Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut
Julkaistu: 2024-03-20

Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut

Industrilåsin tuotteet edustavat alansa huippua lukitusjärjestelmissä. Valikoimaan kuuluvat erilaiset lukot, kahvat, saranat sekä tiivisteet. Kun halutaan oven todella pysyvän suljettuna, on Industrilås luotettava valinta.

Tuoteuutiset
Industrilås on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisillä markkinoilla yli 40 vuoden kokemuksella. Oman laajan tuotevalikoimansa lisäksi yritys valmistaa asiakkaiden itse suunnittelemia ratkaisuja. Industrilåsin lukkovalikoima kattaa monet eri tarpeet monipuolisuudellaan, tarjoten erilaisia vaihtoehtoja muun muassa materiaalien, IP-luokkien, lukkopesien ja telkien suhteen.

industrilås-tuotteet

Lukot

Helppokäyttöiset 90° lukot soveltuvat useisiin eri käyttökohteisiin ja niitä voidaan yhdistää monenlaisiin nuppeihin ja kahvoihin. Vector-lukitussarja on suunniteltu erityisesti ajoneuvoihin ja työkalulaatikoihin, tarjoten laadukkaita lukituskahvoja joko puristavalla tai Slam-lukituksella. Ne on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita sekä tärinää. Vision-sarja täydentää lukitusmahdollisuuksia kaappien ja koteloiden sisällä tai ulkopuolella. Sarjan tyylikäs muotoilu ja mahdollisuus useammalle lukituspisteelle tekevät siitä monikäyttöisen vaihtoehdon eri sovelluksille.

Industrilås lukot

Saranat

Saranavalikoimasta löydät niin pinta-asennettavat kuin sisään piilotettavat mallit, riippuen siitä halutaanko saranoiden näkyvän. Perinteisten vaihtoehtojen ohella saranoista löytyy lisäksi edistyneempiä ratkaisuja lukitus- ja irrotustoiminnoilla.

Industrilås-saranat

Tiivistenauhat

Tiiviste- ja reunanauhojen avulla suojaat tuotteidesi reunat, estät pölyn ja kosteuden pääsyn sekä varmistat ikkunoiden tiiviin asennuksen. Tiivisteiden eri versiot tarjoavat vaihtoehtoja, jotka kestävät erilaisia olosuhteita ja kemikaaleja.

Industrilås-tiivistenauhat

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti