Ohjauskalusteet

Ohjauskaluste valikoimaamme kuuluvat painonapit, valintakytkimet, hätäseispainikkeet, merkkilamput, nokkakytkimet ja kuormakytkimet. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä. Yksi luotettavuuden mittari on Bacon tuotteilleen antama 10 vuoden takuu.
Ohjauskalusteet
Ohjauskalusteet M12-liittimellä

Ohjauskalusteet M12-liittimellä

RAMO-sarja on nerokas alusta loppuun. Painopiste on nopeassa asennuksessa, optimaalisessa tilankäytössä ja turvallisessa vaihtamisessa, tavoitteena tehdä integrointi sovellukseen mahdollisimman helpoksi. Plug & Play M12-liitin mahdollistaa nopean, turvallisen ja joustavan asennuksen. Liitoskaapeli asennetaan painikkeeseen 135° kulmassa, joka mahdollistaa ohjauskalusteiden asentamisen lähekkäin sekä vaaka- että pystysuorassa. Kaapelin pituus on vapaasti valittavissa, näin vältytään tarpeettomilta kustannuksilta. RAMO EDGE:n avulla ohjauskalusteet voidaan asentaa mm. alumiiniprofiileihin ilman ylimääristä koteloa. Tämä tuo lisää vapautta ohjauskalusteiden sijoittelussa.
Painikkeet vihreä

Painikkeet

Ohjauskalustevalikoimaamme kuuluvat painonapit. Bacon 22 mm painikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä, joissa vaaditaan erityistä kestävyyttä ja suojaa.
Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon monitoimipainikkeiden kotelointiluokka on IP66 ja iskunkestävyys IK05. Käyttämällä silikonisuojaa LWA0223 saavutetaan IP67-kotelointiluokka. Monitoimipainikkeita on saatavilla kahdella tai kolmella painikkeella, koho- tai tasopainikkeena sekä valolla tai ilman.
Ohjauskalusteet

Hätäseispainikkeet

Baco tarjoaa laajan valikoiman hätäseispainikkeita teollisuuden sovelluksiin. Bacon hätäseispainikkeet täyttävät ISO 13850 ja IEC-standardit. Bacon tuotteilla on 10 vuoden takuu.
Sienipainikkeet punainen

Sienipainikkeet

Osana ohjauskalustevalikoimaamme ovat myös sienipainikkeet. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää luotettavasti vaativissa ympäristöissä. Sienipainikkeita on saatavilla veto-, kierto tai avainpalautuksella sekä palautuvana painikkeena valolla tai ilman. Monipuolisuus mahdollistaa sienipainikkeiden sovittamisen erilaisiin ohjaustarpeisiin.
Avain- ja valintakytkimet

Avain- ja valintakytkimet

Avainkytkimet ja valintakytkimet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
LED-merkkilamppu vihreä

Merkkilamppukalusteet

Merkkilamppukalusteet ovat osa ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja ne täyttävät iskunkestävyys luokituksen IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että merkkilamppukalusteita voidaan käyttää vaativissakin ympäristöissä.
Joystick ohjauskalusteet

Muut ohjauskalusteet

Valikoimistamme löytyvät mm. joystickit, potentiometrit ja potentiometrivääntimet, LED-asennonosoittimet sekä USB-paneeliliitin. Asennus 22,5 mm aukkoon. Tutustu alta tarkemmin erilaisiin ohjauskalusteisiin!
Hätäseispainikkeet

Koteloidut hätäseispainikkeet

Koteloidut hätäseispainikkeet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Konedirektiivissä erotetaan pysäytys ja hätäpysäytys toisistaan. Pysäytyspainikkeen pitää olla väriltään musta, mutta se voi olla myös punainen. ISO 13850 -standardin (entinen EN 418) mukaan hätäseispainikkeen tulee olla punainen ja keltaisella pohjalla. Lisäksi säännös vaatii, että kontakti ei saa avautua ennen kuin painike lukittuu ja painikkeen pitää olla manuaalisesti palautettava. Bacon hätäseispainikkeita on saatavana kolmessa koossa; Ø32 mm, Ø40 mm ja Ø54 mm. Sekä veto-, kierto- ja avainpalautuksella. Vakiona suomen- ja englanninkielinen teksti, painatukset saatavana myös muilla kielillä. Bacon LBX-koteloon sopii maksimissaan kolme kosketinyksikköä. Kotelot ovat saatavilla myös mm. M12-liittimellä tai holkkitiivisteellä.
Painikekotelo "YLÖS-STOP-ALAS" 1 NO+1 NC+1 NO

Painonappikotelot

Painonappikotelot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
Kosketinyksikkö LED-lohkolla

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
Kyltit ja pidikkeet

Tarvikkeet ohjauskalusteille

Ohjauskalusteisiin liittyvät tarvikkeet ovat olennainen osa ohjausjärjestelmien kokoonpanoa ja ylläpitoa. Nämä tarvikkeet tarjoavat lisätoimintoja ja varmuutta ohjauslaitteiden käyttöön. Tutustu tuotteisiin alta!
Riippuohjaimet ja joystickit

Riippuohjaimet ja joystickit

Valikoimastamme löytyy erilaiset riippuohjaimet, painikekotelot ja joystickit kaikkiin tarpeisiin. Riippuohjain tarjontaamme kuuluvat pää- ja apuvirtaohjatut sekä EX-mallit. Laajasta joystick valikoimasta on saatavilla malleja niin kytkimillä, potentiometrillä ja analogia signaalilla. Liikerataa on myös mahdollista muokata tarpeisiin sopivaksi, jotta voidaan saavuttaa optimaalinen ohjauskokemus laitteistossa. Kahvojen suhteen tarjoamme useita vaihtoehtoja, kuten napit, liipaisinpainikkeet ja kuolleen miehen kytkimet. Koska mahdollisia kombinaatiota on todella runsaasti, kaikki joystick-mallimme tehdään aina tehdastilauksella. Tämä mahdollistaa yksilöllisen ja räätälöidyn ohjausratkaisun tarpeidenne mukaisesti.
Platinum metalliset ohjauskalusteet

Platinum metalliset ohjauskalusteet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman metallisia ohjauskalusteita, jotka on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin. Valikoimaan kuuluvat metalliset painikkeet, valintakytkimet, merkkilamput, sienipainikkeet, hätäseispainikkeet sekä painonappikotelot. Lovaton metallisten ohjauskalusteet täyttävät kotelointiluokat IP66/IP67/IP69K, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden haastavissa olosuhteissa.
Nokkakytkimet

Nokkakytkimet

Bacolla on yli 50 vuoden kokemus nokkakytkimien valmistamisesta. Vakiokytkinten lisäksi Baco pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä. <h2 style="font-size:20px;">Lähes rajaton määrä kytkentävaihtoehtoja</h2>Vakiokytkinten lisäksi pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä, tällä hetkellä tietokannassa on yli 50 000 erilaista kytkentäkuvaa nokkakytkimille. OEM:n teknisellä osastolla Turussa pystymme valmistamaan nopealla aikataululla PR12-sarjan (16 A) erikoisnokkakytkimiä, muut erikoiskytkimet valmistetaan Bacon tehtaalla Ranskassa. <h3 style="font-size:16px;">Asennusvaihtoehdot</h3>Nokkakytkimet voidaan asentaa paneeliin joko ruuveilla tai pikakiinnityksellä Ø22,5 mm reikään. Paneeliasennuksen lisäksi saatavilla on DIN-kiskoon tai pohjalevyyn asennettavat kytkimet sekä koteloidut kytkimet.
Kuormakytkimet

Kuorma- ja vaihtokytkimet

Kuorma- ja vaihtokytkin valikoimme kattaa kytkimet 16 A aina 1000 A asti.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti