• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Koteloiden kustomointipalvelut
Julkaistu: 2022-12-16

Koteloiden kustomointipalvelut

Vaikka standarikotelovalikoimamme on hyvin laaja, ei aina valmista koteloa löydy kaikkiin sovelluksiin. Tällöin asiakaskohtaisesti räätälöity kotelo on oikea ratkaisu. Juuri tiettyä sovellusta varten kustomoitu kotelo on laadukas ja kustannustehokas valinta. Kotelovalmistajamme Bopla Gehäuse Systeme GmbH tarjoaa koteloilleen todella kattavat jatkojalostuspalvelut. Käyttämällä valmistajan omia palveluita voidaan taata lopputuotteen ensiluokkainen laatu ja kestävä lopputulos.

Tuoteuutiset

KONEELLINEN TYÖSTÖ

Kaikki Boplan kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Boplan työstöpalveluihin kuuluu esimerkiksi koteloiden poraukset, koneistukset, leikkaukset, sahaukset, kierteiden tekemiset ja ultraäänihitsaus. Tutustu videolla koteloiden leikkaukseen ja alumiiniprofiilien leikkaukseen.

PINTOJEN KUSTOMOINTI

Bopla tekee monimuotoisesti erilaisia pintojen kustomointeja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tähän palveluosioon kuuluu mm. digitaaliset tulosteet koteloihin, tampo- ja silkkipainatus, lasermerkinnät, laserkaiverrukset sekä EMC-pinnoitteet. Koteloiden pulverimaalaus ja lakkaus onnistuu myös tarvittaessa.

KOKOONPANOPALVELUT

Bopla tarjoaa myös todella laajat kokoonpanopalvelut koteloilleen. Kasauspalvelut pitävät sisällään esimerkiksi läpivientien asennuksen, näyttöjen ja näppäimistöjen kiinnittämisen, erilaiset liimaukset ja koteloiden tarroittamisen.

  • Kotelon kustomointi tehtaalla
  • Säästää asiakkaan resursseja
  • Helpottaa tilaamista (yhdellä tuotekoodilla valmis paketti)
  • Laadukas työnjälki

Enemmän kuin pelkkä kotelo

Boplan laajasta kotelovalikoimasta löytyy lukemattomia eri vaihtoehtoja piirikorttien ja komponenttien suojaukseen. Standardimallin koteloa voidaan myös jatkojalostaa hyvinkin pitkälle, jopa aina ihan ns. avaimet käteen -tyyppisiin järjestelmäintegraatioratkaisuihin asti, jolloin Bopla asentaa kaiken valmiiksi jo tehtaalla ja asiakkaalle toimitetaan käyttövalmis tuote.
Kotelon työstövaiheet

 Kaiken perustana toimii Boplan standardimallin kotelo.

 Standardikoteloon lisätään aukotuksia/printtauksia asiakkaan toiveen mukaan.

 Seuraavaksi koteloon integroidaan esim. näyttö ja/tai asiakaskohtainen kalvonäppäimistö, tai joku muu asiakkaan käyttämä HMI (Human Machine Interface) -järjestelmä.

4. Viimeisessä vaiheessa koteloon lisätään elektroniikka, eli käytännössä yleensä piirikortti, joka voi olla asiakkaan omaa tuotantoa tai Boplan alihankkijalla teetättämä.

5. Valmis kotelo!

video cannot show image

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Kari MatkalaKari Matkala

Tuotepäällikkö

+358403412332 040 3412 332

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti