärynpoistot toimivat JBC:n juotoslaitteiden kanssa automaattisesti, eli kun käsiosa nostetaan telineestä, lähtee kärynpoisto automaattisesti käyntiin. JBC:n kärynpoistoihin on myös saatavilla lisätarvikkeet käryjen poistoon suoraan työkalutelineestä. Kaikkia Purexin valmistamia kärynpoistoja pystytään ohjaamaan etänä, eli kärynpoistojen käynnistys on mahdollista suorittaa työpisteelle lisättävällä painikkeella, tai esimerkiksi jalkakytkimellä. Kärynpoistoilta on myös saatavilla tilatieto automaatioprosessille, tai vaikkapa taloautomaatiolle. Purexin kärynpoistojen mukana tulee aina standardisuodattimet, mutta saatavilla on myös laaja valikoima erityyppisiä suodattimia. Suodattimet tulee valita aina käyttökohteeseen soveltuvaksi. Kärynpoistoihin on myös saatavilla erilaisia liitäntäpaketteja, jotta putkitus kohteeseen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.
Hitsauskärynpoisto

Hitsauskärynpoisto

Valikoimastamme löydät kattavasti erilaisia siirreltäviä kohdepoistolaitteita hitsaukseen. Edustukseemme kuuluu Englantilainen Purex International ltd. Liikuteltavien poistolaitteiden etuna on se, että kiinteitä asennuksia ei tarvita, jolloin aloituskustannukset jäävät pienemmiksi, ja tarvittaessa poistolaite liikkuu näppärästi mukana kauaskin, jos työpisteen sijainti vaihtelee paljon.
Poistolaitteet vetokaapeille ja keskitettyyn työpistepoistoon

Poistolaitteet vetokaapeille ja keskitettyyn työpistepoistoon

Valikoimastamme löydät erilaisia kärynpoistoja, jotka soveltuvat vetokaappien poistolaitteeksi tai keskitettyyn usean työpisteen kärynpoistoon. Erillinen kärynpoistolaitteisto on monesti helppokäyttöisin ja kustannustehokkain tapa järjestää kohdepoistot työpisteille, kun putkitukset jäävät lyhyiksi eikä tilojen rakenteisiin tarvitse tehdä reikiä, suodattimien vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti, eikä lämmitettyä sisäilmaa puhalleta ulkoilmaan. Kaikkia Purexin valmistamia kärynpoistoja pystytään ohjaamaan etänä, eli kärynpoistojen käynnistys on mahdollista suorittaa työpisteelle lisättävällä painikkeella, tai esimerkiksi jalkakytkimellä. Kärynpoistoilta on myös saatavilla tilatieto automaatioprosessille, tai vaikkapa taloautomaatiolle. Purexin kärynpoistojen mukana tulee aina standardisuodattimet, mutta saatavilla on myös laaja valikoima erityyppisiä suodattimia. Suodattimet tulee valita aina käyttökohteeseen soveltuvaksi. Kärynpoistoihin on myös saatavilla erilaisia liitäntäpaketteja, jotta putkitus kohteeseen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.
Kohdepoistolaitteet lasersovelluksiin

Kohdepoistolaitteet lasersovelluksiin

Valikoimastamme löydät erilaisia kohdepoistolaitteita, jotka soveltuvat osaksi laserkaiverrus- tai lasermerkintälaitteistoa. Erillinen kohdepoistolaitteisto on monesti helppokäyttöisin ja kustannustehokkain tapa järjestää kohdepoistot työpisteille, kun putkitukset jäävät lyhyiksi eikä tilojen rakenteisiin tarvitse tehdä reikiä, suodattimien vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti, eikä lämmitettyä sisäilmaa puhalleta ulkoilmaan. Kaikkia Purexin valmistamia kärynpoistoja pystytään ohjaamaan etänä, eli kärynpoistojen käynnistys on mahdollista suorittaa esimerkiksi työpisteelle lisättävällä painikkeella, tai suoraan laserkaiverruslaitteistolta. Kärynpoistoilta on myös saatavilla tilatieto prosessille, jotta prosessi voidaan pysäyttää esimerkiksi suodattimien tukkeentuessa. Purexin kärynpoistojen mukana tulee aina standardisuodattimet mukana, mutta saatavilla on myös laaja valikoima erityyppisiä suodattimia. Suodattimet tulee valita aina käyttökohteeseen soveltuvaksi. Kärynpoistoihin on myös saatavilla erilaisia liitäntäpaketteja, jotta putkitus kohteeseen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.
Kohdepoisto

Kohdepoistolaitteet suurille tuotantolaitteille

Valikoimastamme löydät erilaisia kärynpoistolaitteita, jotka soveltuvat esimerkiksi osaksi reflow- tai aaltojuotoslaitteistoa. Erillinen kärynpoistolaitteisto on monesti helppokäyttöisin ja kustannustehokkain tapa järjestää kohdepoistot työpisteille, kun putkitukset jäävät lyhyiksi eikä tilojen rakenteisiin tarvitse tehdä reikiä, suodattimien vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti, eikä lämmitettyä sisäilmaa puhalleta ulkoilmaan. Kaikkia Purexin valmistamia kärynpoistoja pystytään ohjaamaan etänä, eli kärynpoistojen käynnistys on mahdollista suorittaa esimerkiksi työpisteelle lisättävällä painikkeella, tai suoraan reflow-laitteistolta. Kärynpoistoilta on myös saatavilla tilatieto prosessille, jotta prosessi voidaan pysäyttää esimerkiksi suodattimien tukkeentuessa. Purexin kärynpoistojen mukana tulee aina standardisuodattimet mukana, mutta saatavilla on myös laaja valikoima erityyppisiä suodattimia. Suodattimet tulee valita aina käyttökohteeseen soveltuvaksi. Kärynpoistoihin on myös saatavilla erilaisia liitäntäpaketteja, jotta putkitus kohteeseen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.
Tarvikkeet kohdepoistoille

Tarvikkeet kohdepoistoille

Valikoimastamme löydät kaikki vaihtosuodattimet, lisätarvikkeet sekä kytkentätarvikkeet Purexin kohdepoistolaitteille

Lisätietoa - Kohdepoisto

KÄRYIMURILLA VAARATEKIJÄT KURIIN


Monista elektroniikkateollisuuden prosesseista vapautuu haitallisia, ja mahdollisesti jopa myrkyllisiä kaasuja. Riskienhallinnan kannalta helpointa olisi poistaa riskin synnyttäjä kokonaan, mutta se ei ole aina mahdollista. Kohdepoistolaitteet ovat merkittävässä roolissa riskienhallinnassa, ja monesti oikein suunnitellulla kohdepoistolla pystytään vaaratekijät laskemaan niin alhaisiksi, ettei henkilösuojaimia tarvita. Käryimureiden suodattimet tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta työympäristö pysyy turvallisena. Purexin käryimureihin on saatavilla kaasu- ja partikkelisensorein varusteltuna, jotka varoittavat työntekijöitä, jos huoneilmaan vapautuu haitallisia määriä partikkeleita tai kaasuja, jos esimerkiksi filtteri on asennettu väärin, tai se on elinkaarensa lopussa. Kärynpoiston esimerkkikohteita ovat elektroniikkatuotanto, laserkaiverrus, offset- ja digipaino ja terveydenhuolto.

Kohdepoisto ja työturvallisuus

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti