Sanyo Denki tuulettimet
Julkaistu: 2021-10-22

Uusi tuuletintoimittaja Sanyo Denki

OEM Finland on kesän aikana aloittanut yhteistyön yhden maailman teknologisesti kehittyneimmän tuuletinvalmistajan Sanyo Denkin kanssa. Sanyo Denki ja OEM ovat jo pitkään rakentaneet yhteistyötä pohjoismaisilla markkinoilla ja nyt pystymme tarjoamaan Sanyo Denkin tuulettimet myös Suomen ja Baltian markkinoille.

Sanyo Denki on yksi maailman johtavista erityisesti premium-tuulettimia suunnitteleva ja valmistava yritys. Sanyo Denki on perustettu jo vuonna 1927, joten heillä on erittäin pitkä kokemus niin moottorien kuin tuulettimien valmistamisesta. Keskittyminen niin sanottuihin premium-luokan tuulettimiin antaa Sanyo Denkille erityisen aseman markkinoilla, missä he pystyvät keskittymään erikoisimpiin asiakastarpeisiin. Tuuletinvalikoimasta löytyy vaihtoehdot esimerkiksi sovellutuksiin, joissa tarvitaan IP68-suojausta, kestävyyttä ja suojausta öljyroiskeita ja -sumua vastaan, jopa 75 G:n suuruisten voimien alla toimimista ja myös laajan lämpötilan versiot, jotka toimivat -40°C...+85°C lämpötila-alueella. Toimintaympäristöt, joissa Sanyo Denkin tuulettimia voi käyttää on siis lukemattomia.

Tuoteuutiset

Vakiotuuletinvalikoiman osalta keskeisimmässä luokassa ovat DC-tuulettimet, mutta uutena saatavilla on myös ACDC-tuulettimet, jotka voidaan liittää suoraan 230 V jännitteeseen ja näin korvata perinteisiä AC-tuulettimia. Vakiotuulettimien lisäksi Sanyo Denki ja OEM Finland tarjoaa erityisesti asiakaskustomoituja versioita, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa pystytään suunnittelemaan ja rakentamaan kokonaisuus, joka helpottaa loppukokoonpanoa. Esimerkiksi erilaiset liittimet, sormisuojat ja muut tarvikkeet saadaan tuulettimiin helposti lisättyä.

Sanyo Denki on markkinoiden ensimmäinen valmistaja, joka pystyy tarjoamaan myös etäkäyttöliittymän PWM-ohjatuille tuulettimille.

SanAce

 

Sanyo denki tuulettimet

 

San Ace -ohjaimen kanssa tuulettimia voidaan esimerkiksi konesaleissa tarkkailla etänä joko langallisen tai langattoman yhteyden avulla, kun tuulettimet on kytketty ohjaimeen. Ohjain tallentaa tietoa esimerkiksi lämpötilasta, kosteudesta ja ilmanpaineesta, joiden avulla tuulettimen ohjausta voidaan automaattisesti säätää. Ohjaimen avulla pystytään myös paremmin suunnittelemaan huollon tarpeita, kun tuulettimien käyntiä pystytään paremmin tarkkailemaan.

Tuulettimien lisäksi OEM pystyy tarjoamaan osakokonaisuuksia esimerkiksi valmiin jäähdytyslevyn ja lämpöä johtavien materiaalien kanssa. Kun tarvetta jäähdytykseen siis ilmenee, katsotaan yhdessä sopiva ratkaisu, on se sitten pelkkä tuuletin tai hieman pidemmälle viety kokoonpano.

Faktat

  • 5-48 V DC, 100-240 V AC
  • Tuulettimet 36x28 mm – 200x70 mm kokovälillä
  • Puhaltimet 52x15 – 160x40 mm kokovälillä
  • Radiaalituulettimet 70x20 mm – 270x119 mm kokovälillä
  • Erikoistuulettimia: IP68, suuntaa vaihtava, öljyn kestävä, laaja käyttölämpötila, G-voimia kestävä, pitkän käyttöiän tuulettimet (jopa yli 200 000 h @ 40°C), korkean ilmanpaineen tuulettimet
  • San Ace -ohjain tuulettimien etäkäyttöön

 

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Tuotepäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti