Rajakytkimet

Rajakytkin toimittajamme Bernstein tarjoaa erittäin laajan valikoiman mekaanisia rajakytkimiä. Mekaanisia rajakytkimiä voidaan käyttää lähestymiskytkiminä ja päätyrajoina. Rajakatkaisin sisältää pakkotoimiset koskettimet ja lukuisia eri toimipäävaihtoehtoja. Bernsteinin rajakytkimet ovat markkinoilla jo käsite, laadukkaat tuotteet ja laaja valikoima takaa soveltuvuuden paikkaan kuin paikkaan. Bernsteinilta löytyy myös turvajalkakytkimiä hätäseistoiminnolla.

Yleistä rajakytkimistäRajakytkimet
Muovirunkoiset rajakytkimet

Muovirunkoiset rajakytkimet

Bernsteinin muovirunkoiset rajakytkimet ovat saatavilla yhdellä tai kahdella kaapeliulostulolla. Lukuisat eri toimipäävaihtoehdot helpottavat valintaa. Bernsteinilta löytyy myös modulaarinen uutuusrajakytkin IN65, joka koostuu toimipäästä, kotelosta ja kosketinelementistä. Toimipää on helposti käännettävissä ja asennus onnistuu ilman työkaluja. Comep tarjoaa laajan valikoiman pienoisrajakytkimiä, kaapelilla tai M12-liittimellä.
Metallirunkoiset rajakytkimet

Metallirunkoiset rajakytkimet

Bernsteinilta löytyy teollisuusrajakytkimiä alumiinirunkoisina, yhdellä tai kahdella kaapeliulostulolla. Lukuisat eri toimipäävaihtoehdot helpottavat valintaa. Comepilta löytyy laaja valikoima pienoisrajakytkimiä, kaapelilla tai M12-liittimellä.
Turvarajakytkimet avaimella

Turvarajakytkimet avaimella

Kielirajakytkimillä valvotaan ovien ja luukkujen tilaa. Tällöin vältetään mahdolliset onnettomuudet kun kytkimet valvovat tilankäyttöä ja kulkua. Valikoimista löytyy eri runko- ja kosketinvaihtoehtoja. Löydät myös tarvikkeet turvarajakytkimille avaimella.
Köysivetorajakytkin MN78-11 RP

Köysirajakytkimet

Bernsteinin tuotevalikoima sisältää monipuolisesti erikoiskytkimiä. Valikoimastamme löytyy hihnan sivuttaissiirron valvontaan kaksi hihnavahtia ja köysirajakytkimiä useita malleja eri voimilla.
Langaton rajakytkin

Langattomat raja- ja jalkakytkimet sekä painonapit

Sarjaan on saatavissa raja-, köysi- tai jalkakytkin sekä painonappi ja painonappikotelo. Toimilaite yhdistetään langattomasti releyksikköön, josta saadaan releulostulo. Yhteen releeseen voidaan yhdistää jopa 28 toimilaitetta. Toimilaite saa energiansa kineettisestä liike-energiasta, joka syntyy kun esimerkiksi rajakytkimen toimipäätä painetaan. Tehdasympäristössä kantama on 30 m ja vapaassa tilassa jopa 80 m. Lisäksi on saatavissa antenni, jolla kantamaa voidaan vahvistaa entisestään.
Mikrokytkimet

Mikrokytkimet

Crouzetin mikrokytkin valikoima sisältää useita eri runkokoja, toimipäitä ja liitäntävaihtoehtoja. Lisäksi valikoimasta löytyy lukuisia erikoismalleja, kuten magneettipuhallus, IP67, pakkotoimiset kärjet ja Atex.
Turvasaranakytkimet

Turvasaranakytkimet

Bernstein SHS3-turvasaranakytkimet on suunniteltu ovien ja luukkujen tilan valvontaan. Materiaalina turvasaranakytkimissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarana, joka on liitetty muovirunkoiseen kytkinkoteloon. Saranarajan etuja ovat vaikea ohitettavuus, joka estää onnettomuuksien tapahtumisen, kestävyys sekä helppo asennus. Saranan kytkentäpiste on vapaasti aseteltavissa.

Lisätietoa - Rajakytkimet

Muovirunkoiset ja metallirunkoiset rajakytkimet


Molempia löytyy yhdellä tai kahdella kaapeliulostulolla. Lukuisat eri toimipäävaihtoehdot helpottavat valintaa.

Erikoismallit


Bernsteinin laajasta erikoisrajakytkin valikoimasta löytyy köysirajakytkimet, solenoidikytkimet ja hihnavahdit.

Räjähdysvaarallisiin tiloihin


Valikoimastamme löytyy myös Ex-mallit räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Pienoisrajakytkimet ja mikrokytkimet


Crouzetilta ja Comepilta löytyy pienoisrajakytkimet ja mikrokytkimet.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Riku EerolaRiku Eerola

Tuotepäällikkö

+358403412433 040 3412 433

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti