Kaksoisruuvipumput

Kaksoisruuvipumppu soveltuu käytettäväksi vapaasti virtaavien aineiden kanssa, riippumatta aineen koostumuksesta (vesipitoisuus, korkea viskositeetti, hiukkasmainen kuitu tai kaasuseoksen kanssa). Huoltoystävällisellä kaksoisruuvipumpulla on erittäin hyvä imuteho, joka hellävaraisesti käsittelee kaikki vapaasti virtaavat aineet jopa 300 m³/h asti.

Kaksoisruuvipumpun suuri joustavuus nopeudessa mahdollistaa saman pumpun käytön CIP-pumppuna. CIP-järjestelmät vähentävät huomattavasti investointikustannuksia, kun ohituslinjastoa, joka sisältää putket, venttiilit ja ohjausjärjestelmät, ei tarvitse asentaa. Kaksoisruuvipumpulla on selkeitä etuja muihin pumppausperiaatteisiin, kuten keskipako-, lohkoroottori- ja hammaspyöräpumppuihin, varsinkin kun on kyse joustavuudesta, hygieniasta ja sykkeettömästä virtauksesta.

HYGHSPIN-kaksoisruuvipumput ovat saatavana kompaktina versiona ko’oissa 50, 70 ja 90 ja vapaalla akselilla ko’oissa 70, 90 ja 125. Pumput voivat tuottaa painetta jopa 35 baaria koosta ja rakenteesta riippuen.
Kaksoisruuvipumput

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jonne KaarelaJonne Kaarela

Tuotepäällikkö

+358403412392 040 3412 392

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti