Julkaistu: 2024-06-05

IIOT – Kun haluat digitalisoida yrityksesi

Olemme jo vuosien ajan kehittäneet IIOT-valikoimaa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Tuotealueemme tarjoavat käyttöösi huippuosaamista ja laajan valikoiman erilaisia tuotteita, jotka helpottavat digitalisointia. Lue tästä, miten voimme auttaa sinua siinä!

Tuki

MITÄ IOT TARKOITTAA?

IOT tarkoittaa esineiden internetiä (Internet of Things). Esineiden internet on verkko, johon liitetyt laitteet viestivät keskenään ja antavat käyttäjille hyödyllistä tietoa internetin välityksellä. Laitteita, jotka voivat viestiä toisilleen tällä tavalla, kutsutaan yleensä älylaitteiksi. Niiden keräämät tiedot auttavat tehostamaan ajankäyttöä, vähentämään kustannuksia ja parantamaan elämänlaatua.

MITÄ IIOT TARKOITTAA?

IIOT tarkoittaa teollista internetiä (Industrial Internet of Things), joka on esineiden internetin alaluokka. Yleensä teollisella internetillä viitataan IOT-tekniikoihin, joita käytetään teollisuudessa. IIOT perustuu tietoa kerääviin älylaitteisiin. Internetin avulla yhteen kytketyt koneet, komponentit, laitteet ja tuotteet viestivät keskenään ja jakavat hyödyllisiä tietoja ihmisille ja järjestelmille. Näin saadut tiedot auttavat kehittämään järjestelmiä, työmenetelmiä ja menettelyjä tai jopa kehittämään täysin uusia työskentelytapoja. IIOT tarkoittaakin kokonaisuutta, jossa ihmiset, sovellukset ja laitteet muodostavat yhteisen ja yhdessä toimivan ekosysteemin.
IIOT kokonaisuus

MITÄ HYÖTYÄ TEOLLISESTA INTERNETISTÄ ON?

Teollisen internetin käyttö kannattaa siksi, että usein älylaitteet osaavat analysoida dataa paremmin ja tehokkaammin kuin ihmiset. Älylaitteet ja järjestelmät havaitsevat pullonkauloja ja ongelmia, mikä auttaa kehittämään tuotanto- ja toimitusketjun kaikkia osia. Ne helpottavat kehitysmahdollisuuksien tunnistamista ja faktatietoon perustuvien päätösten tekemistä.

Tuottavampaa ja tehokkaampaa työskentelyä

TUOTTAVAMPAA JA TEHOKKAAMPAA TYÖSKENTELYÄ

Uusien alustojen avulla voidaan kerätä, tarkastella ja analysoida dataa. Tämän ansiosta prosesseista saadaan tuottavampia ja tehokkaampia.

Parempaa laatua

Parempaa laatua

Koska manuaaliset prosessit ja työtehtävät vähenevät, myös valmistuksen suurin, manuaalisesta työskentelystä johtuvat riskit pienenevät.

Vähemmän kustannuksia

Vähemmän kustannuksia

IIOT-ratkaisut ja niihin sisältyvät työkalut auttavat vähentämään kustannuksia ja tuovat uusia tuloja. Kun liiketoiminnasta, tuotannosta, myynnistä ja muusta saadaan faktatietoa, yritys voi ohjata liiketoimintaa kannattavampaan suuntaan.

MITEN OEM VOI AUTTAA ASIASSA?

Olemme jo vuosien ajan kehittäneet IIOT-valikoimaa yhdessä kumppaneidemme kanssa. OEM on osaava ja ammattitaitoinen kumppani, joka kuuntelee asiakkaita. Käymme yhdessä läpi, mikä ratkaisu sopii parhaiten omiin digitalisointitarpeisiisi.

Pyrimme tarjoamaan sinulle kokonaisratkaisun, joka helpottaa digitaalista siirtymää. Valikoimamme perustuu automaatiotuotteisiin, joita olemme myyneet ja markkinoineet jo lähes 50 vuoden ajan. Tarkasti suunniteltu tuote- ja palveluvalikoimamme sisältää nyt myös tuotteita ja osaamista, joilla taatusti onnistut tietojen keräämisessä ja erilaisten pilvipalvelujen käyttämisessä.

ok TUOTTEET

ok OSAAMINEN

ok PROJEKTINHALLINTA

NELJÄ KYSYMYSTÄ, JOITA KANNATTAA POHTIA ENNEN DIGITALISOINNIN ALOITTAMISTA

 

yksi Tiedetäänkö koko yrityksessä, mikä tulevaisuudessa on mahdollista?

 

kaksi Jos saisit antureista reaaliaikaista tietoa, mitä haluaisit parantaa tuotannossasi?

 

kolme Oletko perehtynyt mahdollisuuksiin, joita modernit teknologiat ja digitalisaatio ovat tuoneet tullessaan?

 

neljä Keräätkö ja säilytätkö jo dataa, ja kuka omistaa tämän datan?

IIOT apua tarvittaessa

Teollisuuden historia

TEOLLISUUS 1.0

Teollinen vallankumous sai alkunsa ensimmäisen mekaanisten tuotantolaitosten myötä. Töitä ei enää tehty pelkästään hartiavoimin, vaan tuotantoon alettiin vähitellen käyttää esimerkiksi vesivoimaa ja höyrykoneita. 

TEOLLISUUS 2.0

Teollisen vallankumouksen toisessa vaiheessa keksittiin sähkökäyttöisiä koneita, jotka paitsi tehostivat tuotantoa, myös vähensivät kustannuksia ja kevensivät raskaita työvaiheita.

TEOLLISUUS 3.0

Teollisen vallankumouksen kolmannessa vaiheessa tuotantoa automatisointiin ja tuotannossa alettiin käyttää tietokoneita, tietojärjestelmiä ja robotteja. 

TEOLLISUUS 4.0

Teollisuus 4.0 tarkoittaa teollisen vallankumouksen neljättä vaihetta, jossa dataa ja tiedonsiirtoa hyödyntävät teknologiat yleistyvät nopeasti. Tämä vaihe on askel eteenpäin edeltävästä vaiheesta. Siinä tietokoneet ja muut älylaitteet viestivät keskenään sähköisen verkon välityksellä.
IIOT historia

KeskuskomponentitKESKUSTUOTTEET

AUTAMME SINUA TIEDONSIIRROSSA

OEM:n oma Keskus-tuotealueemme auttaa mielellään, kun suunnittelet seuraavaa askelta yritystoimintasi digitalisoinnissa.

Kotitalouksissa käytetty tekniikka on kehittynyt huimaavaa vauhtia. Sama ilmiö on nyt havaittavissa teollisuudessa. Tuotantolaitokset haluavat panostaa digitalisointiin, jotta ne pysyisivät mukana kehityksessä. Olemme tukenasi digitalisoinnin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme sinulle sekä tuotteita että osaamista.

Tekniikka kehittyy yhä nopeammin. Pysyäksemme kehityksen aallonharjalla kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja osaamistamme. Seuraamme ja selvitämme uusia tavarantoimittajia ja huolehdimme siitä, että myös nykyiset tavarantoimittajat kehittävät toimintaansa. Yhä useammat yhteistyökumppanimme ovat vähitellen siirtyneet perinteisistä "mykistä" laitteista älylaitteisiin, jotka viestivät keskenään tai käyttäjien kanssa. Esimerkkejä tästä ovat perinteisistä releistä jatkokehitellyt tiedonsiirtoreleet. Valmistajien keskuudessa trendinä onkin kehittää entistä hyödyllisempiä ja monikäyttöisempiä tuotteita, joissa on monia eri ominaisuuksia (esim. näytöllä varustetut Puls-teholähteet).

KYSYNTÄ ON KASVUSSA

IIOT-ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Ratkaisuja tarvitaan esimerkiksi silloin, kun työntekijät joutuvat syystä tai toisesta hoitamaan töitään etänä. Älytuotteiden ja IIOT-ratkaisujen avulla asiakkaamme voivat vaikkapa kalibroida ohjauskoteloita kotikonttoristaan. Varsinaiseksi huipputuotteeksi on osoittautunut esimerkiksi Tosibox-etäyhteyslaite.

IIOT-ratkaisuista on hyötyä myös silloin, kun työntekijöitä halutaan suojella riskeiltä, joita koneiden manuaalinen käsittely voi aiheuttaa. Kun tietyt painikkeet korvataan virtuaalisesti, työntekijät voivat tarkkailla ja ohjata konetta turvallisen matkan päästä.

PIDENNÄ NYKYISTEN KONEIDEN KÄYTTÖIKÄÄ

Yhä useammissa yrityksissä on ymmärretty, että koneiden käyttöikää voi pidentää valvomalla tuotantoa älylaitteilla, jotka vastaanottavat lähetinlaitteiden signaaleja. Älylaitteilla voidaan seurata koneen käyttöaikaa, tuotantomäärää ja kuntoa. Toiminta-ajalta tallennetut tiedot puolestaan auttavat havaitsemaan toistuvia kaavoja, joiden avulla on helpompi päättää tulevista toimista. Asian voisi nähdä niin, että vanhemmalle koneelle tehdään IIOT-teknologian avulla uusi sähköinen kotelointi, joka kertoo, kun kone kaipaa huoltoa. Tämä vähentää odottamattomia ja tarpeettomia tuotantokatkoksia. Voit valvoa tarkasti tuotantoa ja suunnitella koneen huoltotunnit sopivaan ajankohtaan niin, että vaikutukset tuotantoon pysyvät minimaalisina.

Juuri oikeiden tietojen ja IIOT-teknologian avulla voit taata turvalliset työolot ja lisätä tuotantolinjasi tuottavuutta. Jos kaipaat apua tai lisätietoa, autamme mielellämme.

Teollisuustietokoneet

Valikoimastamme löytyy teollisuustietokoneita vaativaan teollisuuskäyttöön, ajoneuvoihin ja logistiikkaan. Teollisuustietokoneet voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. On tarve sitten grafiikkatehossa tai laskentatehossa. Kevyempiä gateway-tietokoneita tiedonkeruuseen löytyy myös valikoimasta. Tarjoamillamme teollisuustietokoneilla on laaja käyttölämpötila-alue ja meiltä löytyy myös IP69K-luokitellut mallit. Kaikki teollisuustietokoneemme on varustettu iDoor-järjestelmällä, joka takaa helpon laajennettavuuden standardiliitäntöjen lisäksi. iDoor-moduuleita löytyy tällä hetkellä yli 35 eri mallia mm. Profinet, EtherCat, EtherNet / IP ja monia muita. Verkko ja kommunikaatio tuotteista löydät turvallisia etäyhteystuotteita Tosiboxilta ja hallittavia ja ei-hallittavia verkkokytkimiä Advantechilta. Verkkokytkimiä löytyy myös PoE-lähdöillä.

Verkko ja kommunikaatio

IOT tarkoittaa esineiden internetiä (Internet of Things). Esineiden internet on verkko, johon liitetyt laitteet viestivät keskenään ja antavat käyttäjille hyödyllistä tietoa internetin välityksellä. Laitteita, jotka voivat viestiä toisilleen tällä tavalla, kutsutaan yleensä älylaitteiksi. Niiden keräämät tiedot auttavat tehostamaan ajankäyttöä, vähentämään kustannuksia ja parantamaan laatua. Tarpeisiin löytyy laitteet yksittäisien I/O tietojen keruuseen, teollisuuden eri kenttäväylien muuntamiseen, ethernet kytkimet kaikkiin teillisuuden tarpeisiin ja langattomat tiedonsiirrot Wifi/Bluetooth pohjaisesti.

Teholähteet

Pulsin teholähteet ovat erittäin kompakteja, pienihäviöisiä, korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Valikoimaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset teholähteet, DC-UPS:t, DC/DC-muuntimet, redundanttiteholähteet, erotusmoduulit ja tarvikkeet. Lähtöjännitteet vaihtelevat 5-72 V DC välillä ja teho 15 – 960 W välillä. Laajan hyväksyntä paketin myötä teholähteet soveltuvat useisiin eri sovelluksiin.

Kaapeli & LiitäntätekniikkaKAAPELI & LIITÄNTÄTEKNIIKKA

VARMISTA TIEDONKULKU KAAPELEILLA

Tehokas tiedonsiirto on tärkeä osa IIOT-ratkaisuja. Kaapeli-tuotealueemme tarjoaa ratkaisuja, joilla voit varmistaa eri osien välisen viestinnän. Nämä ratkaisut liittyvät kaapeleihin, joita tarvitaan digitalisoidun yrityksen viestinnässä ja tiedonsiirrossa. Hyvä valinta on esimerkiksi ethernet-kaapeli.

VÄHENNÄ VERKKOINFRASTRUKTUURIN KUORMITUSTA

Teollisen internetin ja teollisuuden digitalisoinnin myötä myös siirrettävät tietomäärät kasvavat. Jotta verkkoinfrastruktuuri ei kuormittuisi liikaa, tietotulvaan kannattaa varautua sopivalla kaapeloinnilla, joka lisää kaistanleveyttä.

KAAPELEITA KAIKKIIN TARPEISIIN

Varastossamme on aina kaapelikieppejä (100 m) ja kaapelikeloja (500 m). Voimme myös hankkia muita mittoja tarpeidesi mukaisesti. Tietenkin ostat vain sen, mitä tarvitset. Emme halua tuhlata materiaaleja tai periä turhia maksuja. Teemme yhteistyötä useiden johtavien kaapelinvalmistajien kanssa. Niiden vakiovalikoimat ovat aina saatavilla kauttamme. Joskus ratkaisuissa tarvitaan kaapeleita, joita ei ole saatavilla markkinoilla. Silloinkin autamme sinua löytämään juuri sopivan ratkaisun, joka täyttää yksilölliset tarpeesi – tarvittiinpa siihen pientä korjailua tai suurempia teknisiä muutoksia.

SEURAA KETJUN JA KAAPELEIDEN TILAA ISENSE-RATKAISUJEN AVULLA

Kaapeliketjujen ja kaapeleiden käyttöikä riippuu siitä, missä niitä käytetään. Kaapeleiden kunnon seuraamisessa apuna on kustannustehokas ja toimintavarmuuden takaava isense-ratkaisu. Igusin kehittämään isense-tuoteperheeseen kuuluvat älytarrat auttavat suunnittelemaan kunnossapitotöitä ja pitämään niiden kustannukset kurissa.

Isensen erilaiset anturit ja valvontamoduulit mittaavat esimerkiksi kulumista, työntövoimia, sähköisiä ominaisuuksia ja asennusmittoja käytön aikana. Ne ilmoittavat vaihto- tai korjaustarpeesta jo hyvissä ajoin. Voit seurata helposti, milloin komponentti on aika vaihtaa, ennen kuin se lakkaa toimimasta kokonaan. Näin myös tuotantokatkokset pysyvät lyhyempinä, mikä säästää aikaa ja rahaa.

 

Ajoneuvotuotteet Ajoneuvo

SEURAA KONEIDESI KUNTOA REAALIAIKAISESTI

Uudet koneet varustetaan yhä useammin alusta alkaen järjestelmillä, jotka auttavat käsittelemään tehokkaasti suuriakin tietomääriä. Digitalisointiin ja kytkentään on hyvä valmistautua seuraamalla ja tarkastamalla, missä kunnossa koneet ovat käytön aikana.

DIGITALISOINNIN SUOSIO KASVAA

Valmistajamme ovat teknologian edelläkävijöitä. Olemmekin huomanneet, että asiakkaat toivovat nyt mahdollisuutta viestiä koneidensa kanssa. Valikoimassamme on esimerkiksi ohjauslaitteita, jotka voidaan yhdistää pilvipalveluun. Toisinaan laitteet on integroitu koneisiin. Silloin avuksi tarvitaan antenneja, joilla laitteista voidaan siirtää tietoja.

TARKASTELE TIETOJA MILLOIN JA MISSÄ TAHANSA

Meiltä saat teollisuuteen tarkoitettuja tabletteja eri malleissa ja eri käyttöjärjestelmillä. Tehokkaat laitteemme sopivat myös haastavimpiin olosuhteisiin.

ESIMERKKI

Hyvä esimerkki IIOT-teknologian hyödyllisyydestä on trukki, johon asennetaan älylaitteita. Trukin kunnosta kerätyn datan avulla huoltoteknikot pääsevät suoraan käsiksi toimintatietoihin ja vikakoodeihin ja voivat helposti päättää tarvittavasta huollosta. Tietoa voidaan kerätä myös trukin käyttömäärästä ja suorituskyvystä tai vaikkapa siitä, milloin trukkia tarkkaan ottaen käytetään.

Anturi & Koneturva Anturi & Koneturva

KERÄÄ TIETOA TOIMINNASTA, NOPEUDESTA JA SIJAINNISTA

Anturi ja Koneturva-tuotealueiden valikoimassa on erilaisia komponentteja, kuten valokennoja, ultraääniantureita, lähettimiä, laserskannereita yms. Tuotteiden avulla voit kerätä dataa toiminnasta, nopeudesta ja sijainnista. Voit tarkastella ja hyödyntää dataa myös IIOT-ratkaisussa ja ohjausjärjestelmässä.

PARANNA TURVALLISUUTTA JA TEHOSTA TYÖSKENTELYÄ

IIOT-ratkaisuun yhdistetyt anturit tarjoavat mahdollisuuden tiedonsiirtoon, etävalvontaan ja integrointiin. Reaaliaikaisen tiedon ja tiedonsiirtoyhteyksien ansiosta työt onnistuvat myös etänä. Myös työntekijöiden turvallisuus paranee, sillä töitä ei ole pakko tehdä vaarallisissa paikoissa. Kaikki tuotantolaitoksen tiedot ovat käytettävissäsi milloin ja missä tahansa. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Paine & Virtaus Paine & Virtaus

SEURAA PAINETTA JA VIRTAUSTA REAALIAIKAISESTI

Nykymaailmassa, jossa uusia haasteita voi tulla vastaan päivittäin, tarvitaan älykkäämpää teknologiaa ja kumppaneita, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita. Paine ja virtaus -tuotealueemme on erikoistunut komponentteihin, joilla voit kerätä paine-, virtaus- ja lämpötilatietoja. Tietojen käsittely ja analysointi onnistuu helposti IIOT-ratkaisulla.

PAINE- JA VIRTAUSTIETOJEN KERÄÄMISEN KOLME HYÖTYÄ

 

 

 

yksi EHKÄISE LAITEVAURIOITA

Jos käytät hydrauliikkaa ja paineilmalaitteita, säännölliset tiedot auttavat valvomaan nesteitä ja kaasuja ja välttämään vakavia vahinkoja ja laitteiden vaurioitumista.

kaksi VARMISTA TEHOKKUUS JA KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Kerättyjen tietojen ansiosta voit lähettää laitteet suoraan huoltoon, mikä vähentää huoltotunteja ja kustannuksia. Kun tiedot ovat helposti saatavilla, voit ratkaista tai tunnistaa ongelmia ilman, että teknikon täytyy käydä tarkastamassa järjestelmä paikan päällä.

kolme TIUKEMMAT TARKKUUSVAATIMUKSET

Esimerkiksi elintarvikkeiden ja lääkkeiden alalla on äärimmäisen tärkeää huolehtia hyvästä tarkkuudesta ja jäljitettävyydestä. Kaiken täytyy sujua täysin odotusten mukaisesti, ja tuotannon mahdolliset poikkeamat täytyy voida havaita heti. Tämä onnistuu IIOT-ratkaisujen avulla.

Konenäkö Konenäkö

KONENÄKÖRATKAISUJA ASIAKKAAN TARPEISIIN

Yritysten digitalisointi on nyt todellisuutta. Konenäkö-tuotealueemme on kehitetty vastaamaan konenäköjärjestelmien kasvavaan kysyntään. Ala kehittyy jatkuvasti. Teollisuusautomaation alalla laajamittaisen automaation merkitys on kasvamassa. Autamme löytämään toimintaasi sopivat tekniset ratkaisut ja varmistamme, että pääset nopeasti alkuun.

Joskus voi olla epäselvää, mitä kaikkea voi automatisoida. Meiltä saat myös neuvontaa ja yksilöllisiä ratkaisuja. Meillä on runsaasti kokemusta kuvantamiseen ja konenäköön liittyvistä tuotteista. Löydät valikoimastamme kaikki kuvantamiseen ja laadunvalvontaan tarvittavat komponentit konenäköjärjestelmääsi varten – optiikoista 2D- ja 3D-kameroihin, teollisuustietokoneisiin ja ohjelmistoihin.

AIDOSTI TOIMIVIA RÄÄTÄLÖITYJÄ JÄRJESTELMIÄ

Konenäköprojektissa on tärkeää selvittää jo varhaisessa vaiheessa, mikä tekniikka ja ratkaisu täyttää tarpeet parhaiten. Selvitystyössä apuna on soveltuvuusselvitys eli proof of concept. Tutkimme laboratoriossa kaikkia tuotteita, kuten kameroita ja antureita, linssejä, valaisimia ja monia muita. Selvitysten perusteella räätälöimme juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun ja testaamme, että se taatusti toimii. Jos et voi lähettää tuotteitasi meille, voimme tuoda laboratorion luoksesi ja tehdä alustavat tutkimukset toimipaikassasi. 

PAREMPAA TURVALLISUUTTA IIOT-RATKAISUILLA

Teollisuudessa panostetaan suuresti työturvallisuuteen. Tietyissä tapauksissa IIOT-ratkaisulla voidaankin korvata manuaalisia työtehtäviä, joita työntekijät hoitavat erittäin haastavissa olosuhteissa. Teollisuuden työpaikoilla piilee monia vaaroja. IIOT-ratkaisut voivat vähentää työtapaturmia sekä lisätä tarkkuutta ja tuottavuutta. Ne myös vähentävät kustannuksia pitkällä aikavälillä. Konenäköjärjestelmiemme avulla tekniikka voidaan integroida automatisoituun järjestelmään. Kun vaarallisia koneita ei enää tarvitse käyttää manuaalisesti, myös henkilövahinkoja tapahtuu vähemmän.

 

Kamerat

Kattavasta valikoimastamme löydät sopivat teollisuuskamerat kaikkiin kuvantamisen tarpeisiin.

3D-kuvantaminen

3D kuvantamiseen saatavilla laaja valikoima erilaisia 3D-kamera malleja erilaisilla ominaisuuksilla.

Teollisuustietokoneet

Teollisuustietokone valmistajana Neousys Technology tarjoaa kestäviä ja monipuolisia ratkaisuja teollisuuden sekä kuvantamisen tarpeisiin. Valikoimistamme löydät teollisuustietokoneen jokaiseen käyttökohteeseen pienikokoisista kontrollereista kompakteihin tehokoneisiin ja järeisiin GPU-laskennan alustoihin. Neousys teollisuustietokone on täydellinen ratkaisu laajanlämpötilan kohteisiin ja myös saatavilla suoraan ulkotiloihin (IP67) /ajoneuvoihin. Teollisuustietokoneen komponentit, moduulit ja lisätarvikkeet voidaan räätälöidä konekohtaisesti.

Ohjelmistot

Lateral Engine R3DVi on 3D-konenäköratkaisu kappaleiden paikannukseen robottisovelluksissa. Se yhdistää luotettavan ja tarkan paikannuksen suoraviivaiseen integrointiin robotin ohjelmassa. Photoneo 3D-ohjelmistoratkaisuista löydät valmiit ohjelmistot Bin picking ja tekoälypohjaisiin CAD-mallittomiin sovelluksiin ja työkalut Photoneon skannereiden 3D-tietojen käyttämiseen. Matrox Design assistant ja MIL ohjelmistot ovat paras valinta perinteiseen kuva-analyysiin, kuten havaitsemiseen, mittaukseen ja kuvioiden sovittamiseen. Saatavana integroitavaksi monenlaisiin kameroihin. Basler Pylon sisältää ohjelmistopaketin Baslerin teollisuuskameroille. Se sisältää työkalut niin kameroiden käyttämistä, parametrointia kuin ohjelmistokehitystä varten. Uudella Pylon vTools pystyt luomaan helposti ja nopeasti tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja sovelluksiisi graafissella käyttöliittymällä. Incoil -ohjelman avulla voit helposti katsoa yhden tai useamman kameran livekuvaa ikkunoituna tai koko ruudulla, tallentaa kuvia, tehdä kuvan päälle merkintöjä sekä säätää kameran asetuksia.

Elekromekaniikka & LämmönhallintaELEKTROMEKANIIKKA & LÄMMÖNHALLINTA

KOTELOISTA SUOJAA ELEKTRONIIKKALAITTEILLE IIOT-YMPÄRISTÖISSÄ

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia koteloita, joissa on monipuoliset asennusmahdollisuudet. Bopla:n BoVersa kotelot tarjoavat suojaa elektroniikalle kosteudelta, pölyltä, iskuilta ja muilta ympäristötekijöiltä, mikä on erityisen tärkeää teollisuusympäristöissä. Lisäksi kotelot tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten lämmönkestävyyttä, UV-suojausta ja kemiallista kestävyyttä, mikä tekee niistä sopivia vaihteleviin käyttöympäristöihin. 

KUSTOMOITAVUUS

Kotelon osia voidaan yhdistää ja muokata tarpeiden mukaan, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden räätälöidä kotelon ulkonäköä ja toiminnallisuutta juuri omaan käyttöön sopivaksi. Kotelon metallipohja ja muovikansi muodostavat ihanteellisen yhdistelmän langattomille sovelluksille, jotka tarvitsevat jäähdytystä, varmistaen luotettavan suorituskyvyn ja pitkäikäisen käytön.

Esimerkiksi Bopla:n BoVersa muovikotelot tarjoavat mahdollisuuden valita koteloon pohja, josta löytyy jäähdytysripat. Jäähdytysripojen symmetrinen suunnittelu mahdollistaa optimaalisen ilmavirran sekä vaaka- että pystysuuntaisissa asennuksissa, varmistaen elektroniikan tehokkaan jäähdytyksen.

Bopla muovikotelot

KOLME IIOT-VINKKIÄ, JOILLA PÄÄSET ALKUUN:

1. ALOITA PIENIMUOTOISESTI

Pienilläkin investoinneilla voi olla suuria vaikutuksia. Lisää käyttöä vähitellen. Kaikki aloittavat jostakin. Jotta IIOT-teknologian hyödyt olisivat mahdollisimman suuret, voi olla järkevää aloittaa pienimuotoisesti. Silloin ehdit myös tottua teknologian käyttöön ja tietojen analysointiin. 

2. VÄLTTELE ERILLISTUOTTEITA

Valitse tuotteita, jotka voivat viestiä kaikenlaisten järjestelmien ja laitteiden kanssa. Kun et ole yhden järjestelmän vanki, voit kehittää toimintaa vapaammin. Tarkoitamme tällä esimerkiksi ohjelmistoja, joita käytetään eri tuotteissa. Voimme auttaa sinua valitsemaan tuotteita, jotka sopivat juuri omiin tarpeisiisi. Voimme myös räätälöidä tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. 

3. ASETA VÄLITAVOITTEITA 

Tietoa voi kerätä vaikka kuinka paljon, mutta miksi ylipäänsä kerätä tietoa, jos sen analysointiin ei ole aikaa? Projektille kannattaa asettaa välitavoitteita. Muuten on helppo hukkua siihen suureen tietomäärään, jota IIOT-teknologia tuottaa. Pohdi, mitä tarkalleen ottaen haluat tietää ja selvittää. Me autamme sinua muussa. 
työvaiheet
Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti