• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Logistiikkakeskus

Olemme kannattava ja lisäarvoa tuova yhteistyökumppanisi. Kaupankäynnin kanssamme tulee olla helppoa ja mukavaa.

Arvoa tuova logistiikka

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Turussa ja se on kaikkialle Suomeen ja Baltiaan toimitettavien tilausten solmukohta. Kaikki ennen klo 15:00 saapuvat varastotuotteiden tilaukset lähetetään vielä samana päivänä. Useimmissa tapauksissa tavara saapuu perille jo seuraavana päivänä.

Varastoimme noin 25 000 tuoteartikkelia logistiikkakeskuksessamme, jonka läpi kulkee noin 160 000 toimitusriviä vuosittain. Varastoimalla kaikkia tuotteitamme saman katon alla varmistamme suuren tuotemäärän saatavuuden. Ennen kaikkea autamme asiakkaitamme tehostamaan hankintaprosessejaan toimittamalla usean eri valmistajan tuotteita yhdellä toimituksella.

Varastoautomaatit
Logistiikkakeskus
Nopeat ja varmat toimitukset

Nopeat ja varmat toimitukset

Korkealle asetettujen tavoitteiden ansiosta olemme saavuttaneet tehokkuuden, jolla voimme luvata teille oikean tavaran, oikeaan aikaan ja toivomallanne toimitustavalla.

Tavoitteemme on pitää yllä 97 % toimitusvarmuutta toimituksissamme. Teemme jatkuvasti yhteistyötä toimittajiemme kanssa, jotta pystyisimme parantamaan tehokkuutta ja palvelutasoamme entisestään.

Laatua pientä yksityiskohtaa myöden

Yrityksen kokonaiskuva muodostuu pienten yksityiskohtien summasta. Tavoitteenamme on kehittää asiakaspalveluamme, tehostaa logistiikkatoimintojamme sekä parantaa omaa työympäristöämme. Kun parannuksia tehdään useilla eri osa-alueilla pienin askelin, kokonaisuus kehittyy isoin harppauksin.

Kaapelileikkuri
Reklamaatiot

Tehokas reklamaation käsittely

Kun tavaraa myydään ja toimitetaan paljon, reklamaatiot ovat väistämätön osa yrityksen toimintaa. Oikein hoidettuna reklamaatio voi olla avain toimintatapojen kehitykseen ja prosessien parantamiseen. Parhaimmillaan hyvin hoidettu reklamaatio vahvistaa suhdettamme asiakkaaseen. Vastaanottaessamme reklamaation, tavoitteenamme on viipymättä korjata virhe ja varmistaa asiakkaallemme nopea korjaus tapahtuneeseen.

Käymme läpi virheen aiheuttaneen tapahtuman välttyäksemme vastaavilta virheiltä tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti