Kaapelit

Meiltä löytyy laaja valikoima standardikaapeleita sekä asiakassovelletut kaapelit teollisuuden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy mm. PVC-, PUR-, kumi-, halogeenivapaa-, silikoni-, PTFE- ja laivahyväksytyt kaapelit.
Kaapelit

Lue aiheesta

Etsitkö sopivaa kaapelia?

Ohjaus- ja liitäntäkaapelit

Ohjaus- ja liitäntäkaapelit

Ohjauskaapelit ja liitäntäkaapelit soveltuvat erinomaisesti syöttö- ja ohjauskaapeleiksi liikkuviin ja täriseviin laitteisiin sekä koneisiin sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi autoteollisuuteen, automaatiosovelluksiin, puristin-, työstö-, tekstiili-, paino- ja paperiteollisuuteen. Ohjauskaapelit ovat saatavilla useilla eri materiaalivaihtoehdoilla, ketjukäyttöön soveltuvina, häiriösuojattuina ja suojaamattomina, halogeenittomina sekä numero- ja värikoodatuilla johtimilla.
LIYCY TP PVC-elektroniikkakaapeli

Elektroniikkakaapelit

Meiltä löydät suojatut ja suojaamattomat värikoodatut elektroniikkakaapelit eri vaippavaihtoehdoilla niin kiinteisiin kuin dynaamisiin asennuksiin. Elektroniikkakaapelit ovat tyypillisesti ohuempia ohjauskaapeleihin verrattuna ja ne on tarkoitettu erilaisiin sovelluksiin, kuten mittauksen, säätelyn ja elektroniikan sovelluksiin.
Ethernet kaapeli

Väyläkaapelit

Tarjoamme laadukkaat väyläkaapelit tiedonsiirtoon. Väyläkaapeleiden avulla voit luotettavasti siirtää tietoa eri laitteiden ja järjestelmien välillä, mikä on välttämätöntä monissa automaatio- ja teollisuussovelluksissa. Väyläkaapeli valikoimastamme löytyvät kiinteisiin ja liikkuviin asennuksiin soveltuvat Profibus-, ProfiNET-, Ethernet- ja CAN-bus-kaapelit.
Chainflex®-kaapeli CF34

Moottori- ja servokaapelit

Alan parhaat moottori- ja servokaapelit löydät meiltä! Moottorikaapeleita on saatavana PVC-, PUR- ja TPE-versioina sekä moni- ja yksijohtimisina. Paloa hidastavat, öljynkestävät, halogeenittomat ja UV-suojatut versiot ovat saatavilla sekä suojattuna tai suojaamattomana kaapelina. Servokaapeleita voidaan käyttää sekä moottorinsyöttöön että takaisinkytkentäkaapeleina. Servokaapeleita on saatavana sisävaipan kanssa tai ilman. Tyypistä riippuen ne ovat paloa hidastavia, jäähdytysnesteen kestäviä, öljynkestäviä ja taipuisia alhaisissa lämpötiloissa. Servokaapeleita on saatavilla kaikkien yleisimpien taajuusmuuttajavalmistajien standardien mukaisesti.
Autokaapelit

Autokaapelit

Autokaapelit on tarkoitettu erilaisten ajoneuvojen sekä työkoneiden sähkölaitteiden sisäiseen johdotukseen. Autokaapeleita on saatavana ADR-hyväksynnällä, mikä takaa niiden turvallisen käytön. Tarvittaessa voimme toimittaa kaapelien johtimet sekä vaipan asiakkaan toivomalla värillä.
Solar-kaapeli

Akku- ja solarkaapelit

Aurinkosähköjärjestelmien akku- ja aurinkopaneelikaapelit monipuolisiin asennuksiin. Kaapelit ovat erittäin taipuisia ja ne täyttävät alan standardit, mikä varmistaa niiden luotettavan suorituskyvyn aurinkosähköjärjestelmissä. Akku- ja solarkaapelit myydään pakkauskoottain keloissa ja kiepeissä, mutta myös tarvittaessa määrämittaisina.
Hitsauskaapelit

Hitsauskaapelit

Taipuisat hitsauskaapelit laajalla käyttölämpötila-alueella. Hitsauskaapelit soveltuvat pääasiallisesti hitsauslaitteissa liitäntäjohtona sisä- ja ulkotiloissa. Kumivaipan ansiosta hitsauskaapeleilla on hyvä sään- ja öljynkestävyys, mikä tekee hitsauskaapelista luotettavan valinnan vaativiin hitsaussovelluksiin.
Lämmönkestävät kaapelit

Lämmönkestävät kaapelit

Lämpimissä olosuhteissa tarvitaan lämmönkestäviä kaapeleilta, sillä niillä on erityinen suorituskyky, jota tavanomaiset vaippamateriaalit eivät aina pysty tarjoamaan. Valikoimamme kattaa laajasti lämmönkestävät kaapelit, kuten silikonikaapelit, jotka kemiallisten ominaisuuksiensa ansiosta kestävät hyvin lämpöä, säilyttäen samalla halutut perusominaisuutensa. Lämmönkestävät kaapelit soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten sulattoihin, metalli- ja terästeollisuuteen, kuumavalssaamoihin, turvallisuustekniikkaan, ohjaus-, mittaus- ja sähkötekniikkaan, sementti-, lasi- ja keramiikkateollisuuteen sekä saunoihin, lämpö-, kylmä- ja ilmastointitekniikkaan.
Kumikaapeli H07RN-F

Kumikaapelit

Kumikaapelit soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin. Kumikaapeleita voidaan käyttää sekä kiinteisiin että liikkuviin asennuksiin, ja kosteissa ulko- ja sisätiloissa, kuten liitäntäjohdoksi siirrettäviin sähkölaitteisiin. Kumikaapelit ovat saatavilla sekä standardiversioina että täysin räätälöityinä. Edustamamme kumikaapelit ovat korkealaatuisia, kestävät keskiraskasta mekaanista rasitusta ja soveltuvat myös ulkokäyttöön.
Latta- ja hissikaapelit

Latta- ja hissikaapelit

Lattakaapelit ja hissikaapelit soveltuvat hyvin kohteisiin, joissa kaapelin tarvitsee riippua vapaana tai vaaditaan pientä taivutussädettä. Lattakaapelissa on huomattavasti pienempi taivutussäde kuin pyöreässä kaapelissa. Nämä kaapelit soveltuvat virransyöttökaapeliksi nostureihin, hisseihin ja muihin liikkuviin laitteisiin. Lattakaapeleita ja hissikaapeleita voidaan käyttää kuivissa, kosteissa ja märissä tiloissa.
Ethernet kaapeli

Erikoiskaapelit

Toimittajillamme on monien vuosien kokemus erilaisten asiakasräätälöityjen kaapeleiden ammattitaitoisesta valmistamisesta. Räätälöidyillä kaapeleilla saadaan täysi hyöty irti mahdollisimman vaivattomasti. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja poistamme kaapelista tarpeettomat ominaisuudet. Näin saamme kaapelista kilpailukykyisemmän sekä laadullisesti että hinnallisesti. Yhdellä kaapelilla voidaan yhdistää niin ohjaus, tiedonsiirto kuin väylätkin, tarvittaessa suojauksella tai ilman. Saatavilla myös laaja valikoima erilaisia materiaalivaihtoehtoja asiakkaan toiveiden mukaan.
Halogeenivapaa kaapeli

Halogeenivapaat kaapelit

Halogeenivapaat taipuisat kaapelit kohteisiin, joissa paloturvalliuus on ensiarvoisen tärkeää. Halogeenivapaat ohjauskaapelit valmistetaan erityisillä vaippamateriaaleilla, jotka eivät vapauta halogeenejä palaessaan. Käytetään ensisijaisesti rakennuksien sisätiloissa.
igus chainflex -kaapelit

igus chainflex® -kaapelit

OEM tarjoaa täydellisen valikoiman taipuisia kaapeleita, jotka on erityisesti tarkoitettu liikkuviin sovelluksiin kaapeliketjussa, pienempiin ohjaamattomiin liikkeisiin sekä robottisovelluksiin.
TPE/PUR S 200 ketjukaapeli

Ketjukaapelit

Erittäin taipuisat energiansiirtoketjukaapelit soveltuvat parhaiten teollisuuskäyttöön, kuten teollisuusroboteissa, manipulaattoreissa, syöttölaitteissa, puunkäsittely- ja pakkauslaitteissa, metsäkoneissa, autoteollisuudessa ja työstökoneissa sekä energiansiirtoketjuissa. Nämä kaapelit tunnetaan myös monilla eri nimillä, joita ovat esimerkiksi robottikaapeli, ketjukaapeli ja energiansiirtoketjukaapeli.
Cabloflex PVC-kaapeli

UL-hyväksytyt kaapelit

Valikoimamme tarjoaa monipuolisesti kaapeleita, jotka sopivat kiinteisiin asennuksiin ja ketjukäyttöön. UL-, MTW- ja CSA-hyväksytyt kaapelit sopivat hyväksyntöjensä ansiosta erityisesti vientituotteiisiin Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoille. Hyväksynnät takaavat sen, että kaapelisi täyttävät vaatimukset ja standardit näillä markkinoilla.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Janne HyvönenJanne Hyvönen

Tuotepäällikkö

+358403412467 040 3412 467

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti