Pulssianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Valikoimastamme löytyvät pulssi- ja absoluuttianturit, jotka hyödyntyvät optista tai magneettista lukutekniikkaa. BEI Sensors on edelläkävijä kosketuksettomassa lukutekniikassa ja erikoistunut myös asiakassovellettuihin tuotteisiin.
Pulssianturit

Lue aiheesta

Pulssianturien teoriaa

Absoluuttianturit

Absoluuttianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Valikoimastamme löytyy absoluuttiantureita lähes kaikkiin väyliin. BEI Sensors on toimittajana joustava, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.
Joustava akselikytkin

Akselikytkimet pulssiantureille

Joustavaa akselikytkintä suositellaan käytettäväksi aina pulssianturien kanssa. Kytkimen avulla voidaan estää akselin tärinöiden ja iskujen suora välittyminen pulssianturiin. Saatavilla on erilaisia joustavia akselikytkimiä, joista valittavana on sekä muovisia että metallisia vaihtoehtoja eri reikäkooilla varustettuina.
Erikoisanturit

Erikoisanturit

BEI Sensorsin erikoisanturivalikoima on erittäin monipuolinen. IO-Link-valikoima tarjoaa monipuolisesti inkrementti- ja absoluuttiantureita, jopa kosketuksettomina toimivina. Turva- ja ATEX-mallien valikoima kattaa lähes kaikki turva- ja tilaluokat, mikä on erittäin tärkeää vaativissa ympäristöissä. Nämä mallit on suunniteltu erityisesti turvallisuutta ja räjähdyssuojausta vaativiin ympäristöihin. Vaijerikelat ovat myös osa BEI Sensorsin tarjontaa, ja ne voidaan varustaa asiakkaan haluamalla anturilla. Takoanturit ovat erinomainen ratkaisu moottorin pyörimisnopeuden seurantaan. Analogia-antureilla puolestaan voidaan saada virta- tai jänniteviesti, kierroksen/kierrosten suhteessa. Tämä antaa mahdollisuuden tarkkailla ja mitata järjestelmän toimintaa eri tasoilla, mahdollistaen tarvittavat säädöt ja hallinnan.
Inkrementtianturit

Inkrementtianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Inkrementtiantureita löydät meiltä optisella tai magneettisella lukutekniikalla. BEI Sensors on toimittajana joustava, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.
Pulssianturit

Turvahyväksytty pulssianturi

SIL-turvahyväksytyt pulssianturit tarjoavat erinomaisen ratkaisun kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa SIL3/PLe-tason turvahyväksyntää. Valikoimastamme löytyy erikokoisia antureita, joista voit valita 58 mm tai 90 mm halkaisijan väliltä. Saatavilla on akseli- ja reikämallisia malleja. Pulssiantureiden kotelointiluokka on huippuluokkaa, IP68/IP69K, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin pölytiiviitä ja suojattu erittäin hyvin myös vedeltä.
Tarvikkeet pulssiantureille

Tarvikkeet pulssiantureille

Bei Sensorsin pulssiantureiden tarvikkeet tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin. Mittapyörät ovat hyödyllisiä tilanteissa, joissa pulssianturilla mitataan kohteen pituutta suoraan pinnasta. Supistusholkit ovat puolestaan käteviä pulssianturin reiän pienentämisessä akselin kytkemiseksi. Supistusholkki mahdollistaa pulssianturin turvallisen ja tarkan kiinnityksen akseliin, jolloin voidaan varmistaa luotettava mittaustulos.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Riku EerolaRiku Eerola

Tuotepäällikkö

+358403412433 040 3412 433

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti