Virransyöttö

Tuotealue Virransyöttö myy liikkuvan virransyötön komponentteja kone- ja laitevalmistajille. Kaapelirummut, virtakiskostot, kaapelivaunujärjestelmät sekä liukurenkaat kaapeleille, letkuille ja kuiduille.

Valikoimassa on myös junatuotteet, kuten pantografit, kolmannen kiskon virranottimet ja maadoitushiiliharjat. Valikoimaamme täydentävät lataus- ja virransyöttölaitteet ladattaviin ajoneuvoihin ja aluksiin.
Virransyöttö tuotealue
Ajoneuvojen lataus

Ajoneuvojen lataus

HARTING valmistaa korkealaatuisia ajoneuvolatauskaapeleita hybridi- ja täyssähköautoille. Vakiovalikoiman lisäksi on mahdollista valmistaa asiakasräätälöityjä malleja, jolloin saadaan varmasti halutut ominaisuudet. Tällä hetkellä HARTING valmistaa ajoneuvolatauskaapeleita mm. Volkswagen-konsernille.
Moottorirummut

Kaapelirummut ja letkurummut

Toimitamme korkealaatuisia avoimia jousikaapelirumpuja, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman erityyppisiä moottorikaapelirumpuja, jotka räätälöidään kunkin asiakaskohteen vaatimusten mukaisesti. OEM:llä on laaja valikoima erilaisia koteloituja jousikaapelirumpuja, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri sovelluksiin. Tarjoamme jousikaapelirumpuja eri kaapelinpituuksilla, aina maadoitusrummuista jopa 16-napaiseen asti. Valikoimamme kattaa myös letkurummut, jotka soveltuvat ilman ja erilaisten nesteiden käsittelyyn.
C-kisko kaapelivaunujärjestelmät

Kaapelivaunujärjestelmät

Tarjoamme laadukkaita kaapelivaunujärjestelmiä, kuten C-kiskoja ja I-palkkeja. I-palkkivaunut ovat saatavilla myös moottoroituna vaihtoehtona. Laaja tuotevalikoimamme kattaa kaikki mahdolliset tarpeet ja kohteet.
Alusten maasyötöt

Liukurenkaat

GSK-liukurenkaat ovat erinomaisia ratkaisuja 25-100 A virroille ja ne on valmistettu 690 V standardisarjana. Toimittajamme eivät rajoitu vain perinteisiin liukurenkaisiin. He pystyvät myös valmistamaan liukurenkaita signaaleille kuitu "liukurenkaita". Asiakaskohtaiset tuotteet ovat myös toimittajiemme erityisosaamista. He ovat sitoutuneita räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa liukurenkaat, jotka täyttävät tarkasti käyttöympäristön ja käyttövaatimukset.
Virtakiskostot

Virtakiskostot

Akapp-Stemmannin koteloidut virtakiskostot ovat ensisijaisesti ns. jatkuvan kuparin kiskostoja. Kuparikiskot katkotaan mittatarkasti Teknisellä osastollamme, mikä mahdollistaa erittäin nopeat ja räätälöidyt toimitukset asiakkaillemme. Tarvittaessa voimme myös toimittaa virtakiskostoja 4 metrin pituisina osina tehdastoimituksena, mikä helpottaa asennusta ja käyttöönottoa. Virtakiskostoihimme on saatavana myös paikannusjärjestelmä, joka parantaa merkittävästi käytettävyyttä. Lisäksi Pro-Ductor-sarjamme tarjoaa kosketussuojatun rinnakkaiskiskoston erityisesti korkeille nopeuksille. Toimitamme lisäksi erilliskiskoja myös isoille virroille.

Lisää luettavaa

Jousi- ja kaapelirummut liikkuviin asennuksiin
Tuoteuutiset

Jousi- ja moottorirummut liikkuviin sovelluksiin

Valikoimamme sisältää monipuolisesti jousi- ja moottorikaapelirumpuja eri käyttötarkoituksiin asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tutustu lisää!

Zecan jousikaapelirummut virransyötön sovelluksiin
Tuoteuutiset

Zecan jousikaapelirummut virransyötön sovelluksiin

Zecan jousikaapelirummut tarjoavat turvallisen ja helpon tavan paikallaan olevien sekä liikkuvien laitteiden virransyöttöön. Yksinkertaisen asennuksen lisäksi ne sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin.

Ajoneuvojen latauskaapelit
Tuoteuutiset

Ajoneuvojen latauskaapelit saatavana nyt meiltä!

Harting on tuonut nyt myös Suomen markkinoille (plug-in) latauskaapelit sähkö- ja hybridiautoille. Valmistajan pitkä kokemus toimialalta takaa kestävät kaapelit myös pohjoisen olosuhteisiin.

Jousikaapelirummut
Tuoteuutiset

Zeca esittelee uuden kaapelirumpu-sarjan ajoneuvojen lataukseen

Onko kiusallista kelata latauskaapelia aina kun lataat ajoneuvoasi? Zecalla se tapahtuu automaattisesti. Mukavaa!

Berqquist lämmänhallintamateriaalit
Tuoteuutiset

Bergquistin ensiluokkaiset lämmönhallintamateriaalit meiltä

Henkel-konserniin kuuluva Bergquist on yksi maailman merkittävimmistä lämpöä johtavien materiaalien kehittäjistä ja valmistajista. Bergquist on ollut osa Henkel Limited -konsernia vuodesta 2014 lähtien.

Sitek tuplasuotimien varaosafiltterit kampanja
Tuoteuutiset

Sitek tuplasuotimien filtterit kesäkauden huoltoihin

On aika valmistautua kesän huoltoseisokkeihin ja hyödyntää ne parhaalla mahdollisella tavalla. Varmista, että ilmansuodatus toimii moitteettomasti käyttämällä laadukkaita kotimaisia Sitek-tuotteita!

Teknisiä neuvoja
Jaakko SuojanenJaakko Suojanen

Tuotepäällikkö

+358403412421 040 3412 421

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti