Vaihteet

Vaihdevalikoimamme kattaa moottoreiden yhteydessä esiteltyjen planeetta-, hammas-, ja kulmavaihdemallien lisäksi myös isompia ja/tai tarkemman paikoituksen malleja. Hammas- ja kulmavaihteita voidaan kutsua myös spur-, mato- tai kierukkavaihde -nimillä. Valikoimastamme Transtecnon ja Fennerin vaihteet teollisuuden vaativiin ja/tai tarkkuutta vaativiin olosuhteisiin. Kyseisiltä merkeiltä saatavilla myös Cylo-vaihteet, kartiolieriövaihteet, tappivaihteet, Bevel-helical -vaihteet jne. Näistä teollisuuden vaativiin olosuhteisiin tarkoitetusta vaihteista saadaan jopa maximissaan 900 000 Nm:n vääntö ja välityskin voi olla 500:1.

Pyydä tarjous - Vaihteet
Vaihteet
Hammasvaihde Panasonic moottorille

Hammasvaihteet

Panasonicin induktiomoottorit on saatavilla hammasvaihteilla ja useilla eri välityssuhteilla. Vaihteissa on vinohampainen ensimmäinen pyörä, jolla saavutetaan hiljainen käyntiääni sekä hyvä hyötysuhde. Saatavilla on myös desimaalivaihde välityksellä 10:1, joka entisestään tiputtaa nopeutta ryömintänopeuksiin asti ja tällä saavutetaan korkea vääntömomentti. • Laaja valikoima • Kuulalaakeroidut vaihteet, elinikä 10 000 h • Hiljainen käyntiääni • Lämpösuoja 130ºC (ulkoinen kytkentä) • Hyväksynnät CE/UL/CCC
PB-2500J sisäinen virranvarmistusmoduuli

Tappivaihteet

Tappivaihdevalikoimaamme kuuluu Fennerin SMSR laadukkaat vaihteet. Maksimi momentti jopa 45 000Nm, mutta rakenteeltaan ne ovat erittäin kompakteja.
Kierukkavaihde

Kulmavaihteet

Italialaisen Transtecnon kulmavaihteet soveltuvat moniin eri teollisuuden tarpeisiin. Kulmavaihde voidaan yhdistää tehtaan omiin AC-, DC- ja BLDC-moottoreihin. Tämän lisäksi kulmavaihteen tai kierukkavaihteen kiinnittäminen onnistuu myös muihin merkkeihin standartoidun IEC-laipoituksen ansiosta. Kulmavaihde on varustettu pronssisella holkkiakselilla, ja hammaspyörä on karkaistua terästä. Kulmavaihteen runko on kestävää alumiinia. Transtecnon kulmavaihteet ja kierukkavaihteet ovat hiljaisia ja kestovoideltuja. Kulmavaihde ja kierukkavaihde voidaan myös varustaa ulostuloakselilla (kätisyys vaihdettavissa ja saatavilla myös kaksoisakseli) ja momenttituella. Välityssuhteet on valittavissa 5, 7.5, 10, 15, 20, 30, 40, 50, 60, 80 ja 100:1. Kulmavaihde toimii myös täysin pelkällä holkkiakselilla.
igus Drygear matovaihde

Igus Drygear

Iguksen valikoimista löytyy huolto -ja voiteluvapaa matovaihderatkaisu perinteisten metallisten vaihtoehtojen rinnalle. Iguksella on monen kymmenen vuoden kokemus korkeatasoisten polymeeriseosten valmistuksesta, joita he käyttävät omissa vaihderatkaisuissaan. Polymeeriseoksen ansiosta vaihteet ovat huolto -ja voiteluvapaita, hyvin kestäviä sekä kevyitä ja korvaavat erinomaisesti perinteiset vaihteet monessa sovellukessa.
Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti