Venttiililiittimet

Hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä käytetään usein normin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimet tunnetaan myös vanhemmasta standardista DIN43650.
Venttiililiittimiä käytetään myös esimerkiksi pinta- ja lämpötila-antureissa ja painekytkimissä. Ajoneuvojen ja muiden liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä käytetään usein myös 2-napaisia AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä.

Molex mPm® DIN-venttiilipistokkeita on löytyy itsekytkettävänä ja valetulla kaapelilla. Venttiililiittimiä on intergoidulla elektroniikkapiirillä tai ilman transienttisuojaa tai LED-indikaatiota. MPM-venttiililiitinkaapelita saa myös valetulla Junior Timer -liittimellä. Niitäkin saa integroidulla elektroniikkapiirillä tai ilman piiriä.

Valikoimistamme löytyy myös toimittajamme Lutze GmbH:n Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla sekä integoidulla transienttipiirillä.
DIN A venttiilipistokkeet
DIN A venttiilipistokkeet

Itsekytkettävät venttiilipistokkeet

Molex mPm™ DIN -venttiilipistokkeet ovat EN 175301-803 mukaisia liittimiä. Niitä käytetään magneettiventtiileiden sähköisinä liittiminä pneumatiikka ja hydrauliikkasovelluksissa. Mutta niitä on myös pinta- ja paineantureissa ja rajakytkimissä. Molex mPm™ -tuotteet ovat tunnettuja maailmalla hyvästä laadusta ja monipuolisesta valikoimasta. OEM Finland on maahantuonut mPm™ DIN -liittimiä jo yli kahden vuosikymmen ajan.
DIN-liittimet kiinteällä kaapelilla

Venttiilipistokkeet kiinteällä kaapelilla

Hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä käytetään usein normin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimet tunnetaan myös vanhemmasta standardista DIN43650. Ajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä on käytössä myös AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä. Vaativiin olosuhteisiin esim. työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin suosittelemme tehtaalla valettujen liittimien käyttöä sillä ne ovat valmiiksi testattuja ja vesi- ja pölytiiviitä pikaliittimiä. Molex mPm® -venttiilipistokkeita DIN- ja Junior Timer -liittimellä on saatavana PVC- ja PUR-kaapelilla. Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla ja integoidulla transienttipiirillä löytyy toimittajamme Lutze GmbH:n valikoimasta.
Ajastin magneettiventtiiliin näytöllä

Tarvikkeet venttiililiittimille

Jorc-ajastimet ovat työtaukoajastimia magneettiventtileiden ohjaukseen. Ajastin asennetaan solenoidikelan ja DIN A-liittimen väliin. Ajastimessa valitaan työ-ja taukoaika erikseen. Ajastimia on analogisena ja digitaalisena.
SoliThem Compact Outdoor

Lutze DT -liitinkaapelit

Lutzen valettu 2-napainen DT-liitinkaapeli on varustettu sisäänrakennetulla transienttisuojalla ja LED-indikaatiolla. DT-liittimeen on valettu öljynkestävä PUR-kaapeli. Asetelma on vesitiivis ja asennus on vaivatonta, kun erikoistyökaluja ei tarvita.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Petteri TarvolaPetteri Tarvola

Tuotepäällikkö

+358403412424 040 3412 424

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti