Logiikat ja kaytot

Logiikat & Käytöt -tuotealueen laajasta valikoimasta löydät erinomaisesta laadustaan tunnetun Saksalaisen Siemensin teollisuusautomaation tuoteperheet.

Näihin lukeutuvat esimerkiksi ohjelmoitavat logiikat, HMI-paneelit, teholähteet, taajuusmuuttajat, servo- ja vaihdemoottorit, teollisuus PC:t, keskuskomponentit, pienjännitekojeet, sekä monipuolinen valikoima kenttälaitteita prosessi-instrumentointiin.
HMI-paneelit

HMI-paneelit

Siemens tarjoaa laajan valikoiman HMI-paneelivaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja teollisuudenaloille. Konetason käyttäjäohjaus ja valvonta vaatii muutakin kuin vain oikean HMI-laitteiston oikeissa mitoissa ja tarvittavalla valikoimalla toimintoja. SIMATIC HMI Panel -valikoimassa yhdistyvät kaikki Totally Integrated Automation (TIA) -edut, mukaan lukien mukautuvuus kaikkiin vaatimuksiin, skaalautuvuus ja valmius tulevaisuuteen. WinCC (TIA Portal) tarjoaa kattavan valikoiman, josta voit valita oikean paneelin konetason visualisointiin. Ja uuden sukupolven paneelien myötä WinCC Unified tarjoaa myös monia uusia mahdollisuuksia, kuten IT-ympäristön yhdistämisen ohjelmistotyökalujen kanssa.
I/O-järjestelmät

Siemens Simatic -I/O-järjestelmät

SIMATIC ET 200:lla on saatavilla laaja valikoima hajautettuja I/O-järjestelmiä - ratkaisuihin ohjauskaappiin tai ilman ohjauskaappia suoraan koneeseen sekä sovelluksiin vaarallisilla alueilla. Modulaarinen rakenne mahdollistaa ET 200 -järjestelmien skaalauksen ja laajentamisen yksinkertaisesti ja pienissä vaiheissa. Valmiiksi integroidut lisämoduulit vähentävät kustannuksia ja tarjoavat samalla laajan valikoiman mahdollisia sovelluksia. Voit valita useista eri yhdistelmävaihtoehdoista: digitaaliset ja analogiset tulot/lähdöt, älykkäät moduulit prosessoritoiminnoilla, turvatekniikka, moottorikäynnistimet, pneumaattiset laitteet, taajuusmuuttajat sekä erilaisia teknologiamoduuleja (esim. laskentaan, paikannukseen). Kommunikointi PROFINETin ja PROFIBUS:n kautta, yhtenäinen suunnittelu, läpinäkyvät diagnostiikkamahdollisuudet sekä optimaalinen liitäntä SIMATIC-ohjaimiin ja HMI-yksiköihin todistavat täysin integroidun automaation ainutlaatuisen integroinnin.
Keskuskomponentit

Siemens-keskuskomponentit

Siemens Sirius ja Sentron tuoteperheet tarjoavat luotettavat pienjännitekojeet kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.
Logiikat

Logiikat

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löytyy kone- ja kyberturvalliset ratkaisut, myös rankkoihin olosuhteisiin, sekä laskentatehoa vaativiin käyttökohteisiin. Ohjelmistopohjainen logiikka, Software Controller, mahdollistaa myös PC-pohjaisten ratkaisujen toteuttamisen.
Moottorit ja vaihteet

Siemens-moottorit ja -vaihteet

Siemens SIMOTICS -moottorit ja SIMOGEAR-vaihdemoottorit kattavat eri teollisuusalojen tarpeet vaativissakin olosuhteissa. Siemens SIMOTICS -tuoteperhe on kattavin sähkömoottorivalikoima maailmanlaajuisesti. Energiatehokkaista pienjännitemoottoreista korkean dynaamisen suorituskyvyn omaaviin servomoottoreihin ja hyvin todistettuihin tasavirtamoottoreihin ja tehokkaisiin suurjännitemoottoreihin. Innovatiivinen käyttötekniikka kaikille toimialoille, sovelluksille ja teholuokille. SIMOGEAR-vaihdemoottorit tarjoavat huipputehoa 0,09 kW - 55 kW. Vaihteistoja on saatavana hammasvaihde-, tappivaihde-, kartiohammasvaihde- ja kierukkavaihteistoina – ja niiden vääntömomentit ulottuvat aina 19 500 Nm:iin asti.
Taajuusmuuttajat

Sinamics-taajuusmuuttajat

SINAMICS-tuoteperheestä löydät sopivat tuotteet kaikkiin käyttösovelluksiin aina pien- ja keskijännitteen taajuusmuuttajista tasavirtakäyttöihin. Siemensin taajuusmuuttajat, moottorit ja ohjaimet sekä kaikki sähkökäytön komponentit ovat täydellisesti yhteensopivia ja mahdollistavat saumattoman liitännän osaksi automaatio-ohjausjärjestelmää. SINAMICS-tuotteiden erityisenä etuna ovat tehokkaat suunnittelu- ja ohjelmointityökalut, jotka tukevat kaikkia tuotekehityksen ja tuotantoprosessin vaiheita. Väyläpohjainen ja sisäänrakennettu turvatekniikka täyttää tiukimmatkin koneturvan vaatimukset säästäen samalla tilassa sekä suunnittelu- ja asennustyön kustannuksissa merkittävästi.
Teholähteet

Sitop-teholähteet

SITOP-teholähteet tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta luotettavuudesta ja toimivuudesta vaikeissa olosuhteissa. Hakkuriteholähteet kattavat laajasti 12–48 voltin tasajännitetarpeet. Valikoimasta löytyy ratkaisut kokonaisvaltaiseen suojaukseen redundanttisilla, selektiivisillä ja UPS-moduuleilla.
Teollisuusväylä ja verkot

Teollisuusväylät ja -verkot

Siemensin teollisuusviestintä tarjoaa kaikki integroituun kokonaisratkaisuun tarvittavat komponentit ja tukee seuraavia väyläjärjestelmiä: Industrial Ethernet (IEEE 802.3 ja 802.11 WLAN) – alueverkon kansainvälinen standardi on tällä hetkellä lähiverkkoympäristön ykkönen yli 90 prosentin osuudellaan. Industrial Ethernet mahdollistaa tehokkaiden tietoliikenneverkkojen rakentamisen laajoille alueille. Kansainvälinen PROFINET (IEC 61158/61784) -standardi käyttää Industrial Ethernetiä ja mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän aina kenttätasolle ja integroi samalla myös yritystason. Hyödyntämällä täysimääräisesti olemassa olevia IT-standardeja. PROFINET mahdollistaa myös isokroniset Motion Control -sovellukset, tehokkaan valmistajien välisen suunnittelun sekä koneiden ja laitosten korkean käytettävyyden Industrial Ethernetissä. PROFINET tukee hajautettua automaatiota (ja ohjain-ohjain-kommunikaatiota) ja mahdollistaa virheettömät sovellukset. PROFIBUS (IEC 61158/61784) – kansainvälinen kenttätason standardi on kenttäväyläjärjestelmien globaali markkinajohtaja. Se on ainoa kenttäväylä, joka mahdollistaa viestinnän sekä valmistussovelluksissa että prosessisuuntautuneissa sovelluksissa.

Lisää luettavaa

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus
Yleistä

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus Tampereella!

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus järjestetään Tampereella 23.-26.1.2024. Kurssi on erityisesti tarkoitettu Siemens Simatic S7-1500-järjestelmän ylläpitohenkilöille.

Simatic S7-300 poistuu aktiivimyynnistä
Tuoteuutiset

Simatic S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä

Siemens SIMATIC S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä 1. lokakuuta 2023 alkaen. Lue lisää ja tutustu vaihtoehtoisiin ratkaisuihimme!

Siemens Simatic
Tuoteuutiset

Siemens Skaalautuva älykäs automaatio

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löydät kone- ja kyberturvalliset ratkaisut haastaviin olosuhteisiin sekä laskentatehoa vaativiin käyttökohteisiin.

Siemens OEM
Tuoteuutiset Yritysuutiset

Siemens-teollisuusautomaation Value Added Partner

OEM Sitek liiketoiminta-alueeseen liitetyllä Sitek-Palvelu Oy:lla on pitkäaikainen kokemus menestyksekkäästä toiminnasta Siemens - Teollisuusautomaation Value Added Partnerina Keski-Suomessa ja Pirkanmaan alueella.

Sitek tuotealue
Yleistä

OEM Automaticin uusi liiketoiminta-alue OEM Sitek

Prosessi- ja teollisuusautomaation sekä pneumatiikan asiantuntija Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta tullaan siirtämään automaatio- ja elektroniikkakomponenttien toimittaja OEM Finland Oy:lle 1.10.2020. Tämä muutos tarkoittaa ensi kädessä sitä, että Sitek-Palvelu Oy:n laskutus tulee jatkossa tapahtumaan OEM Finland Oy:n nimellä.

NX-turvalukko miniatyyrikoossa
Tuoteuutiset

Tulossa 2024! Uusi NX-sarjan RFID-sähkölukko

Maksimaalista teknologiaa minimikoossa. Maailman pienin RFID-sähkölukko. Tutustu nyt!

Teknisiä neuvoja
Hannu HinttuHannu Hinttu

Tekninen asiantuntija / myynti

+358445212372 044 521 2372

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti