Anturi & Koneturva

Tuotteet koneenrakentajille ja laitevalmistajille. Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajimpia alallaan. Valikoimaamme kuuluvat valokennot, induktiiviset anturit, mekaaniset rajakytkimet, ultraäänianturit, pulssianturit ja monipuolinen valikoima oheiskomponentteja, kuten liitostekniikan tuotteet.
Induktiiviset lähestymiskytkimet

Induktiiviset ja kapasitiiviset kytkimet

Induktiiviset sekä kapasitiiviset kytkimet. Tutustu!
Jalkakytkimet

Jalkakytkimet

Bernsteinin jalkakytkimistä löytyy laaja valikoima jalkapolkimia teollisuuskäyttöön. Erikoiskytkin valikoimastamme löydät jalkakytkimet joka käyttökohteeseen. Valikoimista löytyy myös turvajalkakytkimet. Herga täydentää valikoimaa pienikokoisilla jalkakytkimillä. Turvajalkakytkimen toiminta perustuu 3-asentoiseen kytkimeen Off-On-Hätäseis: 1. Poljin ylhäällä, kone seis tilassa ”Off” 2. Kone käynnistyy painamalla poljin keskiasentoon (vasteeseen), NO-koskettimet sulkeutuvat. ”On” 3. HÄTÄSEIS; painamalla poljin pohjaan asti, NC-turvakoskettimet aukeavat ja pysäyttävät koneen. NC-koskettimet jäävät auki, eli hätäseis–tilaan, jotta vaaratilanteen aiheuttava uudelleenkäynnistäminen estetään. 4. Vasta polkimessa olevaa kuittauspainiketta painamalla voidaan normaali toiminta aloittaa uudelleen
Kallistusanturit ja kiihtyvyysanturit

Kallistus- ja kiihtyvyysanturit

DIS Sensors on kallistusantureihin ja kiihtyvyysantureihin erikoistunut toimittaja. Antureilla saadaan mitattua laitteen kallistumaa tai kiihtyvyyttä kosketuksettomasti. Saatavana myös CAN-väylään ja turvakäyttöön tarkoitettu SIL-anturi. Jos tarvitset apua sopivan anturin valinnassa, kokeile DIS Sensorsin tuotteen valintatyökalua tai ota meihin yhteyttä.
Kamera-anturi Smart-VS

Kamera-anturit

Kamera-anturit tarjoavat käyttäjilleen monipuolisia työkaluja laadunvalvontaan, tunnistamiseen ja paikoittamiseen. Kamera-anturien käyttäjäystävällinen ohjelmisto mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön, jossa on saatavilla monipuoliset toiminnot ja työkalut erilaisten tehtävien suorittamiseen. Kamera-anturit yhdistävät optiikan ja valonlähteen samassa kompaktissa kuoressa. Tämä suunnittelu mahdollistaa tarkan ja luotettavan kuvan keräämisen ja analysoinnin. Kamera-anturin optiikan korkealaatuiset linssit ja valonlähteen tehokkuus varmistavat erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden.
Köysihätäpysäyttimet

Köysihätäpysäyttimet

Bernsteinin köysihätäpysäyttimiä käytetään ihmisten suojaamiseksi vaarallisten koneiden ja laitteiden läheisyydessä. Tyypillinen kohde on kuljettimien sivut. Köysihätäpysäytin valvoo vaijerin kireyttä, eli mistä kohtaa tahansa vaijerista vedettäessä turvakoskettimet aukeavat ja kone pysähtyy. Myös mikäli vaijeri katkeaa tai löystyy, turvakoskettimet pysäyttävät koneen.
Lineaarianturit

Lineaarianturit

Ixthuksen valikomista löytyy laaja valikoima lineaaripotentiometrejä. Lineaariantureissa on pitkä käyttöikä ja korkea kotelointiluokka. Valikoimissa on myös erikoismalleja eri käyttökohteisiin. BEI Sensorsin valikoima tarjoaa lineaarianturit lyhyemmän liikkeen mittaukseen.
Lukitusratkaisut

Lukitusratkaisut

Lukitusratkaisut ja siirtoavainjärjestelmät ovien ja luukkujen valvontaan.
Lämpötila-anturit

Lämpötila-anturit

Lämpötila-anturit kategoriasta löydät anturit, jotka sopivat mm. digitaalisiin termostaatteihimme. Valikoimassamme on myös Pt100-platinavastusanturit, joiden resistanssi muuttuu lämpötilan muuttuessa. Valikoimassa myös termopari- ja termistorianturit. Lämpötila-antureiden kaapelia voidaan tarvittaessa jatkaa. Lisätietoja lämpötila-antureista löytyy tuotesivuilla!
Magneettikytkimet ja RFID-kytkimet

Magneettikytkimet ja RFID-kytkimet

Valikoima magneettikytkimiä ja RFID-kytkimiä vakio- sekä turvasovelluksiin.
Optiset anturit

Optiset anturit

Datalogic on laaja-alainen anturivalmistaja Italiasta. Voimakas panostus tuotekehitykseen näkyy myös laajassa valokennovalikoimassa. Valokenno valikoimastamme löytyy sekä peruskennot että erikoiskennot, lähes jokaiseen kohteeseen. Valokenno valikoimassa on useita laatikkomallisia vaihtoehtoja sekä M18-runkoisia kennoja. Useissa sarjoissa on saatavilla myös I/O-link ulostulolla olevat versiot. Kattava optisten anturien valikoima sisältää myös valoverhot, jotka soveltuvat sekä kappaleen tunnistukseen että mittaamiseen, esimerkiksi kappaleen korkeuden mittaamiseen. Saatavilla myös etäisyyden mittaamiseen tarkoitetut laseretäisyysanturit, ahtaisiin tiloihin kuituvalokennot sekä erikokoiset haarukka-valokennot. Kontrastianturit, värianturit, luminesenssianturit sekä etikettianturit täydentävät jo laajaa optisten anturien sarjaa.
Pulssianturit

Pulssianturit

Valikoimastamme löytyvät pulssi- ja absoluuttianturit, jotka hyödyntyvät optista tai magneettista lukutekniikkaa.
Rajakytkimet

Rajakytkimet

Erittäin laaja valikoima mekaanisia rajakytkimiä. Mekaanisia rajakytkimiä voidaan käyttää lähestymiskytkiminä ja päätyrajoina.
Zeus sallintakytkin

Sallintakytkimet

Zeus-sallintakytkimellä voidaan laukaista jopa 120 toimintoa BCD-(binary-coded decimal) formaatissa, kuten akselit, venttiilit tai tarttujat. 7-segmenttinäyttö osoittaa valitun toiminnon ja helpottaa käyttöä. LED diagnostiikka antaa hyödyllistä palautetta.
Turva-aidat OEM Finland

Turva-aidat

Turva-aita alan ammattilainen AnVa Hjo (ent. Arion Pro-Tect) tarjoaa laajan valikoiman teollisuusympäristöön soveltuvia turva- ja suoja-aitaratkaisuja, jotka takaavat optimaalisen turvallisuuden nykypäivän vaatimukset täyttäen. Eri elementtejä ja korkeuksia voidaan yhdistellä helposti säästäen asennuskustannuksia. Turva-aitojen asennusnopeuteen sekä huoliteltuun ulkonäköön on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne ovatkin yhdistävä tekijä kaikille AnVa Hjo -tuotteille.
Turvareleet

Turvareleet ja -logiikat

Kattava valikoima turvareleitä eri käyttökohteisiin: turvarajakytkimet, turvavaloverhot, hätäseispainikkeet. Pienoisturvalogiikat ja laajennusyksiköt. Lisäksi suojattu langaton verkko sisäänrakennetulla toistotoiminnolla, jonka ansiosta kaikki yksiköt välittävät turvatietoa toisilleen.
Turvareunat

Turvareunat ja -matot

Turvareuna, -matot ja -puskurit ihmisen suojaamiseen.
Turvatutka

Turvatutka

Tutkajärjestelmä valvoo koneen tai järjestelmän ympärillä olevaa vaarallista aluetta ja suojaa sekä ihmistä että konetta.
Ultraäänianturit

Ultraäänianturit

Ultraäänianturien valmistaja PIL on arvostettu saksalainen toimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ultraääniantureiden suunnitteluun ja valmistukseen. Heidän laajasta valikoimastaan löytyy erilaisia ultraääniantureita, joiden tunnistusetäisyydet ovat vertaansa vailla. PIL:n ultraäänianturit tarjoavat luotettavan ja tarkan tunnistusratkaisun monenlaisiin sovelluksiin. Ne soveltuvat esimerkiksi materiaalinkäsittelyyn, teollisuusautomaatioon, logistiikkaan ja kuljetukseen.
Viivakoodinlukijat

Viivakoodilukijat

Datalogic on italialainen valmistaja, jolta löytyy viivakoodilukija paikkaan kuin paikkaan. Viivakoodilukija valikoimaan kuuluvat laserlukijat, kameralukijat sekä käsilukijat. Ominaisuudet viivakoodinlukijoissa ovat huippuluokkaa, kuten mm. osassa kameralukijoista on nestemäinen linssi fokuksen säätöön. <h2>Viivakoodilukijan liit&auml;nn&auml;t</h2> Viivakoodilukijan liittäminen järjestelmään onnistuu lukijoiden sisäisen Ethernet / Profinet liitännän kautta. Viivakoodilukijan liittyminen kaikkiin muihin väyliin onnistuu erillisen kytkentäboxin kautta. Viivakoodilukija on helppo kytkeä ID-NET™-verkkoon liitosmoduulin ja kytkentäkeskuksen avulla.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti