Lämmönhallintamateriaalit

Valikoimastamme löydät Henkelin Bergquist lämmönhallintamateriaalit. Valikoima pitää sisällään lämpöä johtavat matot ja massat, joita käytetään esimerkiksi komponentin ja jäähdytyslevyn, tai komponentin ja kotelon välissä. Tavallisesti komponenttien, heat-sinkkien tai koteloiden pinnat ovat hyvin läheltä katsottuna epätasaisia ja rosoisia, ja näinollen yhdistettäessä pintojen kontakti lämmön johtumisen kannalta on huono. Ohuella ja joustavalla lämpöä johtavalla materiaalilla kontakti saadaan helposti maksimoitua, ja lämmönjohtokyky moninkertaistettua.

OEM Finland on Henkelin elektroniikkateollisuuden materiaalien valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.
Juotosmateriaalit
Taipuisat kalvolämmittimet

Thermal gap fillers

Henkelin BERGQUIST-brändi, joka on hyvin suunniteltuja, lämpöä johtavia nesteitä, on suunniteltu erityisesti tukemaan optimaalista annosteluohjausta erinomaisella lämpö- ja mekaanisella suorituskyvyllä. Nestemäisessä muodossa oleva materiaali luo käytännöllisesti katsoen nolla rasituksen komponenteille kokoonpanossa. Sitä voidaan käyttää rajapintojen ja monimutkaisimpien topografioiden ja monitasoisten pintojen kanssa. Ne tarjoavat juuri oikean paksuisen kalvon epätasaiselle pinnalle.
Thermal gap pads

Thermal gap pads

Henkel kehitti GAP PAD-lämpörajapinnan materiaaliperheen vastaamaan elektroniikkateollisuuden kasvavaa tarvetta lämmönhallintamateriaaleille, joilla on parempi yhteensopivuus, korkeampi lämpötehokkuus ja helpompi käyttö. GAP PAD tarjoaa tehokkaan lämpöliitännän jäähdytyselementtien ja elektronisten laitteiden välille, joissa esiintyy epätasaisia pintakuvioita, ilmavälejä ja karkeita pintamateriaaleja.
Päätylevyt PRK push-in liittimille

SIL pads & Q-pads

SIL PAD lämpöäjohtavat eristeet on monissa muodoissaan siisti ja tehokas vaihtoehto lakoille ja geeleille monenlaisissa elektronisissa sovelluksissa. KYSY VALIKOIMASTAMME LISÄÄ.
Lämpöä johtavat materiaalit

Thermally conductive adhesives

Henkelin lämpöliimat luovat komponentin mekaanisen kiinnityksen jäähdytyslevyyn, jossa on lämmönsiirto-ominaisuuksia tarvitsematta lisäliittimiä. Liqui-Bond -tuoteperhe tarjoaa myös elastisia ominaisuuksia, jotka auttavat lievittämään CTE-epäsopivuuksia. Nämä nesteet, teipit, tyynyt sekä seokset merkitsevät luotettavaa sekä korkeaa lämpötehoa ja huomattavasti vähemmän jätettä.
Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti