RAM Mounts
Julkaistu: 2021-11-25

RAM® Mounts -kiinnikkeet Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä

RAM® Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka tuotteet valmistetaan USA:ssa. Verkkosivuiltamme löydät nyt laajan valikoiman yleisimpiä RAM® Mounts -tuotteita. Mikäli tarvitsemasi tuote kuitenkin puuttuu, ole yhteydessä, sillä tarjolla oleva valikoima on todella suuri ja löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun. Meillä on kunnia olla RAM-tuotteiden suurin jälleenmyyjä Pohjoismaissa!

RAM® Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kiinnitysjärjestelmiä tablettien, kameroiden, matkapuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kiinnittämiseen esimerkiksi autoon tai työkoneeseen. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat niin kiinnitettävän tuotteen kuin asennuskohteen osalta.

Tuoteuutiset
Toisin kuin muut kiinnikkeet markkinoilla, RAM® antaa sinulle mahdollisuuden asentaa sinne, missä niitä tarvitset. RAM®-kiinnitysjärjestelmän ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nopean asennuksen, helpon säädettävyyden, lujan rakenteen, hyvän tärinänvaimennuksen ja kestävyyden - kaikki edulliseen hintaan. Tuotteet valmistetaan jauhemaalatusta merialumiinista, kevyestä ja lujasta komposiitista sekä ruostumattomasta teräksestä.

Pitkän kokemuksen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta RAM® myöntää tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos haussa on kestävä ja laadukas tablet- tai puhelinteline on RAM® Mounts valintasi.

  • Tuotteet valmistetaan USA:ssa
  • Patentoitu ja vankka palloliitosjärjestelmä
  • Eri kokoisia kiinnikesarjoja eri painoisille kuormille
  • Elinikäinen takuu

>>Katso tuotteet

Korkearesoluutioiset RAM-tabletit
RAM-komponentit

lisätiedot

Mikko Kokko
Mikko Kokko
Tuotepäällikkö
RAM Mounts kiinnikkeet
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti