M8-, M12- ja 7/8"-liittimet

Molex pyöreät teollisuusliittimet ovat tunnettuja Brad tuotenimestä. Nimi on peräisin Brad Harrison nimiseltä henkilöltä, jonka perustama yritys kehitteli ja ryhtyi valmistamaan autoteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäiset pikaliittimet valmistettiin 70-luvulla ja ne tunnetaan yhä Mini-Change eli 7/8" liittiminä. Pikaliittimien käytön edut teollisuudessa havaittiin nopeasti ja Daniel Woodhead Inc kehitteli myös ensmmäiset M12 Micro-Change liittimet ja passiiviset kytkentäkeskukset. Nykyisin Brad ja mPm teollisuusliittimet kuuluvat Molex LLC:n valikoimaan. Yritys on tunnettu innovatiivisena elektroniikkaliitin valmistajana ympäri maailman.
M8-liittimet, M12-liittimet ja 7/8-liittimet
M12 liitinkaapeli

M12-liittimet

M12-liittimiä käytetään yleisesti antureiden ja lähestymiskytkimien pikaliittiminä. Nykyään niitä käytetään paljon myös kenttäväyläkaapeloinnissa ja tehonsyöttöön. M12-liittimet ovat standardin IEC 61076-2-101 mukaisia teollisuusliittimiä. Varastovalikoimamme M12-liittimistä on laaja ja voimme tarjota myös asiakassovellettuja liitäntätekniikan ratkaisuja. Edustamamme tuotemerkit ja toimittajat ovat alansa johtavia valmistajia.
M8 -liittimet

M8-liittimet

M8-anturiliittimet ovat yleisiä valokennoissa, magneettikytkimissä ja induktiivisissa antureissa. Molex Nano-Change M8 -anturiliitin valikoima on kattava. Varastovalikoimaamme kuuluuvat M8-anturikaapelit PVC, PUR ja WSOR kaapelilla. Lisätarvikkeena on saatavana runkoliittimiä ja kenttäliitettäviä liittimiä.
Mini-Change 7/8" liittimet

7/8" Mini-Change liittimet

Molex Mini-Change-liittimet tunnetaan myös 7/8"-sarjan liittiminä. Mini-Change-mallisarja on kehitetty 1970 luvulla ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin Daniel Woodhead LTD:n toimesta. Mini-Change-sarjan liittimiä käytetään yhä monissa teollisuuden sovelluksissa kun tarvitaan luotettavaa pikaliitintä tehonsyöttöön.
Välikaapelit M12/M8-liittimillä

Välikaapelit M12/M8 liittimillä

Molex valetut välikaapelit M12- ja M8-liittimillä saatavana häiriösuojattuina tai ilman häiriösuojaa. Tutustu!
M12 kytkentäkeskus

Kytkentäkeskukset

Molex-kytkentäkeskuksia käytetään antureiden ja kytkimien liittämiseen keskitetysti toimilaitteiden ja ohjauselektroniikan välille. Niitä voi käyttää myös venttiilien ohjaukseen. Keskuksessa on M8 tai M12 liittimet tuloja tai lähtöjä varten. Kytkentäkeskuksessa on yleensä LED-indikaatio PNP kytkennällä ja niissä on kiinteällä valettu 5...15m pituinen syöttökaapeli. Niitä saa myös Mini-Change tai M23 liittimellä. Molex valikoimaan kuuluvat myös erilaiset välikaapelit kytkentäkeskuksesta toimilaitteille. Kaapeloinnista tulee selkeän näköinen ja huoltotoimenpiteet helpottuvat kun vioittuneen toimilaitteen tai kaapelin voi vaihtaa nopeasti.
M12 liitinkaapeli naaras L-koodattu

M12 Power -liitinkaapelit

Molex Brad M12 L-koodatut liitinkaapelit ovat IEC-normin 61076-2-111 mukaisia liittimiä tehonsyöttöön. Ulkonäkö muistuttaa tavallista A-koodattua anturiliitintä mutta L-koodatun powerliittimen virrankesto on 16 A ja maksimi käyttöjännite 63 V. L-koodattu liitin on kompaktin kokoinen pikaliitin jopa 5x2,5 mm² kokoiselle kaapelille. Valettu liitin on vesi- ja pölytiivis ja yhdessä öljynkestävän WSOR-kaapelin kanssa soveltuu käytettäksi liikkuvissa laitteissa ja energiasiirtoketjussa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Petteri TarvolaPetteri Tarvola

Tuotepäällikkö

+358403412424 040 3412 424

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti