Stoneridge-Orlaco ajoneuvokamerat ja monitori
Julkaistu: 2020-05-28

Kun vain paras kuvanlaatu kelpaa!

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden reaaliaikaisen 7" HLED-digitaalimonitorin. Yhdessä HMOS-kameran kanssa Orlacon GMSL-järjestelmällä päästään ajoneuvokameroissa uudelle tasolle kuvanlaadussa.

GMSL-tuotevalikoima tarjoaa erittäin tarkan HD-laatuisen kuvan. Tällä monitorilla Stoneridge-Orlaco täydentää nykyistä digitaalista GMSL-tuotevalikoimaansa.

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden 7" HLED-digitaalimonitorin. Tällä uudella monitorilla Stoneridge-Orlaco täydentää nykyistä digitaalista GMSL-tuotevalikoimaansa. Pienen kokonsa ansiosta 7” HLED-näyttö sopii täydellisesti erilaisten työkoneiden, trukkien ja kuorma-autojen kameroiden näytöksi. Korkean resoluution ansiosta kuvanlaatu on huomattavasti parempi kuin analogisessa järjestelmässä, joten järjestelmä parantaa turvallisuutta entisestään. Yhdessä digitaalisen HMOS-kameran kanssa ajoneuvon kamerajärjestelmään saadaan ennennäkemättömän terävä HD-laatuinen reaaliaikainen kuva.

Reaaliaikainen GMSL-kamerajärjestelmä koostuu HMOS-kamerasta, GMSL-kaapelista ja 7" HLED-näytöstä. HMOS-kameroista löytyy useita linssivaihtoehtoja eri käyttökohteisiin, peruutuskameroista erilaisiin työkalunäkymiin. Iskun- ja tärinänkestävä monitori sietää todella hyvin kosteutta (IP69K) ja se tuottaa reaaliaikaisen kuvan teräväpiirtona (HD-kuva). GMSL-kaapeleissa on valetut IP67-liittimet, erinomainen EMC-suojaus, ne ovat ADR-hyväksyttyjä ja lisäksi kestävät öljyä ja bensiiniä.

  • 7” HLED-monitori:
  • Reaaliaikainen
  • Korkea resoluutio
  • Iskun- ja tärinänkestävä
  • Kotelointiluokka IP69K
  • Käyttölämpötila-alue -30 °C...+75 °C 

Tuoteuutiset

lisätiedot

Mikko Mannila
Mikko Mannila
Tuotealuepäällikkö
040 3412 441 040 3412 441
mikko.mannila@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti