Ajoneuvotuotteet
Julkaistu: 2019-03-17

Ajoneuvotuotteet

Tuotealue Ajoneuvo tarjoaa laadukkaat tuotteet pääasiassa ajoneuvoteollisuudelle. Tuotevalikoimamme koostuu varoitus- ja työvaloista, kameratuotteista, antenneista, palonsammutusjärjestelmistä sekä erilaisista mekaanisista lisävarusteista.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat ja mahdollisimman kustannustehokkaat ratkaisut kulloiseenkin tarpeeseen. Päämiehemme ovat erikoistuneet ajoneuvopuolen tuotteisiin ja he koostuvat toimialansa johtavista osaajista. Tuotevalikoimassamme pyrimme jatkuvaan kehitykseen, jotta voimme tarjota alamme parhaat ratkaisut asiakkaidemme käyttöön.

Tuoteuutiset
RAM Mounts
Asennuskiinnikkeet

Patentoidut RAM Mounts -asennuskiinnikkeet koostuvat vankasta palloliitosjärjestelmästä, jonka voi asentaa lähes minne vaan, kuten kuorma-autoihin, trukkeihin, rakennuskoneisiin, veneisiin, moottoripyöriin ja autoihin. RAM-kiinnikkeet ovatkin ajoneuvoteollisuudessa tablettien, kannettavien tietokoneiden ja puhelimien asennuksissa standardi. Valikoimasta löytyy kattavasti myös merkki- ja mallikohtaisia kiinnikkeitä esim. matkapuhelimille, tableteille ja plottereille. Telineet on valmistettu merialumiinista sekä komposiitista ja ne on suunniteltu kestämään erittäin kovaa käyttöä. Korkean laadun lisäksi RAM Mounts -tuotteilla on elinikäinen takuu.

lisätiedot

Mikko Mannila
Mikko Mannila
Tuotealuepäällikkö
040 3412 441 040 3412 441
mikko.mannila@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti