Lämmitys

Valikoimistamme löydät valikoiman erilaisia lämmittimiä hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen. Lämmitintyypit valikoimassamme ovat PTC-lämmittimet, taipuisat tasolämmittimet ja lämmityskaapelit.

PTC-lämmittimiä käytetään monissa erilaisissa käyttökohteissa aina koteloiden ja öljysäiliöiden lämmityksestä isojenkin tilojen lämmittämiseen. Lämmittimet perustuvat itsestään säätyvään PTC-teknologiaan, jota erilaisten asennusprofiilien avulla voidaan hyödyntää niin ilman lämmittämiseen kuin erilaisten tasojen tai vaikka nesteen lämmitykseen. PTC-lämmittimien valmistajana toimii DBK, joka on PTC-teknologian yksi edelläkävijöistä ja kehittäjistä uusille markkinoille. DBK on perinteinen Saksalainen valmistaja, joka kehittää myös asiakaskustomoituja lämmittimiä.
Kaappi- ja kotelolämmittimet konvektio

Lisätietoa - Lämmitys

Taipuisat tasolämmittimet perustuvat perinteiseen vastuslankaan tai siitä kehitettyyn etsattuun kalvoon, jotka mahdollistavat asiakaskohtaiset ratkaisut niin muodon kuin tehon suhteen. Tasolämmittimet voidaan valmistaa myös liimapinnoilla, valmiiksi alumiinilevyyn asennettuna tai vulkanoituvalla materiaalilla. Tasolämmittimiin voidaan myös liittää erilaisia termostaatteja niin pinnalle kuin johtoon valmiiksi liitettynä, joiden kanssa voidaan tarkkailla niin lämmittimen pinnan lämpötilaa kuin esimerkiksi kotelossa olevan ilman lämpötilaa.

Lämmityskaapelit valikoimassamme ovat perinteisiä, joissa lämmitystä ohjataan ulkoisesti. Lämmityskaapelit ovat myös asiakaskustomoitavissa eri pituuksiin tai esimerkiksi liittimillä. Heatfor toimii valmistajanamme niin tasolämmittimille kuin lämmityskaapeleille.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Kari MatkalaKari Matkala

Tuotepäällikkö

+358403412332 040 3412 332

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti