Virransyöttö

Tuotealue Virransyöttö myy liikkuvan virransyötön komponentteja kone- ja laitevalmistajille. Kaapelirummut, virtakiskostot, kaapelivaunujärjestelmät sekä liukurenkaat kaapeleille, letkuille ja kuiduille.

Valikoimassa on myös junatuotteet, kuten pantografit, kolmannen kiskon virranottimet ja maadoitushiiliharjat. Valikoimaamme täydentävät lataus- ja virransyöttölaitteet ladattaviin ajoneuvoihin ja aluksiin.
Ajoneuvo-tuotealue
Ajoneuvojen lataus

Ajoneuvojen lataus

HARTING valmistaa korkealaatuisia ajoneuvolatauskaapeleita hybridi ja täyssähköautoille. Vakiovalikoiman lisäksi on mahdollista valmistaa asiakasräätälöityjä malleja, jolloin saadaan varmasti halutut ominaisuudet. Tällä hetkellä HARTING valmistaa ajoneuvolatauskaapeleita mm. Volkswagen-konserinille.
Ajoneuvojen lataus

Alusten maasyötöt

Toimittajamme Stemman-Technik, tarjoaa edistyksellisen järjestelmän ja komponentteja maasyöttöihin, jotka palvelevat sekä matkustaja- että rahtilaivoja. Innovatiiivinen ShoreCONNECT-järjestelmän on suunniteltu erityisesti vähentämään saasteita, melua ja hiilidioksidipäästöjä satama-alueilla. ShoreCONNECT-järjestelmä on suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen satamaan maailmanlaajuisesti. Suunnittelussa otetaan huomioon paikalliset olosuhteet, tarpeet ja vaatimukset. Tämä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden satamainfrastruktuurin kanssa.
C-kisko kaapelivaunujärjestelmät

Kaapelivaunujärjestelmät

Tarjoamme laadukkaita kaapelivaunujärjestelmiä, kuten C-kiskoja ja I-palkkeja. I-palkkivaunut ovat saatavilla myös moottoroituna vaihtoehtona. Laaja tuotevalikoimamme kattaa kaikki mahdolliset tarpeet ja kohteet.
Alusten maasyötöt

Liukurenkaat

GSK-liukurenkaat ovat erinomaisia ratkaisuja 25-100 A virroille ja ne on valmistettu 690 V standardisarjana. Toimittajamme eivät rajoitu vain perinteisiin liukurenkaisiin. He pystyvät myös valmistamaan liukurenkaita signaaleille kuitu "liukurenkaita". Asiakaskohtaiset tuotteet ovat myös toimittajiemme erityisosaamista. He ovat sitoutuneita räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa liukurenkaat, jotka täyttävät tarkasti käyttöympäristön ja käyttövaatimukset.
Moottorirummut

Rummut

Toimitamme korkealaatuisia avoimia jousikaapelirumpuja, jotka toimitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman erityyppisiä moottorikaapelirumpuja, jotka räätälöidään kunkin asiakaskohteen vaatimusten mukaisesti. OEM:llä on laaja valikoima erilaisia koteloituja jousikaapelirumpuja, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri sovelluksiin. Tarjoamme jousikaapelirumpuja eri kaapelinpituuksilla, aina maadoitusrummuista jopa 16-napaiseen asti. Valikoimamme kattaa myös letkurummut, jotka soveltuvat ilman ja erilaisten nesteiden käsittelyyn.
Stinger-systeemit

Stinger-systeemit

Stinger-systeemit varmistavat tehonsyötön pysäköidyille ajoneuvoille huoltoalueilla latauksen tai huollon/korjauksen aikana. Näiden järjestelmien avulla voidaan varmistaa, että ajoneuvot pysyvät käyttökunnossa ja akut ladattuina. Lisäksi Stingerillä voidaan siirtää ajoneuvo huoltoalueelle erillisen ohjauskotelon avulla. Tämä järjestelmä tarjoaa joustavuutta ja helppoutta ajoneuvojen käsittelyssä huollossa.
Virtakiskostot

Virtakiskostot

Akapp-Stemmannin koteloidut virtakiskostot ovat ensisijaisesti ns. jatkuvan kuparin kiskostoja. Kuparikiskot katkotaan mittatarkasti Teknisellä osastollamme, mikä mahdollistaa erittäin nopeat ja räätälöidyt toimitukset asiakkaillemme. Tarvittaessa voimme myös toimittaa virtakiskostoja 4 metrin pituisina osina tehdastoimituksena, mikä helpottaa asennusta ja käyttöönottoa. Virtakiskostoihimme on saatavana myös paikannusjärjestelmä, joka parantaa merkittävästi käytettävyyttä. Lisäksi Pro-Ductor-sarjamme tarjoaa kosketussuojatun rinnakkaiskiskoston erityisesti korkeille nopeuksille. Toimitamme lisäksi erilliskiskoja myös isoille virroille.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jaakko SuojanenJaakko Suojanen

Tuotepäällikkö

+358403412421 040 3412 421

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti