Meille töihin?

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Alla näet kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]. Olemme aina kiinnostuneita tutustumaan uusiin ja tehokkaisiin tekijöihin.

Jotta sinulta ei menisi ohi yhtään ilmoitusta, voit seurata meitä LinkedIn:ssä, jossa ilmoitamme työpaikoista!

Avoinna olevat työpaikat

Avoimet työpaikat OEM Finland Oy:llä

Tekninen myyjä asiakaspalveluun, 2 paikkaa

Omaatko kokemusta B2B-asiakaspalvelusta tai kiinnostaako tekniikan ja asiakaspalvelun mainio yhdistelmä? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä edustamaan maailman johtavien teollisuuskomponenttivalmistajien tuotteita menestyneessä ja kasvavassa yrityksessämme.

Lue lisää

Hakuaika päättyy 15.3.2024


OEM mukana Find your Future opiskelijamessuilla Turun Ammattikorkeakoulussa

Meille harjoitteluun? 

Otamme mielellämme vastaan harjoitteluhakemuksia eri koulutusaloilta. Voit hakea meille harjoitteluun kaikille organisaatiomme eri osastoille. Jos sinulla on idea lopputyöstä, jonka voisit toteuttaa meillä, kuulemme siitä mielellämme!

OEM työkulttuuri

OEM kulttuuri

Organisaatiokulttuuriamme kuvataan työntekijöidemme sanoin avoimeksi ja rennoksi, ja panostammekin tietoisesti työviihtyvyyteen. Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tervetulleeksi. Tutustu lisää millainen työkulttuuri OEM:llä on!


Tuotepäälliköt ja myyjät

Tuotepäällikön ja Teknisen myyjän tehtävät

Tuotepäällikön ja teknisen myyjän tehtäviin kuuluu mm. oman asiakaskunnan kehittäminen, tuotemarkkinointi ja tekninen tuki. Tehtävänä on palvella ja auttaa asiakasta yksilöllisesti ongelmanratkaisussa ja oikean tuotteen valinnassa. Tuotepäälliköt vastaavat toimittajasuhteista ja osallistuvat aktiivisesti tuotevalikoiman kehittämiseen.

Tekninen osaaminen tuotealueen tuotteista on aina eduksi. Työ edellyttää aika ajoin matkustusvalmiutta sekä Suomessa että ulkomailla.

Tekninen osasto

Teknisen osaston työntekijän tehtävät

Teknisen osaston työntekijän tehtäviin kuuluu edustamiamme sähkö- ja automaatiokomponenttien jatkojalostaminen.

Tehtävänä on toteuttaa räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaillemme. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluvat yleisimmät tuotantotehtävät, kuten kokoonpano ja johdotustehtävät.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti