Laakeriyksiköt

NTN-SNR on valmistanut laadukkaita laakerointituotteita jo yli sata vuotta, Japanissa ja Euroopassa. NTN-SNR valmistaa vakiomittaisia laakeriyksiköitä. Pesämateriaaleina on esim valurauta, pelti, ruostumaton teräs ja komposiitti. Myöskin sisälaakeria on saatavana teräs ja ruostumaton materiaaleina. Sisälaakeri (kuulalaakeri) ja laakeripesä muodostaa yhdessä valmiin tuotteen mutta niitä voi myöskin ostaa erikseen.
Laakeriyksiköt
Valurautayksiköt

Valurautayksiköt

Valurautayksiköt ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuuden sovelluksissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja kestävää kiinnitystä. Ne koostuvat valuraudasta valmistetusta rungosta, johon on integroitu sisälaakeri. Valurautayksiköt tarjoavat vahvan ja kestävän mekaanisen tuen laakereille ja akselille. Niitä käytetään laajalti esimerkiksi kuljettimissa, pumppuissa, kompressoreissa ja erilaisissa koneissa, joissa tarvitaan tehokasta voimansiirtoa ja kestävää kiinnitystä. Valurautayksiköillä on hyvä iskunkestävyys, korroosionkestävyys ja kyky kestää suuria kuormituksia. Ne ovat helppoja asentaa ja ylläpitää, mikä tekee niistä käteviä vaihtoehtoja monissa teollisuussovelluksissa. Valurautayksiköiden valintaan vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät ja tarvittava lujuus. Oikein valittu ja asennettu valurautayksikkö varmistaa luotettavan toiminnan, vähentää laiterikkoontumisia ja parantaa laitteiston tehokkuutta.
Peltipesät

Peltipesät

Peltipesät ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuuden sovelluksissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja kestävää kiinnitystä. Ne koostuvat metallista valmistetusta rungosta, johon on integroitu sisälaakeri. Pesä on kevyempi ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi maatalouteen sekä kohteisiin joissa kuormitus on kevyempää.
Ruostumattomat laakeriyksiköt

Ruostumattomat laakeriyksiköt

Ruostumattomat laakeriyksiköt ovat tärkeitä komponentteja erilaisissa sovelluksissa, joissa vaaditaan kestävyyttä ja korroosionkestoa. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tarjoaa erinomaisen vastustuskyvyn kosteuden, kemikaalien ja muiden aggressiivisten ympäristötekijöiden vaikutuksille. Ruostumattomat laakeriyksiköt ovat suunniteltu tarjoamaan pitkäikäistä ja luotettavaa suorituskykyä kosteissa tai korroosioherkissä ympäristöissä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä sovelluksissa, kuten elintarviketeollisuus, lääketeollisuus, meriteollisuus ja ulkotiloissa käytettävät järjestelmät. Ruostumattomat laakeriyksiköt tarjoavat myös hyvän vastustuskyvyn lämpötilan vaihteluille ja voivat toimia hyvin sekä alhaisissa että korkeissa lämpötiloissa. Tämä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi lämpötilan vaihtelua aiheuttavissa sovelluksissa, kuten uuneissa, pakastimissa ja kemiallisissa prosesseissa. Laakeriyksiköiden oikea valinta ja asennus ovat tärkeitä tekijöitä niiden suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamiseksi. On tärkeää ottaa huomioon kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät ja tarvittavat tekniset vaatimukset ruostumattomien laakeriyksiköiden valinnassa.

Komposiittilaakeriyksiköt

Kestovoideltu laakeriyksikkö, jota ei tarvitse jälkivoidella. Sisältää komposiittiyksikön, jossa on ruostumaton sisälaakeri.
Irtolaakerit pesille

Irtolaakerit pesille

Laakeriyksikön sisälaakeri on keskeinen komponentti laakeriyksikössä, joka mahdollistaa pyörimisen ja kuorman kantamisen. Sisälaakeri on suunniteltu tukemaan akselin pyörimistä ja varmistamaan sujuvan ja kitkattoman toiminnan. Sisälaakeri voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaaleista, riippuen sovelluksen vaatimuksista. Valitessa sisälaakeria, on otettava huomioon kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät, nopeus, lämpötila ja voiteluvaatimukset. Laakeriyksikön sisälaakerin tulee olla tarkasti mitoitettu ja valittu, jotta se kestää vaaditut kuormat ja varmistaa luotettavan toiminnan. Laakeriyksikön sisälaakeriin voi liittyä myös erilaisia tiivisteitä tai suojakoteloita, jotka estävät epäpuhtauksien pääsyn laakerin sisään ja lisäävät sen käyttöikää. Laakeriyksikön sisälaakerit ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuudenalojen sovelluksissa, kuten kuljetusvälineissä, teollisuuslaitteissa, koneenrakennuksessa ja voimalaitoksissa. Niiden avulla saavutetaan luotettava ja kestävä voimansiirto ja pyörimisliike erilaisissa järjestelmissä.
Lukitusmutterit

Kiristysholkit

Kartioreikästen laakerien kiristysholkit mahdollistavat tarkan ja luotettavan kiinnityksen kartioreikästen laakereiden asentamiseen. Ne tarjoavat tehokkaan tavan varmistaa laakerin riittävä kiinnitys lieriöakselin ja kartioreikäisen laakerin tai hihnapyörän kiinnitykseen.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti