Kaapelitarvikkeet

Tarjoamme kattavan valikoiman kaapelitarvikkeita, kuten pääteholkkeja, eri materiaaleista valmistettuja kaapelikenkiä, kaapelinmerkintätarvikkeita, holkkitiivisteitä ja vetosukkia.

Löydät meiltä myös työkalut mittaamiseen, kaapelin katkaisuun ja kuorintaan sekä pääteholkkien ja kaapelikenkien puristamiseen.
Kaapelitarvikkeet
Eristetyt pääteholkit

Pääteholkit

Valikoimistamme löydät sekä eristämättömiä että eristettyjä pääteholkkeja. Tarjoamme myös eristettyjä kaksoispääteholkkeja ja pääteholkit nauhassa. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat pääteholkit.
Kaapelikengät

Kaapelikengät

Meiltä löydät kaapelikengät jokaiseen tarpeeseen! Valikoimamme sisältää perinteiset tinatusta kuparista valmistetut kaapelikengät, kapeat kaapelikengät, levykaapelikengät, kulmalla olevat kaapelikengät sekä kaapelikengät ruostumattomasta teräksestä tai nikkelistä. Kaapelikenkä liitetään johtimeen yleensä puristusliitoksella ja näin se muodostaa turvallisen ja luotettavan kontaktin. Putkikaapelikengät ovat rakenteeltaan vahvoja, joten ne ovat mekaanisesti kestäviä ja niillä on hyvä virranjohtokyky. Meiltä saat myös putkikaapelikengät myös tirkistysreiällä, jolloin liitoksen pitävyyden pystyy toteamaan silmämääräisesti. Levykaapelikengät ovat kooltaan pieniä, joten ne soveltuvat esimerkiksi ahtaisiin paikkoihin, mutta kestävyydeltään heikompia kuin putkikaapelikengät.
Nippusiteet läpinäkyvästä muovista

Nippusiteet

Valikoimistamme löytyy erilaisia nippusiteitä. Muun muassa kokomuoviset, metallikieliset ja teräksiset nippusiteet. Myös nippusideankkurit ja kiristyspihdit nippusiteille.
Kutistesukat 1,22 m putkina W

Kutistesukat

Kutistesukkia käytetään yleisesti suojaamaan ja eristämään kaapeleita sekä niiden liitäntöjä. Meiltä löydät niin Intercable Tools:in kuin Partexin kutistesukat. Myymme kutistesukkia rullana, laatikossa ja yksittäisenä putkena. Kutistesukat ovat valmistettu polyolefin-materiaalista. Kysy myös eri värejä.
Akkutoiminen hydraulinen puristustyökalu 60 kN

Työkalut

Akkutoimiset ja käsikäyttöiset puristus- ja katkaisutyökalut ovat erinomainen apu työskentelyssä. Työkalut nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä. Puristuspihdit on suunniteltu erityisesti pääteholkeille ja kuorintatyökalut kaapeleille ja johtimille.
Käsimittauslaite 3-50 mm

Kaapelinmittauslaitteet

Kaapelitarviketoimittajaltamme Vetteriltä löytyy laaja valikoima erilaisia kaapelinmittaukseen tarkoitettuja laitteita. Saatavilla on sekä käsikäyttöisiä että kiinteitä mittauslaitteita. Valikoimissamme on myös kaapelinmittauslaitteita, joissa on elektroninen laskuri, jotka on tarkoitettu käytettäväksi kieppi- ja kelauslaitteiden yhteyteen. Kysy näistä lisää!
Vetosukat

Vetosukat

Vetosukkia on saatavilla yhdellä tai kahdella lenkillä varustettuja galvanoidusta teräksestä valmistettuja malleja kaapeleiden vetoon. Saatavana myös halkaistu vetosukkamalli sekä rosteriversio.
Kelapukit

Kelapukit

Kelapukit puukeloille ja teräskeloille. Valikoimistamme saat myös säädettävät teräs- ja alumiinirullilla varustetut kelapukit.
Mini-Snake vetojousi

Vetojouset

Vetojousi soveltuu erinomaisesti sisäisiin kaapeliasennuksiin. Vetterin vetojouset ovat valmistettu jäykästä lasikuituytimestä, joka on päällystetty suojaavalla polypropeenivaipalla. Vetojouset tarjoavat pitkän käyttöiän ja erittäin hyvän suuntavakauden. Punainen malli pitää sisällään tunnistuksen. Saatavana maksimissaan 50 m asti.
Holkkitiiviste, ryhmäkuva

Holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Jacobin ja Conta-Clipin valikoimasta löytyy niin muoviset, metalliset kuin EMC-holkkitiivisteetkin. Saatavilla myös valmiskaapeleille halkaistavia malleja.
Merkintätarvikkeet

Merkintätarvikkeet

Merkintätärvikkeita löytyy laaja valikoima, mukaan lukien Partexin kaapeli- ja johdinmerkit, joita on saatavilla yksittäisinä merkintöinä sekä asiakassovelletuilla tulostuksilla. Valikoimista löytyvät myös tulostimet ja ohjelmistot merkintöjen tekemiseen.
KDS-SR Kehykset ja sisäkkeet

Läpivientilaipat

Kaapelien läpivientijärjestelmät kehittyvät entistä edistyneemmiksi, kun vaatimukset muuttuvat automaatio- ja koneiden markkinoilla. Esiasennettujen kaapeleiden tarve on yleistynyt, mikä edellyttää uudenlaisia tiivistysratkaisuja. Conta-Clip on kehittänyt laajan valikoiman kaapelien läpivientijärjestelmiä, jotka mahtuvat pienelle pinta-alalle ja soveltuvat yksittäisten kaapeleiden tai useiden kaapeleiden läpivientiin. Ne koostuvat vain kolmesta osasta sekä ovat nopeita ja helppoja asentaa. KDS-sarjassa käytetään tiivistekumeja, joiden avulla pyöreät tai litteät kaapelit sekä putket ja letkut voidaan syöttää koteloon ilman liittimien poistamista. KDS- ja KES-sarjat ovat vakiona IP66-luokiteltuja, mikä takaa suojan kosteutta ja pölyä vastaan.
Kaapelikourut Canalplast

Kaapelikourut

Kaapelikouruista löydät laajan valikoiman erilaisia johtokouruja. Valmistajamme Canalplast on valmistanut kaapelikouruja 70-luvulta lähtien. CanalPlastin kaapelikourut valmistetaan Italiassa ja ne ovat tunnettuja korkealuokkaisesta laadustaan. Canalplastin johtokouruvalikoima on laaja, ja he tarjoavat erilaisia malleja sekä kokoja vastaamaan useiden sähköjärjestelmien tarpeita. Johtokourut helpottavat johdotusten asennusta, mahdollistavat joustavuuden muutoksissa ja tarjoavat esteettömän ratkaisun sähköjärjestelmien ylläpitämiseen. Canalplastin kaapelikourut ovat luotettava valinta sähköasennusten tarpeisiin.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti