Logistiikkakeskus

Olemme kannattava ja lisäarvoa tuova yhteistyökumppanisi. Kaupankäynnin kanssamme tulee olla helppoa ja mukavaa.

Arvoa tuova logistiikka

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Turussa ja se on kaikkialle Suomeen ja Baltiaan toimitettavien tilausten keskipiste. Kaikki ennen klo 15:00 saapuvat varastotuotteiden verkkokauppatilaukset lähetetään vielä samana päivänä. Useimmissa tapauksissa tavara saapuu perille jo seuraavana päivänä.

Varastoimme noin 27 000 tuoteartikkelia logistiikkakeskuksessamme, jonka läpi kulkee yli 160 000 toimitusriviä vuosittain. Varastoimalla tuotteitamme saman katon alla varmistamme suuren tuotemäärän saatavuuden. Näin autamme asiakkaitamme tehostamaan hankintaprosessejaan toimittamalla usean eri valmistajan tuotteita yhdellä toimituksella.

video cannot show image
tuoteartikkelit
varaston pinta-ala
toimitukset
varastoautomaatit
Varastoautomaatit ja tuotteiden nopea keräys


Nopeat ja varmat toimitukset

Korkealle asetettujen tavoitteiden ansiosta olemme saavuttaneet tehokkuuden, jolla voimme luvata teille oikean tavaran, oikeaan aikaan ja toivomallanne toimitustavalla.

Tavoitteemme on pitää yllä 97 % toimitusvarmuutta toimituksissamme. Teemme jatkuvasti yhteistyötä toimittajiemme kanssa, jotta pystyisimme parantamaan tehokkuutta ja palvelutasoamme entisestään.


Laatua pieniä yksityiskohtia myöden

Yrityksen kokonaiskuva muodostuu pienten yksityiskohtien summasta. Tavoitteenamme on kehittää asiakaspalveluamme, tehostaa logistiikkatoimintojamme sekä parantaa omaa työympäristöämme. Kun parannuksia tehdään useilla eri osa-alueilla pienin askelin, kokonaisuus kehittyy isoin harppauksin.

 

Kaapelileikkuri
Varasto lähetys

Tehokas reklamaation käsittely 

Kun tavaraa myydään ja toimitetaan paljon, reklamaatiot ovat väistämätön osa yrityksen toimintaa. Oikein hoidettuna reklamaatio voi olla avain toimintatapojen kehitykseen ja prosessien parantamiseen. Parhaimmillaan hyvin hoidettu reklamaatio vahvistaa suhdettamme asiakkaaseen. Vastaanottaessamme reklamaation, tavoitteenamme on viipymättä korjata virhe ja varmistaa asiakkaallemme nopea korjaus tapahtuneeseen.

Käymme läpi virheen aiheuttaneen tapahtuman välttyäksemme vastaavilta virheiltä tulevaisuudessa.

 

Hankinnat ja kierrätys

Varastomme kautta kulkee paljon tavaraa päivittäin ja se on paikka jossa pystymme vaikuttamaan suuresti pakkausmateriaalien vastuullisuuteen. Pakkausmateriaalien hankinnoissa painotetaan ekologista kestävyyttä, uudelleenkäytettävyyttä ja elinkaariajattelua.

Myös pakkausjätteen määrää pyritään minimoimaan logistiikkakeskuksessamme. Kaikki syntyvät jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti.

Vastuullisuus varastossamme
Suuri varasto
 


Kuljetukset

Käytämme kuljetuksiin kumppaneinamme yrityksiä, jotka ovat myös OEM:n tavoin sitoutuneet vastuullisen logistiikan kehittämiseen.

Meiltä asiakkaille lähtevässä tavarassa pyritään lavaoptimointiin, jossa lava on pakattu mahdollisimman tehokkaasti.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti