Harting-teollisuusliittimet

Markkinoiden laajin valikoima teollisuusliittimiä Hartingilta! Harting on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja. Heidät tunnetaan markkinoillta korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Harting-tuotteita on käytössä mekaanisessa teollisuudessa ja teollisuustekniikassa, teollisuusautomaatiossa, virransyötössä ja - jakelussa sekä teollisuuselektroniikassa ja telekommunikaatiosovelluksissa.
Harting-teollisuusliittimet
HAN 1A teollisuusliittimet

Han® 1A

Harting Han® 1A on pieni, mutta pippurinen liitin! Tämä kokonsa puolesta pieni liitin tarjoaa kuitenkin erinomaisen muokattavuuden. Tällä tarkoitetaan, että liittimellä voidaan siirtää eri tarpeita: tieto, virta ja signaaleita, sekä koteloiden IP-luokitusta pystytään tarpeen vaatiessa nostamaan jopa IP65-luokkaan! Loistava liitin mm. robotiikkaan, missä jokainen milli merkitsee.
Han kosketinosat

Han® kosketinosat

Kosketinosa on liitännän sydän. Se luo muuten vaikeasti liitettävistä johtimista yhden yksikön, joka voidaan helpommin parittaa vastakappaleen kanssa. Tällä tavalla saadaan perusta liitännälle, jolla säästetään aikaa ja myös rahaa pitkässä tähtäimessä. HARTING-kosketinosavalikoimamme sisältää eri kokoisia ja eri liitäntätekniikalla varustettuja malleja.
Han kotelot

Han® kotelot

Han®-koteloiden on tarkoitus suojata kosketinosissa tapahtuvaa liitäntää ulkopuolisilta häiriötekijöiltä, joita ovat mm. ihminen, pöly ja vesi. Harting vakiokotelot ovat metallisia ja IP-luokitukseltaan IP65. Näihin kuitenkin löytyy lukuisia erilaisia malleja, jotta saadaan liittimen tarpeet täytettyä täydellisesti. Koteloita on helppo ylläpitää, sillä lukitusvipuja ja tiivisteitä pystytään vaihtamaan jälkikäteen tarpeen mukaan.
Han-Modular Compact kotelo

Han-Modular®

Han® Modular on modulaarinen liitin, jonka voit muokata juuri omaan tarpeeseesi sopivaksi, säästäen näin tilaa, jotta selvitään vain yhdellä liitinkokonaisuudella. Liitin perustuu siihen, että voit valikoida haluamasi moduulit ja asettaa ne vierekkäin kehykseen, joka liitetään sopivan kokoiseen koteloon. Moduuleita löytyy lukuisia erilaisia, jotka voivat kuljettaa virtaa, signaalia, dataa tai jopa ilmaa! Nykyään löytyy myös ns. puolittaisia moduuleita nimellä Han® Domino.
Han-Eco liittimet

Han-Eco®

Han-Eco®-kotelot ovat valmistettu korkealaatuisesta muovista (polyamidi) ja ne on vahvistettu lasikuidulla. Tuoteperhe on sen ansiosta edullinen ja kevyt, tarjoten kuitenkin loistavat ympäristön rasitusominaisuudet. Sarja on yhteensopiva Han-Modular® -tuoteperheen kanssa, joten tuttuja moduuleita voidaan käyttää tässäkin tuoteperheessä. PE-moduuli on suunniteltu Han-Eco®-sarjaan varmistamaan tuotteelle erinomainen maadoitus.
Han-M kotelot

Han® M -kotelot

HARTING Han® M-sarjan kotelot ovat valinta vaativaan ympäristöön. IP-luokassa päästään jopa IP67 tasoon! Kotelot on maalattu ”jet black” (RAL 9005) erikoisvärillä, jolloin saadaan enemmän korroosionkestävyyttä. Tämä sarja on testattu ASTM B117-09 suolatestillä. Lukkovivut ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
Kosketinpinnit

Kosketinpinnit

Kosketinpinnit Harting-kosketinosille. Ensin valitaan oikea sarja, mihin kosketinpinni kuuluu. Tämän jälkeen valitaan tappi (uros) tai hylsy (naaras) kaapelinhalkaisijan mukaan. On tärkeää valita oikeankokoinen kosketinpinni, jotta liitännästä saadaan kaasutiivis, jolloin korroosio ei pääse tekemään tuhojaan liitännälle. Vaihtoehtoina ovat hopeoidut tai kullatut kosketinpinnit.
Harting-liitin tarvikkeet

Harting-liitin tarvikkeet

Harting-liittimien tarvikkeista löydät työkalut, sekä lisä- ja varaosat. Tämän kategorian tuotteilla saat viimeisteltyä liittimesi esim. yksilöimällä sen koodaustapeilla taikka laittamalla lisätiivistysruuvin. Täältä saat myös hankittua tarvittavat varaosat liittimen ylläpitoon, jotta häiriöaikaa olisi mahdollisimman vähän.
Puls FIEPOS-kaapelit ja liittimet

PULS FIEPOS -kaapelit ja liittimet

Tästä tuotealueesta löydät Harting:in ja PULS GmbH:n yhteistyön tuloksena toteutetut kaapelit ja liittimet PULS FIEPOS -teholähteelle. Liitinvaihtoehtoja löytyy Q-sarjalaisista, sekä M12- ja 7/8”-liittimiä. Valmiskaapeleille löytyy lukuisia eri pituuksia, sekä valmiita välikaapeleita.
Han-Power liittimet

Han-Power®

Han-Power® on Hartingin valmisversio jakorasioista. Tällä järjestelmällä voidaan rakentaa nopeasti modulaarinen jakelujärjestelmä sähkövirralle esimerkiksi kokoonpanolinjoille. Jakorasioita löytyy muovi- tai metallikotelolla, sekä kytkimellä varustettuja malleja löytyy myös.
Han-Yellock® 60 liittimet

Han-Yellock®

Han-Yellock® on joustava liitin, joka tarjoaa loistavan turvallisuuden ja luotettavuuden liitännälle. Integroitu lukitusmekanismi tekee tästä sarjasta helppokäyttöisen ja kosketussuojattu rakenne takaa myös käyttäjän turvallisuuden. Adapterilla saat käyttöösi myös Han-Modular® ja Han 3A:n kosketinosat, jolloin saat entistäkin laajemmat vaihtoehdot liittimellesi!
Han F+B liittimet

Han® F+B

Han® F+B (Food and beverage) on sarja, joka on kehitetty täyttämään elintarviketeollisuuden tiukat vaatimukset. Pyöreät muodot edesauttavat liittimen puhdistusta, jotta liitin voidaan huuhdella korkeapainepesulla (IP67-IP69K). Kotelon sisälle pystytään sovittamaan Han® 3A -kosketinosia, jolloin liittimellä pystytään siirtämään joko dataa, signaalia tai sähkövirtaa.
Han-Kit liittimet

Han-Kit

Han-Kit-liittimet ovat Hartingin luoma vaihtoehto, jossa käyttäjällä on mahdollisuus tilata liitinkokonaisuuden vain yhdellä tuotenumerolla. Jokainen paketti sisältää kaiken tarvittavan liittimelle: ylä- ja alakotelon, kosketinosat ruuviliitoksella sekä holkkitiivisteen. Valmispaketit sopivat hyvin standardiratkaisuksi ja ovat myös muokattavissa jälkikäteen.
Han-Port liittimet

Han-Port®

Han-Port® paneelikehykset ovat modulaarinen kokonaisuus, johon kuuluu pistorasioita ja data- ja signaaliportteja. Tutustu lisää!

ICC-liittimet

HARTING uusi liitintyyppi ICC (Installation Circular Connectors) on HARTINGin näkemys MIL-tyyppisestä liittimestä. ICC-liitin rakentuu koteloista, kosketinosasta ja kosketinpinneistä. Suurin eroavaisuus normaaliin MIL-liittimeen tulee ICC-liittimen kotelo- ja kosketinrakenteesta, jota pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan. Korkea IP-luokka ja pieni koko tekevät tästä luontevan ratkaisun moneen paikkaan mm. teollisuus, robotiikka, junateollisuus. Pyöreällä muotoilulla saadaan myös aikaan korkea pinnitiheys. ICC-liitin käyttää Han® sarjasta tuttuja D-sarjan kosketinpinnejä, joten uusia erikoistyökaluja ei tarvitse hankkia.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jaro VehanenJaro Vehanen

Tuotepäällikkö

+358403412469 040 3412 469

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti