RAM® Mounts -asennuskiinnikkeet

RAM® Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kiinnitysjärjestelmiä tablettien, kameroiden, matkapuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kiinnittämiseen esimerkiksi autoon tai työkoneeseen. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat niin kiinnitettävän tuotteen kuin asennuskohteen osalta. Toisin kuin muut kiinnikkeet markkinoilla, RAM® Mounts antaa sinulle mahdollisuuden asentaa sinne, missä niitä tarvitset.

RAM®-kiinnitysjärjestelmän ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nopean asennuksen, helpon säädettävyyden, lujan rakenteen, hyvän tärinänvaimennuksen ja kestävyyden - kaikki edulliseen hintaan. Tuotteet valmistetaan jauhemaalatusta merialumiinista, kevyestä ja lujasta komposiitista ja ruostumattomasta teräksestä. Pitkän kokemuksen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta RAM® Mounts myöntää tuotteilleen elinikäisen takuun.

Jos haussa on kestävä ja laadukas on tablet-teline tai puhelinteline on RAM® Mounts valintasi.
RAM asennuskiinnikkeet

Lue lisää

Miksi valita RAM Mounts?

RAM Intelliskin/GDS asennuskiinnikkeet

RAM Intelliskin/GDS

GDS®-alusta tarjoaa suojaus-, lataus- ja tiedonsynkronointiominaisuudet monille puhelimille ja tableteille, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun eri yrityssovelluksiin. GDS® yhteensopivat IntelliSkin -suojakuoret, GDS® -telakka-asemat ja lisävarusteet yksinkertaistavat ja helpottavat laitteiden käyttöä samalla, kun hyödynnät standardoitua lataustapaa. 1. Valitse Intelliskin -suojakuori laitteellesi. 2. Valitse haluamasi GDS -telakka Intelliskin -suojakuorelle. 3. Valitse laturi ja haluamasi lisävarusteet.
RAM yleiskiinnikkeet ja telineet

RAM yleiskiinnikkeet ja telineet

RAM® Mounts tarjoaa laajan valikoiman mallikohtasia ja yleismallisia telineitä kaiken tyyppisille mobiililaitteille. Suurin osa RAM® Mounts tabletti- ja tietokoneen telineistä on varustettu AMPS -reikäkuviolla, joihin sopii pyöreät AMPS -pohjakiinnikkeet. Valitsemalla haluamasi varren ja kiinnitysvaihtoehdon saat rakennettua kokonaisuuden tarpeidesi mukaan.
RAM-kiinniikkeet A-koko

RAM kiinnikkeet - A-koko

RAM® Mounts A-koon sarja koostuu 9/16'' (0,56'') halkaisijalla olevista pallonivelistä. A-sarja sopii esimerkiksi kevyimpien kameroiden kiinnittämiseen.
RAM-kiinnikkeet

RAM kiinnikkeet - B-koko

RAM® Mounts B-koon sarja koostuu 1'' halkaisijalla olevista pallonivelistä. Ne sopivat jopa 2,25 kg kuormille. B-sarja sopii hyvin esimerkiksi tablettien, kameroiden, matkapuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kiinnittämiseen.
RAM-kiinnikkeet

RAM kiinnikkeet - C-koko

RAM® Mounts C-koon sarja koostuu 1,5'' halkaisijalla olevista pallonivelistä. Ne sopivat jopa 4,5 kg kuormille. C-sarja sopii hyvin esimerkiksi suurempien tablettien, kannettavien tietokoneiden ja pienten näyttöjen kiinnittämiseen.
RAM-kiinnikkeet D-koko

RAM kiinnikkeet - D-koko

RAM® Mounts D-koon sarja koostuu 2,25'' halkaisijalla olevista pallonivelistä. Ne sopivat jopa 6,8 kg kuormille. D-sarja sopii hyvin hieman raskaampien laitteiden kuten monitoreiden kiinnittämiseen.
RAM-kiinnikkeet E-koko

RAM kiinnikkeet - E-koko

RAM® Mounts E-koon sarja koostuu 3,35'' halkaisijalla olevista pallonivelistä. Ne sopivat jopa 9,1 kg kuormille. E-sarja sopii erityisesti raskaiden laitteiden kuten painavien monitoreiden kiinnittämiseen.

Lisää luettavaa

Industrilås – Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut
Tuoteuutiset

Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut

Industrilås tarjoaa lukot, kahvat, saranat sekä tiivisteet. Kun halutaan oven todella pysyvän suljettuna, on Industrilås luotettava valinta.

2J Antennas on luotettava kumppani
Tuoteuutiset

2J Antennas: Tulevaisuuden yhteyksien luotettava kumppani

2J Antennas tarjoaa edistyksellisiä ja laadukkaita antenniratkaisuja, jotka vastaavat langattoman teollisuuden nopeasti kehittyviin tarpeisiin. Lue lisää!

Ram Mounts
Tuki

Miksi valita Ram® Mounts?

RAM® Mounts valmistaa monipuolisia ja kestäviä kiinnitysjärjestelmiä erilaisille mobiililaitteille, kuten tableteille, kameroille ja matkapuhelimille. Valitse RAM® Mounts, kun haluat laatua edulliseen hintaan.

IntelliSkin® suojakuoret mobiililaitteille
Tuoteuutiset

IntelliSkin® -suojakuoret mobiililaitteille

IntelliSkin® tarjoaa laitteillesi täydellisen lataus- ja telakointiratkaisun, joka sopii esimerkiksi materiaalinkäsittely-ympäristöihin. Työskentele huoletta ilman latauskaapeleita!

RAM Mounts
Tuoteuutiset

RAM® Mounts -kiinnikkeet Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä

RAM® Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka tuotteet valmistetaan USA:ssa. Mikäli tarvitsemasi tuote kuitenkin puuttuu, ole yhteydessä, sillä tarjolla oleva valikoima on todella suuri ja löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun.

Stoneridge-Orlaco ajoneuvokamerat ja monitori
Tuoteuutiset

Kun vain paras kuvanlaatu kelpaa!

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden reaaliaikaisen 7" HLED-digitaalimonitorin. Yhdessä HMOS-kameran kanssa Orlacon GMSL-järjestelmällä päästään ajoneuvokameroissa uudelle tasolle kuvanlaadussa.

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti