Ohjauskalusteet

Ohjauskaluste valikoimaamme kuuluvat muoviset ja metalliset painonapit, valintakytkimet, hätäseispainikkeet ja painikekotelot sekä merkkilamput, riippuohjaimet, joystickit, nokkakytkimet ja kuormakytkimet.
Ohjauskalusteet
Ohjauskalusteet M12-liittimellä

Ohjauskalusteet M12-liittimellä

RAMO-sarja on nerokas alusta loppuun. Painopiste on nopeassa asennuksessa, optimaalisessa tilankäytössä ja turvallisessa vaihtamisessa, tavoitteena tehdä integrointi sovellukseen mahdollisimman helpoksi. Plug & Play M12-liitin mahdollistaa nopean, turvallisen ja joustavan asennuksen. Liitoskaapeli asennetaan painikkeeseen 135° kulmassa, joka mahdollistaa ohjauskalusteiden asentamisen lähekkäin sekä vaaka- että pystysuorassa. Kaapelin pituus on vapaasti valittavissa, näin vältytään tarpeettomilta kustannuksilta. RAMO EDGE:n avulla ohjauskalusteet voidaan asentaa mm. alumiiniprofiileihin ilman ylimääristä koteloa. Tämä tuo lisää vapautta ohjauskalusteiden sijoittelussa.

Muoviset ohjauskalusteet

Ohjauskaluste valikoimaamme kuuluvat painonapit, valintakytkimet, hätäseispainikkeet, merkkilamput ja painikekotelot. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä. Yksi luotettavuuden mittari on Bacon tuotteilleen antama 10 vuoden takuu.
Platinum metalliset ohjauskalusteet

Metalliset ohjauskalusteet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman metallisia ohjauskalusteita, jotka on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin. Valikoimaan kuuluvat metalliset painikkeet, valintakytkimet, merkkilamput, sienipainikkeet, hätäseispainikkeet sekä painonappikotelot. Lovaton metallisten ohjauskalusteet täyttävät kotelointiluokat IP66/IP67/IP69K, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden haastavissa olosuhteissa.
Riippuohjaimet ja joystickit

Riippuohjaimet

Valikoimastamme löytyy erilaiset riippuohjaimet, painikekotelot kaikkiin tarpeisiin. Riippuohjain tarjontaamme kuuluvat pää- ja apuvirtaohjatut sekä EX-mallit.
Juliet

Joystickit

Joystick valikoimasta on saatavilla malleja niin kytkimillä, potentiometrillä ja analogia signaalilla. Liikerataa on myös mahdollista muokata tarpeisiin sopivaksi.
Nokkakytkimet

Nokkakytkimet

Bacolla on yli 50 vuoden kokemus nokkakytkimien valmistamisesta. Vakiokytkinten lisäksi Baco pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä. <h2 style="font-size:20px;">Lähes rajaton määrä kytkentävaihtoehtoja</h2>Vakiokytkinten lisäksi pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä, tällä hetkellä tietokannassa on yli 50 000 erilaista kytkentäkuvaa nokkakytkimille. OEM:n teknisellä osastolla Turussa pystymme valmistamaan nopealla aikataululla PR12-sarjan (16 A) erikoisnokkakytkimiä, muut erikoiskytkimet valmistetaan Bacon tehtaalla Ranskassa. <h3 style="font-size:16px;">Asennusvaihtoehdot</h3>Nokkakytkimet voidaan asentaa paneeliin joko ruuveilla tai pikakiinnityksellä Ø22,5 mm reikään. Paneeliasennuksen lisäksi saatavilla on DIN-kiskoon tai pohjalevyyn asennettavat kytkimet sekä koteloidut kytkimet.
Kuormakytkimet

Kuorma- ja vaihtokytkimet

Kuorma- ja vaihtokytkin valikoimme kattaa kytkimet 16 A aina 1000 A asti.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti