Rajakytkimet nopealla toimitusajalla
Julkaistu: 2024-01-17

Rajakytkintä etsimässä? Meiltä nopealla toimitusajalla!

Tarjoamme laadukkaita Bernsteinin ja Comepin rajakytkimiä, jotka erottuvat innovatiivisilla ominaisuuksillaan ja lyhyillä toimitusajoilla. Rajakytkimiä on tilattavissa kätevästi verkkokaupastamme.

Esittelemme laadukkaan valikoimamme Bernsteinin ja Comepin rajakytkimiä, jotka tarjoavat asiakkaillemme ainutlaatuisia etuja. Nämä rajakytkimet erottuvat kilpailijoistaan innovatiivisilla ominaisuuksillaan, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpiinkin teollisuuden käyttöympäristöihin. Luotettavuus, suorituskyky ja pitkäikäisyys ovat ominaisuuksia, joista voitte nauttia valitessanne tuotteitamme.

Tuoteuutiset

Bernsteinin rajakytkinperhe IN65, IN73 ja MN78

IN65 on teollisuusrajakytkin, joka sopii yleiskäyttöön. Tässä mallissa runko on muovia ja mitat standardin mukaan, kiinnitysreikien väli 20-22mm. IN73- ja MN78-teollisuusrajakytkinsarjat soveltuvat puolestaan raskaampaan käyttöön. Mitat ovat standardin mukaiset ja kiinnitysreikien väli 30mm. IN73:ssa runko on valmistettu muovista ja MN78:ssa metallista.

Toimipään kiinnitys tehdään ilman työkaluja, joten se on tarpeen tullen myös helppo vaihtaa. Toimipää on käännettävissä 45° kulmissa ja se lukittuu paikkaansa kun rajakytkin kiinnitetään kohteeseen.
Toimipään runko on aina metallia ja rulla valinnan mukaan joko muovia tai metallia.

Kotelointiluokka molemmissa on IP66 ja IP67. Rajakytkimet toimivat luotettavasti myös pienillä virroilla (1 mA). Kaikkia sarjoja on saatavana joko modulaarisena, jolloin runko/koskettimet ja toimipää tilataan erikseen tai valmiina kokoonpanona. Tällöin saat yhdellä tilausnumerolla täydellisen rajakytkimen, joka sisältää rungon, kosketinyksikön ja toimipään. Modulaarisuus helpottaa varastointia ja auttaa kun kiire on kova, soveltuu hyvin mm. tukkureille ja kunnossapitoon.

Sarjat löytyvät varastostamme hyllystä Turusta, laita viestiä jos haluat mallikappaleen!

Rajakytkimet Bernsteiniltä

Italialainen Comepi täydentää loistavasti laajaa rajakytkinvalikoimaamme

EP/EM-sarjan rajakytkimet mahtuvat pieneen tilaan ja soveltuvat käytettäviksi hankalimmissakin ympäristöissä. Rajakytkimen runko on valittavissa joko muovisena tai metallisena. Toimipäiden vaihtoehtojen runsas määrä helpottaa oikeantyyppisen rajakytkimen valintaa. Perusmallissa on UL-hyväksytty PVC-kaapeli tai halogeeniton PUR-kaapeli tai M12- tai AMP-liitin. Comepi pystyy tarjoamaan myös muita liitinvaihtoehtoja ja kaapelityyppejä/-pituuksia.

Ominaisuuksia:

  • IP67
  • Rungon mitat 30x16x49 mm
  • Muovi- tai metallirunko
  • 1m kaapeli, M12- tai AMP-liitin
  • 1 NO+ 1 NC, pakkotoiminen, myös muita kosketin vaihtoehtoja saatavissa
  • UL- ja CCC-hyväksyntä
Rajakytkimet

Teknisiä neuvoja
Riku EerolaRiku Eerola

Tuotepäällikkö

+358403412433 040 3412 433

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti