• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Meille töihin?

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Alla näet kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected] Olemme aina kiinnostuneita tutustumaan uusiin ja tehokkaisiin tekijöihin.

Jotta sinulta ei menisi ohi yhtään ilmoitusta, voit seurata meitä LinkedIn:ssä, jossa ilmoitamme työpaikoista!

Avoinna olevat työpaikat

Tuotepäällikkö akkutuotteille

Tiimissämme on tarjolla paikka motivoituneelle ja aktiiviselle lisävahvistukselle akku- ja aurinkopaneelituotteiden parissa. Tuleva tuotepäällikkö tulee vastaamaan yhteydenpidosta ja suhteista tavarantoimittajiin mutta myös asiakkuuksien menestyksekkäästä kehittämisestä ja hoidosta. Lisäksi autat omiin tuotteisiisi liittyvissä teknisissä kysymyksissä niin oman talon väkeä kuin asiakkaitammekin.
Hakuaika päättyy 8.3.2020
Lue lisää

Akkutuotteet

Tekninen asiakaspalvelija, OEM Finland Oy

Etsimme reipasta henkilöä täydentämään asiakaspalvelutiimiämme. Teknisenä asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaidemme neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten vastaanottaminen ja käsittely yms. asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, myyntiosastojemme ja logistiikkatoimintojemme kanssa.
Hakuaika päättyy 1.3.2020
Lue lisää

Asiakaspalvelu

Tekninen myyjä, OEM Sitek - Siemens-automaatio

Hei sinä innokas huippumyyjä, etsimme juuri sinua! Onko sinulla jo kokemusta B2B-myyntityöstä ja olet kiinnostunut tekniikan ja myyntityön mainiosta yhdistelmästä? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä edustamaan maailman johtavien teollisuusautomaatiovalmistajien tuotteita menestyneessä ja kasvavassa yrityksessä.
Hakuaika päättyy 8.3.2020.
Lue lisää

Siemens
Meille töihin!

MILLAISIA PAIKKOJA ORGANISAATIOSSAMME ON?

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan kyvyistäsi! Voit toimia meillä muun muassa seuraavissa toimenkuvissa:

  • Asiakaspalvelija
  • Tuotepäällikkö
  • Tekninen myyjä
  • Varastotyöntekijä
  • Teknisen osaston työntekijä
Asikastapaamiset

Tuotepäällikön ja Teknisen myyjän tehtävät

Tuotepäällikön ja teknisen myyjän tehtäviin kuuluu mm. oman asiakaskunnan kehittäminen, tuotemarkkinointi ja tekninen tuki. Tehtävänä on palvella ja auttaa asiakasta yksilöllisesti ongelmanratkaisussa ja oikean tuotteen valinnassa. Tuotepäälliköt vastaavat toimittajasuhteista ja osallistuvat aktiivisesti tuotevalikoiman kehittämiseen.

Tekninen osaaminen tuotealueen tuotteista on aina eduksi. Työ edellyttää aika ajoin matkustusvalmiutta sekä Suomessa että ulkomailla.

Tekninen osasto

Teknisen osaston työntekijän tehtävät

Teknisen osaston työntekijän tehtäviin kuuluu edustamiamme sähkö- ja automaatiokomponenttien jatkojalostaminen.

Tehtävänä on toteuttaa räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaillemme. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluvat yleisimmät tuotantotehtävät, kuten kokoonpano ja johdotustehtävät.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti