Suunnittele oma kotelosi
Julkaistu: 2022-12-16

Koteloiden kustomointipalvelut

Vaikka standarikotelovalikoimamme on hyvin laaja, ei aina valmista koteloa löydy kaikkiin sovelluksiin. Tällöin asiakaskohtaisesti räätälöity kotelo on oikea ratkaisu. Juuri tiettyä sovellusta varten kustomoitu kotelo on laadukas ja kustannustehokas valinta. Kotelovalmistajamme Bopla Gehäuse Systeme GmbH ja Italtronic S.r.l. tarjoavat koteloilleen laajan mahdollisuuden erilaisille mukautuksille. Käyttämällä valmistajan omia koteloita voidaan taata lopputuotteen ensiluokkainen laatu ja kestävä lopputulos.

Tuoteuutiset
Asiakaskohtaisesti räätälöidyt kotelotITALTRONICIN TARJOAMAT KUSTOMOINTIPALVELUT


KONEELLINEN TYÖSTÖ

Koteloiden yksilöllisest ratkaisut ovat kysytyimpiä kuin koskaan. Italtronicin valmistamat kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Italtronicin työstöpalveluihin kuuluvat mm. Koneistukset ja poraukset.

PINTOJEN KUSTOMOINTI

Italtronic tarjoaa koteloilleen myös laajat pintojen kustomointipalvelut. Palvelut pitävät sisällään mm. Digitaalisen tulostuksen, tampo- ja silkkipainatuksen, lasermerkinnän ja maalauksen.

Italtronic logo

Boplan tarjoamat kustomointipalvelut

Bopla logo

KONEELLINEN TYÖSTÖ

Kaikki Boplan kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Boplan työstöpalveluihin kuuluvat esimerkiksi koteloiden poraukset, koneistukset, leikkaukset, sahaukset, kierteiden tekemiset ja ultraäänihitsaus. 

PINTOJEN KUSTOMOINTI

Bopla tekee monimuotoisesti erilaisia pintojen kustomointeja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tähän palveluosioon kuuluvat mm. digitaaliset tulosteet koteloihin, tampo- ja silkkipainatus, lasermerkinnät, laserkaiverrukset sekä EMC-pinnoitteet. Koteloiden pulverimaalaus ja lakkaus onnistuu myös tarvittaessa.

KOKOONPANOPALVELUT

Bopla tarjoaa myös todella laajat kokoonpanopalvelut koteloilleen. Kasauspalvelut pitävät sisällään esimerkiksi läpivientien asennuksen, näyttöjen ja näppäimistöjen kiinnittämisen, erilaiset liimaukset ja koteloiden tarroittamisen.

  • Kotelon kustomointi tehtaalla
  • Säästää asiakkaan resursseja
  • Helpottaa tilaamista (yhdellä tuotekoodilla valmis paketti)
  • Laadukas työnjälki

Enemmän kuin pelkkä kotelo

Boplan laaja kotelovalikoima tarjoaa sinulle lukemattomia eri vaihtoehtoja piirikorttien ja komponenttien suojaukseen. Standardimallin koteloa voidaan myös muokata hyvinkin pitkälle, jopa aina ihan ns. avaimet käteen -tyyppisiin järjestelmäintegraatioratkaisuihin asti, jolloin Bopla asentaa kaiken valmiiksi jo tehtaalla ja asiakkaalle toimitetaan käyttövalmis tuote.
Kotelon työstövaiheet

 Kaiken perustana toimii Boplan standardimallin kotelo.

 Standardikoteloon lisätään aukotuksia/printtauksia asiakkaan toiveen mukaan.

 Seuraavaksi koteloon integroidaan esim. näyttö ja/tai asiakaskohtainen kalvonäppäimistö, tai joku muu asiakkaan käyttämä HMI (Human Machine Interface) -järjestelmä.

4. Viimeisessä vaiheessa koteloon lisätään elektroniikka, eli käytännössä yleensä piirikortti, joka voi olla asiakkaan omaa tuotantoa tai Boplan alihankkijalla teetättämä.

5. Valmis kotelo!


Ota yhteyttä

Mikä sinulla heräsi kysymyksiä koteloiden kustomoinnista,
ota yhteyttä Kari Matkalaan. Kari on suoraan yhteydessä
toimittajiimme ja yhdessä etsimme sinulle
sopivan ratkaisun!

Teknisiä neuvoja
Niklas LerkkiNiklas Lerkki

Tuotevastaava

+409218612 040 9218 612

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti